Домашні цукерки

12 рецептів приготування «Рафаелло» в домашніх умовах



Повітряні цукерки Рафаелло в домашніх умовах легко можна приготувати. Повірте, смак не відрізнятиметься від магазінскіх, але в них вже точно не буде різних підсилювачів смаку, що особливо важливо, якщо ви збираєтеся пригостити ними дітей. Ми пропонуємо вам найсмачніші і Найпопулярнійшої рецепти цукерок Рафаелло в домашніх умовах. Кожен з представлених рецептів заслуговує на увагу, але ми радимо звернути увагу на рецепт з сиром маскарпоне, який більше за інших схожий з оригінальним рецептом. А тепер докладніше зупинимося на кожному із запропонованих рецептів …

цукерки Рафаелло в домашніх умовах

Швидкий рецепт цукерок Рафаелло

Це один з найпростіших, але в той же час один з найпопулярніших рецептів для домашнього приготування. Приготування не вимагає особливих зусиль або навичок, готується досить просто, без урахування часу, коли остуджують крем з кокоса і сам десерт в готовому стані. Єдиною відмінністю від оригіналу є відсутність тонкого кулі з вафлі в якості начинки, але смак від цього не стає гірше.

склад:

  • Стружка кокоса 150г;
  • Згущене молоко – 200г;
  • Масло – 25г;
  • Мигдальні горіхи – 15-16 шт;
  • Ванілін або екстракт за бажанням господині.

Спосіб приготування:

  1. Третина порції кокосової стружки залишайте для декору вже приготованого десерту, а інші дві третини висипайте в глибоку ємність. Для посилення запаху висипайте ванілін на кінчик ножа або використовуйте екстракт ваніліну. Далі слід розтопити масло і влити його в ємність зі стружкою.
  2. Наступним пунктом слід додати до суміші згущене молоко і ретельно перемішати отриману масу, поки вона не стане однорідною. Після перемішування накривайте ємність кришкою або плівкою (харчової) і відправляйте в холодне місце на ніч.
  3. Мигдальні горіхи потрібно почистити. Це можна зробити, заливши їх кип’яченою водою і відпарювати п’ять хвилин.
  4. Коли зіллє воду, можна знімати розм’якла шкірку. Звільнені, від шкірки горіхи підсмажуйте на сухій сковороді без додавання соняшникової олії кілька хвилин.
  5. Набирайте в ложку маленькі грудочки охолодженої в холодильнику кокосової маси і в її центр розміщуйте по одному горіху.
  6. Надайте їм форму розміром схожу на волоський горіх. Кожну грудочку умочіть в кокосовій стружці. Згідно пропорціям з рецепта вийти повинно близько 15-16 цукерок Рафаелло.
  7. Тепер потрібно остудити цукерки в холодильнику 2-3 години, а потім можна їсти.цукерки Рафаелло рецепт

Рецепт цукерок Рафаелло з сиром маскарпоне (дуже схожий на магазинний варіант)

Ці домашні цукерки Рафаелло дуже сильно нагадують оригінальний рецепт. Якщо в попередньому рецепті була відсутня вафельная і рідка начинка, то в цьому рецепті цукерок Рафаелло своїми руками все компоненти присутні в повному обсязі. Перешкодою в приготуванні можемо опинитися тільки мала поширеність півсфер з вафель для приготування цукерок.

компоненти:

  • Сир з вершків маскарпоне -150 г;
  • Стружка кокоса -100г;
  • Сгущенка- 3 столових ложки;
  • Шоколад білий – 150 г;
  • Мигдальні горіхи -приблизно 50г;
  • Вершки 20% жирності – 40-50 мл;
  • Вафельні півсфери (вафельні горішки / кульки) – 40-50 шт.цукерки Рафаелло в домашніх умовах рецепт

Рецепт цукерок Рафаелло в домашніх умовах з сиром маскарпоне.

  1. Сир поміщаємо в поглиблену ємність і змішуємо зі згущеним молоком. За допомогою міксера доводимо до освітленої пишної консистенції, щоб вона була схожа на повітряне хмара.
  2. Робимо водяну баню і топимо в ній 50 г білого шоколаду з двома ложками вершків на молоці.
  3. Після охолодження вливайте білий шоколад до кремоподобной масі і доводимо до однорідної текстури і відправляємо в холодильник на годину.
  4. У вафельні горішки складаємо охолоджену масу. Розділіть кількість півсфер навпіл і в першу половину помістіть по одному горіху (метод очищення горіхів від шкірки описаний в попередньому рецепті приготування цукерок Рафаелло).
  5. Тепер потрібно утворити з двох півсфер кульки, в яких в середині буде горішок. Важливо не переплутати заготовки вафельні з заготовками з пісочного тіста, які використовують для приготування горішків зі згущеним молоком.
  6. На фінальній стадії залишки білого шоколаду розтоплюються на водяній бані з домішкою вершків. В отриманій масі в’язкої консистенції умочіть рафаеллкі, а потім відразу ж обваляйте в кокосовій стружці.
  7. Уникнути розмокання вафельної сфери можна, якщо обернути кожен кружечок в фользі і відправити в морозилку мінімум на годину-півтори.
  8. Перед тим як подавати на стіл дістаньте з морозилки за 20 хвилин і нехай вони постоять при кімнатній температурі. Їли відразу ж вживати, то десерт буде схожий за смаком з морозивом. Після морозилки цукерки можна зберігати в холодильнику або будь-якому іншому холодному місці. Вуаля, цукерки Рафаелло готові до вживання!

Рецепт приготування цукерок Рафаелло в домашніх умовах з сухим молоком

Більшість людей віддають перевагу домашньому крем Рафаелло, в складі якого є сухе молоко. Для того щоб зрозуміти як ви до нього ставитеся, його варто обов’язково спробувати.

Інгредієнти для приготування цукерок:

  • Цукор – 100г (якщо не любите солодке, то можна знизити кількість грам);
  • Сухе молоко – 100 г;
  • Півсфери з вафель- 30-40 шт .;
  • Мигдальні горіхи – 50г;
  • Екстракт ваніліну (на ваш смак);
  • Стружка кокоса – 200г;
  • Згущене молоко – 400 г;
  • Шоколад білого кольору – 200г.

Як зробити цукерки Рафаелло в домашніх умовах

  1. Щоб приготувати крем беремо невелику миску, в якій розтоплюємо чверть порції масла, змішуємо з 50 мл придатною для пиття води і сухим молоком і цукор (на ваш смак).крем для цукерок Рафаелло рецепт
  2. Активно перемішайте всі інгредієнти, поставте на вогонь і доведіть до киплячого стану. Коли знімете з вогню, то можна додати ванілін, знову змішуємо, даємо охолонути, і поміщаємо в холодильник мінімум на годину.крем для цукерок Рафаелло
  3. В іншій ємності растопіте150г вершкового масла, які залишилися. Дрібно розламаний білий шоколад поміщаємо в розтоплене масло. Повільно заважаючи потрібно довести до однорідної маси, влити згущене молоко і варити мінімум 5-6 хвилин. Коли маса стане густішою, туди додайте кокосову стружку.
  4. Перемішуйте складові і варіть приблизно 5 хвилин. Зніміть з вогню і дайте охолонути, а потім відправте загусла консистенцію остуджувати в холодильник.· Цукерки типу Рафаелло
  5. Після того, як остудіть сухомолочний крем, його можна накладати в вафельні заготовки. Розділивши їх на рівну кількість, в першу половину покладіть по горішку. Після цього складайте дві півсфери, щоб утворився кульку.як зробити цукерки Рафаелло в домашніх умовах
  6. Остившая і підмерзла кокосова суміш готова, щоб робити з неї маленькі коржі, в середину якої кладіть заготовку з вафель і формуємо сфери.
  7. Кожну з них макайте в кокосову стружку і після цього цукерки Рафаелло готові до поглинання!

Сирні цукерки Рафаелло з полуницею

Цей рецепт мало чим нагадує магазінскіе цукерки Рафаелло, але є відмінним представником сирних десертів, особливо у весняно-літній період, коли полуниця більш доступна. Тепер детальніше про сам рецепті.

сирні цукерки Рафаелло

складові:

  • Сирна маса / сир – чверть кілограма;
  • Масло вершкове – 30г;
  • 1 яйце;
  • Цукор – 5 столових ложок;
  • Полуниця 200г;
  • Стружка кокоса, сухарі для панірування – по 50г;
  • Борошно пшеничне – 150-200г.рафаелкі цукерки

Як зробити цукерки Рафаелло в домашніх умовах на основі сиру і полуниці

  1. Розбийте яйце, змішайте з цукром (або цукровим піском). Візьміть міксер і збийте суміш, поки цукор повністю не розчиниться. Туди ж домішувати сир, розтануло вершкове масло. Збивайте міксером, поки маса не стане однорідною.як готувати сирні цукерки Рафаелло
  2. Всипте борошно і замісіть сирне тісто, щоб воно було м’яким.рецепт цукерки Рафаелло будинку
  3. Занурте руки в борошно і відривайте від тесту маленькі грудочки, зліпите з них коржики. Перед приготуванням помийте полуницю, видаліть плодоніжки. В серединку кожного коржика покладіть по одній полуниці.цукерки смачні з полуницею
  4. Тепер потрібно їм надати форму кулі.інструкція як готувати цукерки
  5. Підготовлений напівфабрикат відправте в окріп. Після їх спливання на поверхню потрібно проварити ще 3 хвилини. За допомогою шумівки діставайте їх з окропу.
  6. Не чекаючи охолодження заготовок, покладіть їх у кокосову стружку і панірувальні сухарі, обваляйте з усіх боків.домашній рецепт цукерок Рафаелло
  7. Тепер відправте грудочки в холодильник. Прикрасити десерт можна збитими вершками.Рафаелло з полуницею

Рецепт цукерок Рафаелло своїми руками в домашніх умовах з крем-Чизай

Складові:

  • Сир сирний – 150 г;
  • Цукрова пудра – 50г;
  • Стружка кокосова – 100г;
  • Стружка кокоса для посипання -100г;
  • Начинка на ваш смак (сухофрукти, цукати, горішки);

Спосіб приготування:

Блендером докладний стружку до виду пудри і змішайте з цукровою пудрою. У змішану пудру додайте сир (сирний) з перемішуйте, поки не вийде однорідна маса. Підготуйте начинку і розміщуйте її в сирно-кокосові кульки. Умочіть в кокосовій стружці. При бажанні, ви можете урізноманітнити рецепт вафельної крихтою. Для охолодження відправте десерт на 15-20 хвилин в холодильник і можете подавати до столу солодкі повітряні цукерки.



Рецепт цукерок Рафаелло в домашніх умовах з чорносливом

цукерки Рафаелло з чорносливом

Для приготування знадобиться:

  • Чорнослив (без кісточок) – 400г;
  • Горішки кешью – 100г;
  • Лікер амаретто – столова ложка;
  • Арахіс – 500г;
  • Ванільний цукор – 1 столова ложка;
  • Кокосова стружка – 2 ст. ложки;
Спосіб приготування:

Чорнослив потрібно пробланшировать і пропустити через м’ясорубку. Горішки варто обсмажити, а потім подробити і змішати з чорносливом, лікером, ванільним цукром, і ретельно перемішайте. Тепер потрібно сформувати кульки, запаніровані в стружці кокоса.

Після того як цукерки Рафаелло охолонуть в холодильнику їх можна подавати до столу.

Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …

Рецепт цукерок Рафаелло своїми руками в домашніх умовах з бананом в якості начинки

Цікавий рецепт цукерок Рафаелло з бананової начинкою припаде до душі діткам, тому як він смачний і корисний.

Складові:
  • 250г вершків (або сухого молока);
  • 180 г оттаявшего вершкового масла;
  • 1 чайна ложка ваніліну;
  • 200г пудри цукру;
  • 100 г стружки кокоса;
  • Банани – 2 шт .;
  • Лимонний сік;
Рецепт приготування цукерок Рафаелло:

Розітріть масло, потроху досипляючи туди сухе молоко і цукрову пудру, ванілін і 30г стружки кокоса. Всі складові змішайте і доведіть до однорідної консистенції. Очищені банани наріжте кружальцями і збризніть соком лимона. Отриману масу розділіть на коржі і начините бананом, а потім надайте їм форму кульки і умочіть в стружку кокоса. Отримані заготовки помістіть в холодильну камеру на кілька годин.

Після охолодження найніжніші цукерки Рафаелло можна подавати до столу!

цукерки Рафаелло з бананової начинкою

Рецепт приготування цукерок Рафаелло в домашніх умовах з морквяної начинкою

Наявність в рецепті моркви зробить цукерки не тільки смачними, а й корисними.

Вам знадобиться:
  • Варена морква – 200 г;
  • Цукор – 200 г;
  • Стружка кокоса – 200г;
  • Стружка для посипання (кокосова).

З провареної моркви зробити пюре і поступово додавати в нього цукор, поки він повністю не розчиниться. Потім досипьте туди стружку кокоса і добре перемішайте, поки маса не стане однорідною. Скачайте кульки, що не перевищують за розміром волоський горіх, і умочіть в кокосовій стружці. На пару годин цукерки потрібно помістити в холодильник, де їх можна зберігати близько 3-4 днів. Коли отримаєте достатню кількість цукерок Рафаелло, повторно відправляйте їх в холодильник на 10-20 хвилин.

Рецепт приготування цукерок Рафаелло своїми руками з кукурудзяних паличок

Судячи з назви, вам подібний спосіб приготування може здатися дивним, але повітряні кукурудзяні палички будуть не основним інгредієнтом, а служать лише в якості додаткового смакового атрибута і прекрасно доповнюють незвичайні смакові якості десерту.

Рафаелло з кукурудзяними паличками

Вам знадобляться ці складові:

  • Кукурудзяні палочкі- 130г;
  • Горіхи (мигдаль, фундук- за вашим вибором) – 120 г;
  • Згущене молоко – 400 г;
  • Стружка кокоса – 50г;

На приготування у вас піде близько 2-3 годин, навіть з часом, відведеним на те, щоб блюдо застигло. Одна цукерка Рафаелло нічого очікувати більш 90 ккал.

Для того щоб рафаеллкі вийшли смачними, потрібно вибрати «правильні» палички. Для рецепта підійдуть палички, які солодші і добре обсипані. Це важливо, тому що їх потрібно буде подрібнити м’ясорубкою, блендером, міксером або кавомолки до однорідної борошна. Утворену кукурудзяну муку перемішайте зі згущеним молоком, уникаючи вилітання подрібнених паличок.

Для додання цукеркам правильної форми, візьміть горіх і помістіть в центрі кремоподобной маси. Останнім етапом помістіть грудочку в стружку кокоса і подавайте десерт до столу.

Рецепт цукерок Рафаелло з коньяком в домашніх умовах

Любителів десертів, з додаванням алкогольних складових, безсумнівно, порадує такий варіант звичного відомого десерту. Він мало чим відрізняється від стандартного, його лити доповнює коньяк.

складові:
  • Вершкове масло – 100г;
  • Коньяк – півтори столових ложки;
  • Півбанки згущеного молока;
  • Стружка кокосова: 130г для начинки і 50г для посипання;
  • Горішки (мигдаль або фундук) – 100 г.

Калорійність цукерки не перевищує 74 ккал, тривалість приготування становить близько 2,5 години.

Спочатку потрібно дати відтанути вершковому маслу і змішати зі згущеним молоком. Масу обов’язково перемішайте, можна за допомогою блендера або міксера. Поки збиваєте, потроху всипати в суміш стружку і вливайте коньяк. Після змішування відправте її в холодильник для застигання на кілька годин, а після можна скачати цукерки у формі кульок, а в середину помістити горіх (попередньо очищений від шкірки) і обваляти в кокосовій стружці. Тепер цукерки Рафаелло готові до вживання, після того як охолонуть.

Холодна закуска в формі «Рафаелло» з курки

Курячі Рафаелло стануть доповненням будь-якого святкового столу.

курячі кульки Рафаелло

Для приготування вам знадобиться:
  1. Філе курки – 150г;
  2. Твердий сир: для кульок – 150г, для посипання – 150г;
  3. Часник – 3 зубчики;
  4. Майонез, сметана – по 70г.

На приготування ви витратите близько 2,5 години, а одна «цукерка» потягне на 968 ккал.

По-перше, відваріть філе курки, остудіть, нехай воно висохне, а потім за допомогою блендера дрібно докладний. На тертці натріть сир для кульок, подрібніть часник і змішайте все з подробленним філе. Однаковими пропорціями змішайте сметану і майонез, потім додайте суміш до м’ясної маси і добре перемішайте і починайте ліпити кульки і обкатайте їх в твердому сирі, призначеному для посипання. Після того, як закуска охолоне, її можна подавати до столу.

Торт «Рафаелло»

торт Рафаелло

Цукерки Рафаелло завжди можуть підняти настрій своїм неповторним смаком, а якщо їх перетворити в торт, то задоволення ви отримаєте набагато більше.

Для приготування повітряного торта вам знадобиться:

  • Яйця – 6 штук;
  • Дрібка солі;
  • Цукровий пісок – 370 г;
  • Шоколад (білий) – 5 плиток;
  • Вершки 30% – жирності – 700 мл;
  • Стружка кокоса – 400г; 70 г -для крему.

Приготування досить тривалий, воно займе не менше 10 годин вашого часу. 100 г цього райського торта складуть 329 ккал.

Спочатку варто подробити 5 плиток шоколаду, розламавши їх руками, а вершки відправте на вогонь і доведіть до кипіння, а потім залийте ними шоколад, щоб його розтопити. Після розчинення отриману масу помістіть в холодильник на 6 годин.

Для бісквіта підготуйте глибоку велику ємність і помістіть туди розбиті яйця, цукор і старанно перемішайте і помістіть на водяну баню, підігрійте до температури 65 градусів. Для отримання консистенції густої піни суміш яйця і цукру потрібно повторно збити, додаючи в масу стружку кокоса.

Перед випіканням застеліть деко пергаментом і в формочку для випікання вилийте тісто і потримайте в духовці 15 хвилин на середній температурі. Потім остудіть корж і виймайте з форми. Крем, поміщений в холодильник, на турборежимі збивайте, поки він не досягне гладкості.

Для формування торта візьміть глибоку миску діаметром близько 20 см і поклавши її на торт виріжте корж, який буде в основі торта. Потім потрібно буде зробити ще кілька коржів тим же способом. Один корж поділіть на шматки і обкласти ними внутрішню частину миски. Далі покладіть крем шириною в 3-4 сантиметри і покладіть черговий корж, повторюйте дії, поки не заповните миску.

На фінальній стадії переверніть посудину і змастіть кремом, який зберігся після формування конструкції торта, і посипте все стружкою кокоса. Торт буде готовий до вживання після того, як відстоїться ніч в холодильній камері.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.