Пельмені, вареники

Рецепт вареників з сиром



Існує маса можливих варіантів: ліниві вареники з сиром, вареники з сиром і сиром, з картоплею, капустою і т. Д. Як вибрати правильний і найкращий кожен вирішує для себе. Однак, незалежно від того, якою була начинка, вареники завжди будуть найулюбленішим ласощами дітей та дорослих.

Вареники з адигейським сиром

Рецепт вареників з сиром

Сирні вареники неймовірно смачні, особливо якщо використовувати адигейський сир (сулугуні). Так як смак буде просто неймовірним, дуже ніжним і просто таїть у роті. Неймовірні вареники всього за пару хвилин, так чому б не виконати цей рецепт?

Набір продуктів для приготування тіста

  • 400 грам борошна;
  • ½ склянки води;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 1/3 чайної ложки солі.
  • Набір продуктів для начинки:
  • 400 грам адигейського сиру.

Рецепт приготування

  1. Рецепт вареників з сиромРецепт вареників досить простий. Для початку ми беремо сир і натираємо його на крупній тертці в окрему миску і відставляємо в сторону. Начинка нам поки не потрібна.
  2. Тепер робимо тісто. Для цього беремо ще одну глибоку миску для замішування тіста. У неї розбиваємо куряче яйце, трохи збиваємо його.
  3. Рецепт вареників з сиром Тепер в миску до яйцю ми відправляємо столову ложку цукру і трохи солі. Ще раз збиваємо яєчну суміш.
  4. У яєчну суміш необхідно додати півсклянки кип’яченої води і збити вміст миски міксером.
  5. Рецепт вареників з сиром Тепер починаємо засинати борошно, якщо її буде масло, то доведеться трохи досипати. Консистенція тіста повинна бути щільною, воно повинно вийти пружним.
  6. Тісто добре вимішуємо і відбиваємо кілька разів об стіл. Воно повинно бути пластичним, тому доведеться докласти чимало сил. Після цього тісто залишаємо під серветкою відпочивати на 30 хвилин і можна готувати.
  7. Тепер беремо тісто і розгортаємо його в тонкий пласт. За допомогою склянки вирізаємо кружечки для вареників з великого пласта.
  8. Тепер на одну половинку кружальця кладемо сир.
  9. Закріплюємо вареник і загортаємо краю будь-яким зручним способом. Тепер вареники сиром залишилося тільки зварити.
  10. Варимо вареники в окропі не більше ніж 10 хвилин. Залежить це від щільності тесту і від температури, в якій вони варяться. Готові вареники виймаємо з каструлі і подаємо до столу.

Порада: вареники з адигейським сиром краще подавати до столу зі справжньою сільської сметаною.

Порада: рецепт не забороняє замінювати адигейський сир сиром сулугуні.

Порада: Використовуючи адигейський сир, можна спробувати зробити ліниві вареники з сиром, які також неймовірно смачні.

Вареники з адигейським сиром зробити дуже просто і не важливо, які саме готувати: ледачі або класичні, головне, докласти масу зусиль, підібрати відмінний рецепт і кращі інгредієнти, тоді все вийде.

Вареники з картоплею і сиром

Вареники з сиром дуже популярні, тому готувати їх можна досить часто. Варто тільки один раз виконати цей рецепт, і він відразу ж стане одним з найулюбленіших, тим більше що це блюдо фактично універсально.



Набір продуктів для приготування тіста

  • 3 склянки борошна;
  • 1 склянку теплої води;
  • 1 куряче яйце;
  • Сіль за смаком.

Набір продуктів для приготування начинки

  • 8 картоплин;
  • 2 цибулини;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 200 грам плавленого сиру (можна використовувати сулугуні);
  • Сіль за смаком.

Рецепт приготування

  1. Рецепт простий, для того, щоб його виконати починаємо готувати тісто. Для цього в миску просіваємо пшеничне борошно, бажано 1 або вищого сорту.
  2. У борошно засипаємо сіль і вбиваємо яйце. Починаємо перемішувати всі інгредієнти.
  3. Вливаємо теплу воду і все добре перемішуємо.
  4. Вимішуємо наше тісто, воно повинно бути пружним і зовсім не прилипати до рук. Рецепт вимагає залишити тісто на 30 хвилин тим часом будемо займатися начинкою.
  5. Беремо картоплю, гарненько її чистимо і кладемо в каструлю з окропом. Для того щоб зварити.
  6. Поки чекаємо приготування картоплі, займемося цибулею. Чистимо і нарізаємо його на дрібні кубики.
  7. Лук обсмажуємо на соняшниковій олії. Одну частину цибулі відразу ж прибираємо в іншу миску, так як він знадобиться для того, щоб посипати готові вареники.
  8. Плавлений сир (сулугуні) натираємо на крупній тертці.
  9. Зварити картоплю ми знімаємо з плити і зливаємо воду, використовуючи блендер або міксер, подрібнюємо його в пюре, трохи подсаливаем.
  10. Рецепт передбачає змішування картопляного пюре, цибулі та плавленого сиру (сулугуні). начинка готова.
  11. Тепер ми починаємо працювати з тестом. Розкачуємо ковбаску і нарізаємо її на кілька маленьких частин. Кожну частину ми розгортаємо і отримуємо невелику коржик.
  12. Викладаємо начинку на все коржі, багато не потрібно, інакше вареники можуть виварити.Рецепт вареників з сиром
  13.  Закріплюємо краю кожного вареника будь-яким зручним способом.Рецепт вареників з сиром
  14. Відправляємо наші смачні вареники з сиром варитися в підсолену воду і варимо до готовності.
  15. Подаємо вареники разом з приготовленим нами смаженою цибулею.

Вареники з картоплею і сиром виходять дуже ситними і смачними, тому спокійно можуть зійти за основне повноцінне блюдо. Подавати ці вареники можна як в гарячому, так і в холодному вигляді, а це робить їх фактично універсальними.

Приготувати смачні вареники не так складно, потрібно лише трохи зусиль, уваги і наполегливості, щоб зробити даний смачна страва.

Смачного!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.