На день народження

Торт дружині на День народження: рецепт з фото крок за кроком



тКакой ж свято може бути без улюбленого десерту. Торт дружині на День народження можна приготувати своїми руками. Заняття це не легке. Тому найкраще скористатися готовими рецептами.

Домашня випічка завжди виходить дуже смачною. Прикраси варто приділити особливу увагу. В якості прикрас можуть виступати наступні інгредієнти: мармелад, глазур, шоколадні фігурки, кокосова стружка.

Торт дружині на День народження «Яскраві крижинки»

Торт дружині на День народження «Яскраві крижинки»

Кращий подарунок для коханої жінки – це смачні ласощі. Приготувати святковий десерт під силу не кожному, доведеться докласти максимум зусиль. Однак, результат здивує не тільки дружину, але і запрошених гостей. Від такої випічки не відмовляться навіть маленькі діти. Зверху торт прикрашають різнокольорові крижинки. Від цього страва набуває яскраві фарби, виділяється на загальному столі.

Складові:

  • сир – 200 г;
  • сир маскарпоне – 500 г;
  • сметана – 400 мл;
  • цукор – 180 г;
  • молоко – 200 мл;
  • желатин – 20 г;
  • ванілін – 1 пакетик;
  • сік – 100 мл.

Для бісквіта:

  • яйця – 3 шт .;
  • цукор – 100 г;
  • борошно – 80 м

приготування:

Щоб приготувати торт для дружини на день народження, необхідно докласти максимум зусиль. Для початку потрібно зробити желе. Взяти тарілку, засипати желатин, залити ягідний сік.

Дати суміші настоятися протягом півгодини. Розігріти масу на водяній бані, постійно помішуючи. Желатин повинен повністю розчинитися. Розлити суміш по формах, прибрати в холодильник на час.По закінчення відведеного часу дістати желе з холодильника, розрізати його на невеликі трикутники і квадрати. Викласти на тарілку, прибрати в сторону.

Зайнятися приготуванням бісквіта. Взяти миску, вбити яйця, з’єднати з цукром і борошном. Добре перемішати. Підготувати форму для випікання, залити тісто. Блюдо готується при температурному режимі 180 градусів. Час приготування становить 20 хвилин.

Після закінчення відведеного часу витягти бісквіт з духовки, остудити, розрізати на невеликі квадрати.

Підготувати миску, засипати желатин, залити його молоком. Масу перемішати, розчинити на водяній бані. В окремій ємності перемішати сир, сметану, цукор, ванілін, сир.

Як тільки желатин охолоне, залити його в сирну масу. Все добре збити. В отриману суміш викласти шматочки бісквіта і різнобарвний желатин. Все перемішати, покласти масу в форму.

Зверху викласти бісквіт і шматочки желатину. Повинна вийти імітація торта. Прибрати блюдо в холодильник на 3 години. Перевернути ласощі на тарілку, прикрасити різнокольоровими крижинками.

Святковий десерт готовий. Залишилося лише дочекатися гостей і можна пробувати частування.

Торт «Рафаелло»

Торт «Рафаелло»

Вибираючи, який торт приготувати дружині на день народження, увагу варто звернути на Рафаелло. Білосніжний, легкий, повітряний десерт стане справжньою окрасою свята. Відмінний варіант для урочистого заходу. Як дорослі, так і діти від ласощів будуть в захваті.

Складові:

  • борошно – 120 г;
  • цукрова пудра – 200 г;
  • яйця – 6 шт .;
  • вершки – 500 мл;
  • згущене молоко – 440 г;
  • білий шоколад – 200 г;
  • кокосова стружка – 200 г;
  • мигдаль – 12 шт .;
  • волоські горіхи – 300 г;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • сода – 10 г;
  • лимонний сік – 10 г.

приготування:

  1. Зайнятися приготуванням бісквіта. В одній ємності з’єднати яйця, цукрову пудру, ванільний цукор. Все збити за допомогою міксера.
  2. До маси засипати борошно і соду, погашену лимонним соком. Перемішати міксером до отримання однорідної маси.
  3. Розігріти духовку до 180 градусів. Підготувати форму, залити тісто. Випікати блюдо не більше півгодини. Перевірити готовність бісквіта можна за допомогою дерев’яної палички.
  4. Щоб приготувати торт дружині на день народження, необхідно зробити вершковий крем. Для цього взяти миску, залити вершки, збити міксером. Не поспішаючи додавати згущене молоко, збивати ще хвилин 8. Сливки повинні збиті в круту піки. Готовий крем прикрити плівкою, прибрати в холодильник.
  5. Обсмажити горіхи на сковороді, дати їм охолонути.
  6. Подрібнити волоські горіхи за допомогою кавомолки.
  7. Підготувати каструлю, викласти шоколад. Розтопити його на паровій бані.
  8. До шоколадної суміші засипати кокосову стружку, перемішати, ввести 20 г крему.
  9. Все перемішати, сформувати цукерки, всередину вкласти мигдаль.
  10. Обваляти кульки в кокосовій стружці. Їх повинно вийти 12 штук. Цукерки прибрати в холодильник.
  11. Як тільки бісквіт буде готовий, його витягти з духовки, дати охолонути. Розрізати корж на 4 частини.
  12. Залишилося зібрати торт. Взяти форму, змастити кремом, викласти корж, промазати кремом, посипати подрібненими горіхами.
  13. Зверху укласти ще один корж, також промазати кремом і посипати горіхами. З боків і зверху торт промазати кремом, прикрасити горіхами і кокосовою стружкою.
  14. Прибрати десерт в холодильник. Для просочення потрібно відвести 4 години. Якщо час дозволяє можна залишити випічку для просочення на всю ніч.

Шоколадний бісквіт



Приготувати торт коханій дружині на день народження бажає кожен чоловік. Однак, не всі можуть впоратися з поставленим завданням. Слідуючи рецепту покроково, вдасться створити шоколадний десерт, і зробити коханій жінці приголомшливий подарунок.

Смачний, ситний, ніжний бісквіт, який приверне до себе особливу увагу. Зробити блюдо більш барвистим допоможуть свіжі ягоди і фрукти.

Складові:

Для бісквіта:

  • яйця – 2 шт .;
  • цукор – 380 г;
  • молоко – 200 мл;
  • рослинне масло – 60 г;
  • вода – 200 мл;
  • борошно – 270 г;
  • какао – 120 г;
  • розпушувач – 10 г;
  • сода – 10 м

Для крему:

  • жирні вершки – 280 г;
  • цукрова пудра – 120 г;
  • гіркий шоколад – 80 г;
  • ванільний цукор – 10 г.

Для начинки:

  • вишня – 300 г;
  • вишневий сік – 100 мл;
  • цукор – 50 г;
  • крохмаль – 20 м

Для глазурі:

  • гіркий шоколад – 80 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • цукрова пудра – 20 г.

приготування:

  1. Щоб приготувати торт дружині на день народження, необхідно підготувати інгредієнти. Найкраще поставити їх на стіл.
  2. Підготувати суху суміш. У мисці з’єднати борошно, какао, розпушувач, соду, сіль. Все перемішати. Прибрати суміш в сторону.
  3. Підготувати форму для випічки. Застелити її папером, присипати борошном.
  4. Взяти окрему ємність, вбити яйця, ввести цукор. Збивати масу приблизно 5 хвилин.
  5. До загальної суміші додати молоко, рослинне масло. Перемішати за допомогою віночка.
  6. В отриману масу засипати суху суміш. Робити це потрібно поступово, постійно помішуючи.
  7. Залити в тісто окріп, швидко перемішати. Тісто має бути рідким.
  8. Вилити тісто у форму, поставити в заздалегідь розігріту духовку.
  9. Випікати блюдо при температурі 170 градусів, приблизно 1 годину 10 хвилин. Готовність випічки перевірити за допомогою зубочистки.
  10. Після закінчення відведеного часу, дістати бісквіт з духовки, дати постояти у формі не більше 10 хвилин. Потім викласти на решітку для охолодження.
  11. Торт, приготований дружині на день народження за цим рецептом, містить вишневу начинку. Поки корж остигає, можна зайнятися її приготуванням.
  12. Взяти вишню, промити, відокремити від кісточок. Підготувати каструлю, викласти ягоди, засипати цукор.
  13. Поставити ємність на плиту, довести масу до кипіння.
  14. З’єднати крохмаль з вишневим соком.
  15. Залити суміш до вишні.
  16. Масу перемішати, варити до загустіння. Прибрати начинку з вогню, дати їй охолонути.
  17. Зайнятися приготуванням крему. Взяти шоколад, розтопити в мікрохвильовці. Дати шоколаду трохи охолонути.
  18. Тим часом з’єднати вершки з цукровою пудрою, ванільним цукром. Суміш добре збити.
  19. У молочну суміш ввести шоколад. Збивати міксером до отримання густого крему.
  20. Залишилося зібрати торт. Взяти корж, зрізати верхівку.
  21. Бісквіт розрізати на 3 однакових коржа.
  22. Взяти кондитерський мішок, викласти крем. Нанести його на нижній корж у вигляді кілець.
  23. Викласти вишневу начинку.
  24. Також промазати інші коржі. Верх і боки десерту покрити кремом, поверхню вирівняти. Прибрати випічку в холодильник на годину.
  25. Зайнятися приготуванням глазурі. У каструлі з’єднати шоколад, цукрову пудру, вершкове масло.
  26. Поставити ємність на маленький вогонь, масу розтопити.
  27. Витягти з холодильника торт. Зверху покрити його глазур’ю. За допомогою лопатки розподілити глазур по поверхні. Надіслати десерт в холодильник на кілька годин. За цей час глазур захолоне, а бісквіт добре просочиться.
  28. Залишилося ласощі прикрасити. Для цього можна використовувати свіжі ягоди, фрукти, листочки м’яти.

Якщо є бажання для коханої дружини на день народження зробити сюрприз, можна приготувати торт. Такий подарунок вона запам’ятає на довгі роки. До того ж десерт стане справжньою окрасою святкового столу. Головне, вибрати підходящий рецепт і все робити з любов’ю. Трохи терпіння, і результат не змусить себе чекати. На столі буде стояти улюблені ласощі іменинниці.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.