Отримувати подарунки на День народження люблять все. Причому сюрприз може бути будь-яким, навіть самим незвичайним. Спробуйте самостійно своїми руками приготувати торт для бабусі і прикрасити його за своїм бажанням. Це стане для неї самим приємним подарунком.
Торт для бабусі
Торт для бабусі на День народження дуже просто приготувати. Даний рецепт сподобається всім, навіть недосвідченим господаркам. Їм на допомогу буде покроковий спосіб приготування десерту. Такий тортик відмінно підходить алергікам. Отже, приступаємо до готування.
Необхідні інгредієнти:
- яйця курячі – 6 штук;
- 1,5 склянки цукру-піску;
- сода на кінчику ножа;
- лимонний сік для гасіння соди;
- 1,5 склянки борошна;
- 5 великих ложок какао;
- вишня без кісточок – 500 грам;
- сметана – 1 кілограм;
- вершкове масло – пачка (250 грам);
- харчовий барвник;
- цукрова пудра – 2,5 склянки.
приготування:
- Приступаємо до приготування бісквіта. Яйця збиваємо в підготовлену чисту миску. Додаємо цукор і борошно і все добре перемішуємо. Соду гасимо лимонним соком і вливаємо в тісто. При необхідності додаємо ще муки і какао, все ретельно перемішуємо.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів. Заздалегідь підготуємо форму для випічки і змастіть її рослинним маслом, а зверху обсипаємо борошном (надлишки стряхиваем). У форму виливаємо приготоване тісто і відправляємо в духовку на півгодини.
- Далі готовий бісквіт необхідно охолодити і розрізати навпіл. Має вийти два коржа. Потім ще навпіл, разом всього 4 коржа.
- Тепер беремо сметану, збиваємо. Додаємо цукрову пудру і ще раз перемішуємо. Якщо збивати міксером, то вже через 4-5 хвилин крем буде готовий.
- Тим часом вишня повинна розморозитися (якщо ви брали заморожену). Сік, що витік з-під неї піде на просочення коржів замість сиропу.
- Кожен корж Промазуємо кремом, а вишню поділяємо на 3 частини, викладаємо між коржів на крем. На самий верхній ярус вишню викладати не потрібно.
- Верхівку і все боковушки обмазуємо кремом. За допомогою ножа потрібно вирівняти всю поверхню.
- Тепер настає час декору. Тут за своїм бажанням кожна господиня прикрашає тортик. Досить збити масло і змішати з цукровою пудрою, додати будь-який барвник і робити квіти, написи.
У нас вийшов дуже соковитий і смачний торт бабусі на День народження. Смачного!
Торт Ювілейний
Якщо у вашої улюбленої бабусі свято, а ви не знаєте, що їй подарувати, то приготуйте їй дуже смачний торт своїми руками. Торт для бабусі на ювілей – це відмінний подарунок, який оцінить не тільки іменинниця, а й гості.
Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …
Необхідні інгредієнти:
- борошно – 3,5 склянки;
- яйце – 12 штук;
- згущене молоко – 2 банки (1 – біла, 1 – варена в крем);
- ванілін на кінчику ножа;
- 150 грам родзинок;
- велика ложка соди гашеного оцтом;
- 2 щіпки розпушувача;
- 100 грам фундука;
- 3 склянки цукру-піску;
- плитка темного шоколаду;
- пакетик вершків;
- півкілограма сметани;
- велика ложка какао;
- 2 пачки вершкового масла;
- 100 грам цукрової пудри.
приготування:
Для приготування тортика своїми руками бабусі використовуємо 3 бісквітних коржа: з родзинками, фундуком та шоколадом.
- Готуємо перший корж. Збиваємо яйця, додаємо згущене молоко і поступово вводимо борошно.
- Вливаємо соду, гашене оцтом, всипаємо родзинки і все перемішуємо.
- Підготовлене тісто вливаємо в заздалегідь підготовлену форму, яку змащуємо маслом. Якщо використовуєте силіконову форму, то мастило не потрібна. Запікаємо корж протягом 30 хвилин.
- Далі готуємо наступний корж. Білки відділяємо від жовтків. Всипаємо цукор і гарненько збиваємо. Потихеньку всипаємо борошно і розпушувач.
- У підготовлену форму всипаємо фундук, трохи пересмажений. Зверху вливаємо тісто і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Готовність коржа можна перевірити зубочисткою. Якщо вона виходить суха, то корж готовий.
- Приступаємо до приготування третього коржа. Відокремлюємо білки від жовтків. Масло збиваємо з цукром, додаємо розтоплений на водяній бані шоколад і жовтки. Все гарненько збиваємо.
- В окремій мисці збиваємо білки, поступово додаємо 100 грам цукру. Збиваємо протягом 15 хвилин. Додаємо борошно і продовжуємо заважати.
- Шоколадну і білкову маси необхідно з’єднати. Підготовлене тісто вливаємо в форму і відправляємо в духовку на півгодини. Кожен бісквіт розрізаємо і просочуємо сиропом.
- Тепер приступаємо до складання ярусів. Чергуючи три різновиди бісквіта. Кладемо перший, покриваємо кремом з вершків і сметани, зверху встановлюємо другий, змащуємо кремом з вершків, сметани і какао (розподіляємо шматочки зефіру по всій поверхні). Потім третій – під мастику – вершкове масло і варене згущене молоко (викладаємо банани кружечками).
- Четвертий і п’ятий коржі обмазуємо кремом з вершків, сметани і какао. А шостий – вершковим маслом і вареним згущеним молоком.
- В кінці весь торт можна покрити мастикою і прикрасити по своєму бажанню (зробити кремові троянди, написи і т. Д.).
Ось і готовий торт на ювілей бабусі. Привітайте іменинницю, їй буде приємно отримати подарунок, зроблений своїми руками.
Торт з ананасами
Можна приготувати дуже смачний тортик до святкового столу. Ананаси надають десерту соковитість і неймовірний тропічний смак. Торт виходить ніжний-ніжний, бісквіт аж тане в роті.
продукти:
- 300 грам цукру;
- склянка води;
- ананаси в банку – 1 банка;
- яйця курячі – 5 штук;
- склянка борошна;
- півсклянки кукурудзяної олії;
- пакетик розпушувача.
готування:
- Для початку необхідно підготувати форму для випічки. Приблизний розмір 25х35. Всипаємо в форму 100 грам цукру і виливаємо стакан води. Встановлюємо на вогонь, не забуваючи помішувати. Після того як закипить, сироп потрібно ще 5 хвилин поварити. Як тільки він загустеем, прибираємо з вогню.
- Готуємо духовку. Її потрібно розігріти до 180 градусів. Приступаємо до приготування тіста. Яйця вбити в миску і засипати цукром. За допомогою міксера гарненько збити. Поступово додавати борошно і рослинне масло, продовжуючи збивати. В кінці додаємо розпушувач.
- По всій поверхні форму викладаємо ананасові «шайби». Зверху вливаємо підготовлене тісто. Відправляємо в духовку на півгодини.
- У духовці бісквіт повинен піднятися. Перевертаємо його на блюдо і поливаємо ананасовим сиропом. Можна розрізати бісквіт на два коржі, промазати кремом зі збитих вершків, пудри і шматочками ананасів. Прикраса робіть на свій розсуд.
Торт для улюбленої бабусі
Є дуже простий спосіб приготування десерту до торжества з використанням киселю. Такий тортик виходить не тільки смачним, але і корисним. Від киселю кістки стають міцнішими, що так важливо в похилому віці. Для приготування подарунка коханій бабусі можна задіяти всю сім’ю. Нехай все допомагають готувати десерт.
Необхідні продукти:
- борошно (скільки візьме);
- кисіль упаковка;
- пачка вершкового масла;
- яйця курячі – 4 штуки;
- згущене молоко – банку;
- щіпка розпушувача.
приготування:
- Розминаємо брикет киселю і додаємо яйця, все добре перемішуємо.
- Всипаємо борошно і перемішуємо.
- Додаємо соду і перемішуємо. Трохи згодом, можна помітити, як маса трохи збільшилася.
- У форму, змащену маслом, вливаємо половину заготовленого тесту. Відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Готовність коржа перевіряємо зубочисткою. Якщо вона суха, то бісквіт готовий. Зазвичай для запікання вистачає 20 хвилин. Готовий корж повинен бути золотистого кольору.
- Робимо крем. Збиваємо масло зі згущеним молоком. Змащуємо коржі кремом. Готовий торт можна прикрасити квітами. Дуже легко робляться троянди з мастики. Проявляйте свою фантазію. Смачного!