Йогуртовий

Йогуртовий крем для торта: смачні рецепти з фото




В Інтернеті можна знайти багато хороших рецептів приготування солодкої просочення. Наприклад, крем для торта з йогурту, при правильному виконанні всіх кроків, виходить ніжним і повітряним. Пропонується кілька простих і смачних рецептів.

Рецепт №1 «Класичний»

Цей крем можна назвати універсальним. Він підходить для просочення будь-яких коржів. У нього можна додавати свіжі або заморожені ягоди.

Складові:

  • 450 мл чистого йогурту;
  • 300 мл жирних вершків (приблизно від 30%);
  • 3 ч. Л. цукрового піску з гіркою;
  • 1 п. Желатину (маленький);
  • 3 ст. л. соку лимона.

приготування:

  1. Лимонний сік з’єднати в одній ємності з желатином і залишити ненадовго. Отримана маса повинна збільшитися в обсязі.
  2. А поки є час, необхідно підготувати решту продуктів. Взяти заздалегідь охолоджені вершки і ретельно їх збити. В процесі поступово додати подрібнений цукор.
  3. Окремо злегка збити йогурт і додати в нього масу з желатину з лимонним соком.
  4. Отриману суміш обережно по ст. л. додавати до вершків, при цьому безперервно помішувати до однорідного стану.

Рецепт №2 «Бісквітний»

Готується майже так само як і класичний. Виходить дуже смачний бісквітний крем для торта з йогурту.

Складові:

  • 450 мл йогурту;
  • 350 мл жирних вершків;
  • 30 г сухого желатину;
  • 0,5 ст. чистої води;
  • 1 ст. цукрового піску;
  • 60 мл лимонного соку.

приготування:

  1. У глибокій мисці потрібно змішати вказану кількість вершків з половиною склянки цукру і почати збивати при середній потужності блендера.
  2. У приготовлену суміш додати лимонний сік і знову застосувати блендер. Цього разу збивати доведеться набагато довше, не менше 20 хвилин, щоб вміст посуду збільшилася в розмірі.
  3. Воду необхідно попередньо підігріти до 25-30 градусів, не більше. Після цього висипати туди желатин, перешкодити до повного розчинення. Дати настоятися, приблизно хвилини 3.
  4. Як тільки желатин розбухне, можна буде його влити в йогуртовий масу. І на даному етапі знову знадобиться блендер.
  5. В окремій глибокій ємності з’єднати вершки з цукровим піском. Збивати рівно 7 хвилин
  6. На останньому етапі з’єднати дві щойно приготовані маси до однорідного стану і відправити в холодильник мінімум на 1 годину.

Рецепт №3 «Сметанний»

Трапляється так, що під рукою немає одного з головних продуктів, а саме загустителя. На цей випадок є хороший рецепт, за яким можна приготувати дуже ніжний, повітряний крем для торта з йогурту.

Складові:

  • 300 мл йогурту;
  • 300 мл густої сметани;
  • 200 г цукрова пудра;
  • 1 п. Ванільного цукру.

приготування:

Сметану викласти в велику склянку і збити до консистенції масла. Готовність можна визначити по віночку. Залишки сметанною маси на ньому повинні добре триматися.

Після цього додати пудру і ще раз збити. У йогурт висипати весь ванільний цукор, ретельно перемішати. За ст. л. додавати в сметанним масу при цьому паралельно збивати.

Якщо консистенція готового крему не така густа, як потрібно, то дозволяється туди всипати 1 пачку загустителя для вершків.

Готової просочення без желатину не потрібно додатковий час, щоб настоятися. Її можна застосовувати по готовності. Але готовий торт все ж доведеться потримати в холодильнику пару годин.

Також при достатній густині вона служить відмінним прикрасою поверхні кулінарного виробу. На весь процес приготування крему піде приблизно 10-15 хвилин.

Рецепт №4 «Сирний»

Йогуртний крем для торта може бути ще й корисним, якщо в нього додати сир. Маленьким дітям сподобається.Складові:

  • 400 мл йогурту;
  • 300 г 5% сиру;
  • 1 ст. цукрового піску
  • 20 г сухого желатину;
  • 100 мл очищеної води.

приготування:

  1. У глибоку миску або чашку налити води, додати весь желатин і перемішати. Відставити до повного набухання желатину.
  2. Окремо в більшій ємності з’єднати йогурт, сир і цукровий пісок. Спочатку інгредієнти перемішати, а далі застосувати блендер.
  3. За цей час підійшов желатин поставити на водяну баню і безперервно заважати до розчинення останнього грудочки. Відставити і дати можливість повністю охолонути.
  4. Тепер приступити до збивання йогуртово-сирної маси. Перед початком поставити на блендері середню швидкість (якщо така є), а під час самого процесу потроху вливати желатин.
  5. Густий йогуртовий крем для торта в готовому вигляді повинен бути пишний і білосніжний.

Рецепт №5 «З фруктовим сиропом»

Сироп відмінно замінює цукор. Для кулінарного процесу підійде персиковий, малиновий або полуничний. Виходить дуже смачно.

Складові:

  • 200 мл йогурту;
  • 5 ст. л. молока (бажано домашнього);
  • 2 шт. яєць (знадобляться білки);
  • 6 ст. л. фруктового сиропу;
  • 1 п. Желатину;
  • 0,5 п. Ваніліну;
  • 2 ч. Л. соку лимона;
  • 100 мл чистої води.

приготування:

  1. На самому початку завчасно розбити яйця, відокремити жовток від білка. Останній компонент перекласти в невелику тарілку і відправити в холодильник на годину. Охолоджений збити кремоподібного стану, поступово додаючи сік лимона.
  2. Окремо підігріти потрібну кількість води до 25-30 градусів. Додати желатин, перешкодити. Відставити на 5 хвилин, після поставити на водяну баню і гріти до повного розчинення.
  3. Тепер желатину потрібно дати час на охолодження. Після з’єднати з йогуртом, ваніліном і фруктовим сиропом.
  4. В кінці в майже готовий крем обережно по ст. л. ввести збитий білок. Однорідною масою змастити коржі, з’єднати і поставити в холодильник на кілька годин.

Рецепт №6 «Сластьона»

Як варіант можна приготувати йогуртовий крем для торта зі згущеним молоком. Для ласунів то, що треба.

Складові:

  • 600 мл йогурту;
  • 200 мл вершків (від 30%);
  • 100 г цукрової пудри;
  • 380 мл згущеного молока (густий);
  • 1 лимон.

приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднати йогурт зі згущеним молоком і соком лимона. Добре збити при середній потужності блендера, після чого відправити в холодильник на 8 годин.
  2. Як тільки пройде час, дістати охолоджені вершки, збити до піків. В процесі поступово додати цукрову пудру.
  3. Готову вершкову масу ввести в основу йогуртового крему і збити до однорідного стану.

Рецепт №7 «Суфле»

У домашніх умовах реально зробити йогуртовий крем для торта у вигляді суфле. Готується в 3 етапи.

Складові:

  • 0, 5 кг густого йогурту;
  • 150 мл домашньої сметани;
  • 200 мл згущеного молока;
  • 20 г желатину;
  • 0,5 ст. чистої води.

приготування:

З’єднати йогурт і сметану, ретельно збити. На це піде буквально 2-3 хвилини.

Додати вказану кількість згущеного молока, ще раз збити.

У воді розвести желатин, розмішати, дати набрякнути. Підігріти на водяній бані, постійно помішуючи, поки не розчиняться всі грудочки. Відставити, остудити, додати крем і знову застосувати блендер.

Рецепт №8 «Полуничний»

Полуниця в кремі робить будь-який торт ще смачніше. Залишилися шматочками можна буде прикрасити поверхню виробу.

Складові:

  • 400 мл йогурту;
  • 150 г коричневого цукру;
  • 250 г свіжої полуниці;
  • 10 г желатину;
  • 0,5 очищеної води.

приготування:

  1. Розчинити цукор в йогурті на кухонній плиті.
  2. Попередньо підготувати желатинову масу. Додати до кремовій основі.
  3. Полуницю очистити від «хвостиків», ретельно вимити і додати. Збити до однорідного стану.
  4. Готовим кремом відразу намазати коржі, з’єднати і поставити в холодильник на кілька годин.

Корисні поради

  1. Щоб крем для торта з йогуртом вийшов вдалим, бажано брати натуральні інгредієнти, тобто домашнього приготування або магазинні, але з середньою калорійністю. Якщо використовувати з низьким вмістом жиру, то крем буде дуже рідким і прісним. Адже калорійність можна знизити за рахунок зменшення дози цукру.
  2. При збиванні йогурту з додаванням цукрової пудри буде потрібно не більше 5-6 хвилин при середній швидкості кухонного апарату.
  3. Щоб крем вийшов по-справжньому пишним, цукрову пудру слід просіяти через сито, як борошно.
  4. Правильно приготовлений крем з йогуртом здатний довгий час зберігатися в харчовому контейнері щільно закритий кришкою приблизно 5-7 днів. Може використовуватися не тільки для коржів, але і в якості борошна начинки.
  5. Крім того їм прикрашають морозиво і заправляють фруктові салати.
  6. Якщо торт готується на дитяче свято, то в крем можна додати натуральні барвники, для додання зовнішньої привабливості. Наприклад, взяти свіжовичавлений морквяний або буряковий сік.
  7. Якщо немає ваніліну, то його легко замінить така ароматна пряність як кориця.

Як бачите, крем для торта з йогурту готується швидко і не вимагає великого списку продуктів. Головне, діяти послідовно. Смачного.

Рецепт №1 «Класичний»

Цей крем можна назвати універсальним. Він підходить для просочення будь-яких коржів. У нього можна додавати свіжі або заморожені ягоди.Складові:

  • 450 мл чистого йогурту;
  • 300 мл жирних вершків (приблизно від 30%);
  • 3 ч. Л. цукрового піску з гіркою;
  • 1 п. Желатину (маленький);
  • 3 ст. л. соку лимона.

приготування:



  1. Лимонний сік з’єднати в одній ємності з желатином і залишити ненадовго. Отримана маса повинна збільшитися в обсязі.
  2. А поки є час, необхідно підготувати решту продуктів. Взяти заздалегідь охолоджені вершки і ретельно їх збити. В процесі поступово додати подрібнений цукор.
  3. Окремо злегка збити йогурт і додати в нього масу з желатину з лимонним соком.
  4. Отриману суміш обережно по ст. л. додавати до вершків, при цьому безперервно помішувати до однорідного стану.

Рецепт №2 «Бісквітний»

Готується майже так само як і класичний. Виходить дуже смачний бісквітний крем для торта з йогурту.Складові:

  • 450 мл йогурту;
  • 350 мл жирних вершків;
  • 30 г сухого желатину;
  • 0,5 ст. чистої води;
  • 1 ст. цукрового піску;
  • 60 мл лимонного соку.

приготування:

  1. У глибокій мисці потрібно змішати вказану кількість вершків з половиною склянки цукру і почати збивати при середній потужності блендера.
  2. У приготовлену суміш додати лимонний сік і знову застосувати блендер. Цього разу збивати доведеться набагато довше, не менше 20 хвилин, щоб вміст посуду збільшилася в розмірі.
  3. Воду необхідно попередньо підігріти до 25-30 градусів, не більше. Після цього висипати туди желатин, перешкодити до повного розчинення. Дати настоятися, приблизно хвилини 3.
  4. Як тільки желатин розбухне, можна буде його влити в йогуртовий масу. І на даному етапі знову знадобиться блендер.
  5. В окремій глибокій ємності з’єднати вершки з цукровим піском. Збивати рівно 7 хвилин
  6. На останньому етапі з’єднати дві щойно приготовані маси до однорідного стану і відправити в холодильник мінімум на 1 годину.

Рецепт №3 «Сметанний»

Трапляється так, що під рукою немає одного з головних продуктів, а саме загустителя. На цей випадок є хороший рецепт, за яким можна приготувати дуже ніжний, повітряний крем для торта з йогурту.

Складові:

  • 300 мл йогурту;
  • 300 мл густої сметани;
  • 200 г цукрова пудра;
  • 1 п. Ванільного цукру.

приготування:

Сметану викласти в велику склянку і збити до консистенції масла. Готовність можна визначити по віночку. Залишки сметанною маси на ньому повинні добре триматися.Після цього додати пудру і ще раз збити. У йогурт висипати весь ванільний цукор, ретельно перемішати. За ст. л. додавати в сметанним масу при цьому паралельно збивати.Якщо консистенція готового крему не така густа, як потрібно, то дозволяється туди всипати 1 п. Загустителя для вершків.

Готової просочення без желатину не потрібно додатковий час, щоб настоятися. Її можна застосовувати по готовності. Але готовий торт все ж доведеться потримати в холодильнику пару годин.

Також при достатній густині вона служить відмінним прикрасою поверхні кулінарного виробу. На весь процес приготування крему піде приблизно 10-15 хвилин.

Рецепт №4 «Сирний»

Йогуртний крем для торта може бути ще й корисним, якщо в нього додати сир. Маленьким дітям сподобається.

Складові:

  • 400 мл йогурту;
  • 300 г 5% сиру;
  • 1 ст. цукрового піску
  • 20 г сухого желатину;
  • 100 мл очищеної води.

приготування:

  1. У глибоку миску або чашку налити води, додати весь желатин і перемішати. Відставити, нехай набухає.
  2. Окремо в більшій ємності з’єднати йогурт, сир і цукровий пісок. Спочатку інгредієнти перемішати, а далі застосувати блендер.
  3. За цей час підійшов желатин поставити на водяну баню і безперервно заважати до розчинення останнього грудочки. Відставити і дати можливість повністю охолонути.
  4. Тепер приступити до збивання йогуртово-сирної маси. Перед початком поставити на блендері середню швидкість (якщо така є), а під час самого процесу потроху вливати желатин.
  5. Густий йогуртовий крем для торта в готовому вигляді повинен бути пишний і білосніжний.

Рецепт №5 «З фруктовим сиропом»

Сироп відмінно замінює цукор. Для кулінарного процесу підійде персиковий, малиновий або полуничний. Виходить дуже смачно.

Складові:

  • 200 мл йогурту;
  • 5 ст. л. молока (бажано домашнього);
  • 2 шт. яєць (знадобляться білки);
  • 6 ст. л. фруктового сиропу;
  • 1 п. Желатину;
  • 0,5 п. Ваніліну;
  • 2 ч. Л. соку лимона;
  • 100 мл чистої води.

приготування:

  1. На самому початку завчасно розбити яйця, відокремити жовток від білка. Останній компонент перекласти в невелику тарілку і відправити в холодильник на годину. Охолоджений збити кремоподібного стану, поступово додаючи сік лимона.
  2. Окремо підігріти потрібну кількість води до 25-30 градусів. Додати желатин, перешкодити. Відставити на 5 хвилин, після поставити на водяну баню і гріти до повного розчинення.
  3. Тепер желатину потрібно дати час на охолодження. Після з’єднати з йогуртом, ваніліном і фруктовим сиропом.
  4. В кінці в майже готовий крем обережно по ст. л. ввести збитий білок. Однорідною масою змастити коржі, з’єднати і поставити в холодильник на кілька годин.

Рецепт №6 «Сластьона»

Як варіант можна приготувати йогуртовий крем для торта зі згущеним молоком. Для ласунів то, що треба.

Складові:

  • 600 мл йогурту;
  • 200 мл вершків (від 30%);
  • 100 г цукрової пудри;
  • 380 мл згущеного молока (густий);
  • 1 лимон.

приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднати йогурт зі згущеним молоком і соком лимона. Добре збити при середній потужності блендера, після чого відправити в холодильник на 8 годин.
  2. Як тільки пройде час, дістати охолоджені вершки, збити до піків. В процесі поступово додати цукрову пудру.
  3. Готову вершкову масу ввести в основу йогуртового крему і збити до однорідного стану.

Рецепт №7 «Суфле»

У домашніх умовах реально зробити йогуртовий крем для торта у вигляді суфле. Готується в 3 етапи.

Складові:

  • 0, 5 кг густого йогурту;
  • 150 мл домашньої сметани;
  • 200 мл згущеного молока;
  • 20 г желатину;
  • 0,5 ст. чистої води.

приготування

З’єднати йогурт і сметану, ретельно збити. На це піде буквально 2-3 хвилини.

Важливо знати!

У Росії стартувала нова федеральна програма для жінок, бажаючих схуднути «Я за здорове тіло!» Ви можете отримати 1 баночку жиросжигающего комплексу “Bee Slim” абсолютно безкоштовно.

Схуднути за 14 днів …

Додати вказану кількість згущеного молока, ще раз збити.

У воді розвести желатин, розмішати, дати набрякнути. Підігріти на водяній бані, постійно помішуючи, поки не розчиняться всі грудочки. Відставити, остудити, додати крем і знову застосувати блендер.

Рецепт №8 «Полуничний»

Полуниця в кремі робить будь-який торт ще привабливішим. Залишилися шматочками можна буде прикрасити поверхню виробу.

Складові:

  • 400 мл йогурту;
  • 150 г коричневого цукру;
  • 250 г свіжої полуниці;
  • 10 г желатину;
  • 0,5 очищеної води.

приготування

  1. За допомогою кухонного пристосування повністю розчинити цукор в йогурті.
  2. Попередньо підготувати желатинову масу. Додати до кремовій основі.
  3. Полуницю очистити від «хвостиків», ретельно вимити і додати. Збити до однорідного стану.
  4. Готовим кремом відразу намазати коржі, з’єднати і поставити в холодильник на кілька годин.

Корисні поради

  1. Щоб крем для торта з йогуртом вийшов вдалим, бажано брати натуральні молочні інгредієнти, тобто домашнього приготування або магазинні, але з середньою калорійністю. Якщо використовувати з низьким вмістом жиру, то крем буде дуже рідким і прісним. Адже калорійність можна знизити за рахунок зменшення дози цукру.
  2. При збиванні йогурту з додаванням цукрової пудри буде потрібно не більше 5-6 хвилин при середній швидкості кухонного апарату.
  3. Щоб крем вийшов по-справжньому пишний, цукрову пудру слід просіяти через сито, як борошно.
  4. Правильно приготовлений крем з йогуртом здатний довгий час зберігатися в харчовому контейнері щільно закритий кришкою приблизно 5-7 днів. Може використовуватися не тільки для коржів, але і в якості борошна начинки.
  5. Крім того їм прикрашають морозиво і заправляють фруктові салати.
  6. Якщо торт готується на дитяче свято, то в крем можна додати натуральні барвники, для додання зовнішньої привабливості. Наприклад, взяти свіжовичавлений морквяний або буряковий сік.
  7. Якщо немає ваніліну, то його легко замінить така ароматна пряність як кориця.

Як бачите, крем для торта з йогурту готується швидко і не вимагає великого списку продуктів. Головне, діяти послідовно. Смачного.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.