Млинцевий

Млинцевий торт з заварним кремом, рецепт з фото крок за кроком



Напевно, багато хто дуже люблять солодкі і тонкі млинці, які зазвичай опікуються на вихідних для сніданку. Сьогодні ж господині навчилися використовувати ажурні і ароматні млинці для створення смачних тортів. Ми опишемо лише кілька варіантів, як швидко і легко приготувати млинцевий торт з заварним кремом. Насправді, такий десерт може готуватися з найрізноманітніших інгредієнтів.

Млинцеве тісто замішується на основі молока, але для аромату і смаку в нього може додаватися ванільний порошок, розтоплений шоколад або какао, подрібнені горішки та інші продукти. В якості прошарку зовсім не обов’язково застосовувати тільки заварний основу, крем може бути вершковим, масляним, сирним і сметанним. В якості прошарку і прикраси додатково використовують ягоди, шматочки фруктів, згущене молоко та інші декоративні елементи.

Торт із млинців з прикрасою зі збитих вершків і полуниці

Млинцевий торт з заварним кремом

Продукти для млинців:

Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …

  • цукровий пісок – 3 великі ложки;
  • молоко 3,2% – 2 склянки;
  • сіль – 4 грами;
  • борошно 1 сорту – 1 стакан;
  • масло пісне – 25 мл;
  • куряче яйце – 3 штуки.

Продукти для крему:

  • куряче яйце – 2 штуки;
  • молоко 2,5% – 490 мл;
  • борошно 1 сорту – 2 ложки;
  • ванілін в порошку – 1 пачка;
  • цукровий пісок – 130 грам;
  • вершкове масло м’яке – 65 грам;
  • вершки для прикраси – 120 мл;
  • полуниця свіжа – 8 штук.

Приготування крему:

  1. Щоб зробити крем для млинцевого торта із заварним кремом, по даним рецептом з фото, необхідно почати з підготовки курячих яєць. Використовується виключно свіжий продукт, його перемішують із цукровим піском і борошном до того моменту, поки склад не стане гладким по консистенції.
  2. Далі необхідно взяти молоко, його наливають в каструльку і доводять до кипіння, після чого в гарячу киплячу рідину починають поступово вводити борошняну масу. Дуже важливо молоко постійно перемішувати, щоб борошняний склад не утворив грудочок.
  3. Такий крем варять до моменту загусання, а після дають йому охолонути до кімнатної температури, і вводять в нього м’яке вершкове масло. Кремова основа збивається міксером, щоб усунути грудочки і збити складу до пишності. При бажанні, можна додати до крему трохи ванільного порошку або есенції.

Готуємо тісто:

  1. Тепер починають приготування основи для млинцевого торта із заварним кремом, по даним рецептом. Для цього також знадобляться курячі яйця. Цей продукт розбивають в чашу, до нього додають трохи солі, і всипають цукор. Склад перемішують віночком.
  2. Тепер до складових вводять половину від норми молока, всипають борошно і пісне рослинне масло. Маса повторно перемішується, а потім до інгредієнтів додають половину молока. Не обов’язково наливати все молоко, господиня повинна стежити за консистенцією тестової маси. З готового тіста випікають тонкі млинці.

Млинцевий торт з заварним кремом

Збираємо торт:

  1. Для збору торта нам знадобиться велике блюдо, на нього укладають один млинець, який дуже тонко промащують підготовленим кремом. Далі кладуть ще один млинець, який також змащують шаром кремовою маси. Таким чином збирається десерт до того моменту, поки млинці і крем не закінчаться.
  2. Якщо є бажання, то тортик можна прикрасити збитими вершками і ягодами полуниці. Для цього вершки збивають з цукром, а потім видавлюють на десерт за допомогою кондитерського мішка. На трояндочки поміщають по одній ягоді полуниці. При бажанні, можна додати в десерт і різні фрукти, їх нарізають шматочками і кладуть на кремові прошарки.

Торт з шоколадних млинців з бананами

Млинцевий торт з заварним кремом



Продукти для шоколадних млинців:

  • борошно 1 сорту – 125 грам;
  • молоко 2,5% – 310 мл;
  • крохмаль кукурудзяний – 115 грам;
  • кипляча вода – 235 мл;
  • масло пісне рослинне – 25 мл;
  • цукровий пісок – 95 грам;
  • какао в порошку – 55 грам;
  • гіркий чорний шоколад – 65 грам;
  • сіль велика – 5 грам.

Продукти для крему молочного:

  • молоко 3,2% – 510 мл;
  • цукровий пісок – 65 грам;
  • есенція ванілі – 1 ложечка;
  • борошно – 2 ложки;
  • яйця курячі – 1 штука.

Приготування млинчиків:

  1. Щоб приготувати млинці, необхідно взяти глибокий посуд, в якій буде замішуватися тісто. У миску додають цукровий пісок і сіль, туди ж розбивають кілька курячих яєць. Даний склад перемішують віночком. Після цього до нього додають необхідну кількість молока.
  2. Тим часом в окропі заварюється крохмаль, його ретельно перемішують, а потім переливають до молочного складу. Необхідно продовжувати збивати суміш, щоб вона придбала однорідність. Відразу починають додавати борошно, яку попередньо просіяли через сито два рази.
  3. Так як млинці для млинцевого торта із заварним кремом, з даного пошаговому рецептом, повинні вийти шоколадними, господині варто розтопити заздалегідь шоколад на паровій бані. Далі розтоплена шоколадна маса додається в тісто, разом з олією. З такого тіста випікають тонкі і ароматні млинці.

Приготування крему:

  1. Щоб зробити крем, знадобиться глибока каструля, в яку наливають молоко і ставлять його на вогонь. Поки молоко буде грітися, можна зайнятися приготуванням інший маси. Для цього змішують курячі яйця з борошном, додають туди кілька крапель ванільною есенції і насипають цукровий пісок.
  2. Як тільки молоко закипить, в нього додають отриману масу, і починають поступово перемішувати даний склад. Крем вариться до того моменту, поки не стане досить густою для змащування коржів. Готова основа знімається з вогню, а потім охолоджується, при періодичному помішуванні. Якщо заважати складу немає часу, можна накрити його харчовою плівкою, щоб поверхня не обвітрилася.

Збираємо торт:

  1. Для збору торта необхідно підібрати велику тарілку, на неї кладуть перший млинець, який змащують молочним кремом. Далі кладуть другий млинець, і також промазують тонким шаром кремовою маси. Таким чином, продовжують збірку десерту, поки всі складові не закінчаться.
  2. Можна прикрасити готовий ласощі шматочками ківі, кружечками бананів, різними ягодами в свіжому вигляді або збитими вершками.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.