Торт Міньйон дозволить порадувати свою дитину на День народження. Десертик виходить яскравим і барвистим, що так люблять малята. Він відмінно впишеться в святковий інтер’єр. Від торта з міньйонами ваш карапуз буде в захваті. Причому не треба робити акцент тільки на дитячу аудиторію. Дорослі нітрохи не менше будуть із задоволенням їсти оригінальний і ніжний десерт.
Велика помилка тих господинь, які вважають, що якщо ти не професійний кондитер, то не зможеш приготувати такий торт. Насправді торт «Міньйон» дуже просто готується в домашніх умовах. В якості основи виступає повітряний бісквітний корж. Як просочення використовують масляний крем. Виходить дуже смачний і ніжний десерт. Один тільки зовнішній вигляд торта чого тільки варта!
Дитячий торт з міньйонами
Дуже цікаво робити тортик всією сім’єю, особливо якщо сам малюк вам допомагає. Десерт виходить яскравий і позитивний. Всім гостям сподобається не тільки вид, але і смак тортика. За фото може здатися, що десерт буде важко зробити, насправді все дуже просто.
Необхідні інгредієнти:
- цукор-пісок – 300 грам (150 грам для тіста і 150 грам для крему);
- півсклянки води;
- щіпка ванільного цукру;
- 100 грам борошна;
- яйця курячі – 4 штуки;
- жовток – 3 штуки;
- пачка вершкового масла;
- харчовий барвник різних кольорів;
- печиво, покрите шоколадом – 1 штука;
- пол плитки гіркого шоколаду;
- сироп для просочення;
- кокосова стружка;
- іриски.
приготування:
Насамперед займемося корж-основою для торта. Для цього необхідно замісити бісквітне тісто. Курячі яйця необхідно збити, окремо розділивши жовтки від білків. Їх необхідно збивати окремо один від одного.
Цукор поділяємо на дві рівні частини. Одну порцію відправляємо до жовтків, а другу – до білків. Продовжуємо збивати обидві маси до повного розчинення цукру.
Далі до збитим жовтків додаємо третю частину білкової маси і змішуємо. У яєчну суміш всипаємо просіяне борошно. Потім додаємо залишок білків і ще раз обережно змішуємо. Форму для випікання змащуємо маслом і притрушуємо борошном (надлишки прибираємо). Після чого тісто наливаємо в форму, заповнивши 2/3. При правильному замісі тесту, корж повинен збільшитися в розмірі. Відправляємо форму в духовку на півгодини. Готовий корж охолоджуємо і виймаємо з форми.
Тепер приступаємо до приготування масляного крему. Для цього необхідно з’єднати воду і цукор. Потім чашку встановлюємо на вогонь, чекаємо, поки цукор повністю розчиниться. Завадимо і прибираємо з вогню. Ось так легко і просто готується сироп.
Візьмемо три жовтки і збиваємо їх. Сюди вливаємо сироп і продовжуємо збивати міксером. В іншій мисці збиваємо розм’якшене вершкове масло і з’єднуємо з яєчно-цукрової сумішшю. Збиваємо до отримання однорідної консистенції.
Відокремлюємо половину крему і додаємо харчовий барвник жовтого кольору. Змащуємо торт і відправляємо в холодильник на півгодини. Потім знову покриваємо торт кремом і рівняємо всю поверхню. Знову відправляємо в холодильник. Залишок крему потрібно розділити на дві частини. Одну отставляем поки, а другу офарблюємо блакитним барвником. Його наносимо на торт, формуємо комбінезон, а стик закриваємо смужкою з розтопленого шоколаду. За бажанням можна по всьому периметру за допомогою шприца зробити контур з рідкого шоколаду. Відправляємо дитячий торт з міньйонами в холодильник.
Тепер робимо очі нашому «герою». Для цього кругле шоколадне печиво покриваємо білим кремом. Як зіниці можна встановити цукерки (шоколадні з коробок). З іриски вирізаємо коло, обмазуємо сиропом і притрушуємо кокосовою стружкою або пофарбованим у срібний колір цукром. Встановлюємо очей і окуляри на потрібне місце.
Розтопленим шоколадом через шприц малюємо мотузочку для окулярів і ротик. А також потрібно зробити волоссячко мультяшному героєві. За допомогою шоколадних цукерок робимо гудзики на комбінезоні міньйон. Торт дитячий «Міньйон» готовий.
Торт «Міньйон»
Дитячі торти «Міньйон» приведуть малюків в повний захват, особливо любителів мультика «Бридкий я». Можна зробити будь-який тортик на свій розсуд. Справа все в декорі. Десерт прикрашається відповідним чином, причому зробити це можна дуже просто. Приступаємо до готування.
Необхідні продукти:
- готові бісквіти – 2 штуки;
- масляний крем – 700 грам;
- кругле печиво – 2 штуки;
- 100 грам шоколаду;
- харчові барвники – 2 штуки;
- шоколадні цукерки – 6 штук.
приготування:
- Для початку необхідно спекти бісквітні коржі. Вони можуть бути будь-які: шоколадні, з горіхами або звичайні. За бажанням можна зробити пісочні коржі. Їх так люблять діти, тому що вони тануть у роті і з легкістю розсипаються.
- Промащуємо коржі кремом і вирізаємо потрібну нам форму міньйон.
- Зверху готовий тортик обмащуємо масляним кремом з додаванням жовтого барвника. Для створення комбінезона мультяшному героєві необхідно в масляний крем додати блакитний барвник.
- Тепер робимо очі. Беремо будь печиво круглої форми. Покриваємо його кремом і прикріплюємо зіницю з шоколадною цукерки.
- Далі з мастики або ірисок робимо обруч для наших очок і обсипаємо срібною посипкою. Обруч повинен бути трохи більше очі.
- Розтоплюємо плитку шоколаду і малюємо волоссячко на пергаменті, потім відправляємо в холодильник. Як застигнуть, вставляємо в голову. Домальовували ремінець для окулярів і відокремлюємо штанці від тіла, виділивши контур. Торт «Міньйон» своїми руками покроково готовий. Смачного!
Торт Міньйон в стоячому вигляді
Важливо знати!
У Росії стартувала нова федеральна програма для жінок, бажаючих схуднути «Я за здорове тіло!» Ви можете отримати 1 баночку жиросжигающего комплексу “Bee Slim” абсолютно безкоштовно.
Схуднути за 14 днів …
Тортики з міньйонами полюбилися дітьми у багатьох сім’ях з моменту виходу мультика «Бридкий я». Мами відразу стали фантазувати, як би зробити так, щоб їх дитина залишився задоволений. І вони придумали прикрашати торти під мультиплікаційних героїв. Міньйонів можна робити по-різному. Або вирізати з коржів потрібну форму і далі займатися прикрасою, або робити міньйону в стоячому вигляді. Саме другий варіант ми зараз і розглянемо.
Необхідні продукти:
- 700 грам мастики;
- бісквітні коржі – 9 штук;
- крем (650 мл заварного, 300 масляного).
приготування:
- Насамперед необхідно приготувати бісквітні коржі. Зробити це можна за будь-якого вподобаного рецептом. Спосіб приготування коржів детально розписаний в першому рецепті.
- Якщо у вас одна форма, можна самостійно зробити ще дві. Так процес готування піде швидше. Робляться форми просто з фольги діаметром 16 см.
- Тим часом займемося приготуванням крему. Для заварного будуть потрібні 8 жовтків і 2 ложки борошна. Гарненько розмішуємо і вливаємо півлітра холодних вершків.
- Ставимо все на водяну баню, помішувати. Готуємо до загустіння. Готовий крем охолоджуємо і додаємо 250 грам вершкового масла. Все гарненько збиваємо.
- Збираємо тортик. Кладемо перший корж, по центру встановлюємо дерев’яну шпажку. Далі нанизуємо залишилися коржі. Кожен ярус промазуємо кремом. Обертаємо тортик харчовою плівкою і кладемо в холодильник до застигання.
- Тепер скругляются верхівку і обрізаємо низ, щоб за формою було схоже на міньйон. Всю поверхню обмазуємо кремом і прибираємо в холодильник.
- Беремо жовту мастику і обертаємо нашу фігурку.
- Приступаємо до прикраси. Скачує 2 ковбаски і залишаємо сушитися. Мастику можна пофарбувати сірим (харчовим барвником) і вирізати окуляри.
- Беремо блакитну мастику. Це будуть штанці для міньйон. По краю за допомогою вилки робимо «шви». З цієї ж блакитний мастики робимо спинку і грудку. Тобто має вийти комбінезон. Не забудьте лямки.
- Прикріплюємо ручки. Місце стику можна закріпити зубочисткою. З білої мастики вирізаємо очі і робимо зіниці (підійдуть цукерки). З них можна зробити гудзики. Також з мастики робимо ремінець для окулярів, тільки офарблюємо в чорний колір. Вообщем, все елементи декору робляться з мастики, тільки при необхідності вона забарвлюється в харчовий барвник потрібного кольору. Встановлюємо міньйон на блюдо. Наш мультяшний тортик готовий!