Домашні цукерки

Рецепт приготування цукерок помадка в домашніх умовах: 18 найкращих рецептів!



Існує величезна кількість варіантів приготування помадок і кожна людина зможе вибрати для себе саме те, що зможе повністю задовольнити його гастрономічні запити. І так приготувати помадка цукерки рецепт приготування!

Шоколадно-коньячна помадка цукерки рецепт

шоколадно-коньячна помадка

Складові:

  • 200 г – шоколаду темного;
  • 100 г – молока згущеного;
  • 50 г – коньяку (лікеру «Бейліз»);
  • 20 г – масла вершкового;
  • 50 г – фундука (несолоним фісташки);
  • 75 г – печива;
  • 100 г – маршмеллоу;
  • 50 г – білого шоколаду.

Спосіб приготування:

помадка з шоколаду

  1. Розміщуємо в каструльку коньяк, вершкове масло, молоко згущене, і шматочки шоколаду, далі розтоплюємо за допомогою парової лазні. Весь час помішувати дерев’яною ложкою, щоб всі інгредієнти перемішалися. Після чого прибираємо з вогню. Висипаємо туди шматочки печива, горішки, порізане маршмеллоу.
  2. Знову все обережно перемішуємо і переливаємо в силіконову формочку (8х20 см.). При використанні іншої форми, то її необхідно застеляти папером для випічки. У формочке не повинно бути порожніх місць, з цього випливає, що суміш повинна щільно і рівномірно лежати в ній.
  3. Потім формочку поміщаємо в холодильник, для застигання суміші. Розтопленим білим шоколадом прикрасити зверху смужками і знову ставимо в холодильник. Помадні цукерки готові, накриваємо стіл і чекаємо гостей.

Шоколадно-мандаринова помадка з кунжутом

Складові:

  • 250 г – коричневого цукру;
  • 2 шт – мандарин;
  • 60 г – масла вершкового;
  • 130 мл – молока;
  • 100 г – темного шоколаду (75%);
  • 1 ч. Л. – соусу соєвого «Kikkoman»;
  • Соняшникова олія – ​​змащувати папір.

Спосіб приготування:

  1. Обполіскуємо мандаринки, насухо витираємо і зробимо цедру з них. Додаємо сік з однієї мандаринки. Сік наливаємо в каструльку, додаємо цукор коричневий цукор і ложем цедру. Розміщуємо на невеликий вогник до тих пір, щоб цукор повністю розчинився. Далі висипаємо масло вершкове і соус соєвий «kikkoman».
  2. Треба добре все змішати, і після того як масло розтопиться вилити туди молоко, і чекаємо коли воно закипить, ще п’ять хвилинок заважаємо і вимикаємо. Висипаємо шматочки шоколаду і знову все перемішуємо. Даємо суміші охолонути. Потім збиваємо міксером п’ять хвилинок. Форму застилає папером і змащуємо, потім викладаємо 1/3 помадки. Кунжутом обсмаженою посипаємо зверху.
  3. Знову ложем 1/3 помадки і знову присипаємо кунжутом. Частину помадки розливаємо по формах і вирівнюємо верх.
  4. На ніч відправляємо в холодильник. Потім потрібно перевернути на дошку або на блюдо, прибираємо папір і присипаємо пудрою цукрової або какао. Ставте чайник і кличте гостей.

Помадка цукерки рецепт на йогурті з горіхами

помадка з йогуртом

Складові:

  • 200 г – густого йогурту;
  • 240 г – дрібного цукру Містраль;
  • 10 г – цукру ванільного;
  • 20 г – вершкового масла;
  • 60 г – горішків.

Спосіб приготування:

  1. У каструлю поміщаємо цукор ванільний, йогурт і звичайний цукор. Маса повинна закипіти. Зменшуємо вогник і готуємо ще 30 хвилинок, весь час заважаючи. Для перевірки готовності необхідно невелику кількість суміші капнути в прохолодну воду, внаслідок чого повинен утворитися пружний і м’який кульку. Вносимо в масу горішки і масло вершкове. Гарненько перемішуємо.
  2. Далі переміщаємо помадку в формочку, змащену маслом. Тепер залишаємо на дві годинки, щоб маса застигла, в холодильник не ставити.

Цукерки готові, будь ласка їсти. За бажанням цукерки помадка можна по загортати в обгортки, які можна зробити з рукава для запікання.

Як приготувати цукерки помадка в домашніх умовах з сухого молока «Кхара пера»

Складові:

  • 125 г – м’якого вершкового масла;
  • 120 г – пудри цукрової;
  • 220 г – сухого молока;
  • 1 ч.л. – молока.
  • За смаком – Ароматизатор;
  • ½ стаканчика – Какао-порошку.

Спосіб приготування:

Молоко сухе потрібно просіяти. У каструльці з’єднуємо молоко сухе та пудру цукрову. Вносимо масло м’яке вершкове і ароматизатор. Тісто месім руками. Тісто вийде м’яке, однорідне і не буде приставати до рук. Коли тісто не виходить так як треба, потрібно додати трохи молока, і продовжувати місити. По двох мисочка розсипаємо стружку кокосову і какао-порошок. Формуємо з тіста кульки по 6-7 штучок і поміщаємо їх в мисочки. Накриваємо мисочки, і трохи їх струснувши, щоб всі кульки обваляти в присипці. Приготовлені цукерки перекладаємо в блюдо і ставимо в холодильник. Термін Харен в холодильнику цукерочок становить 4-5 днів.

Вершкова помадка цукерки рецепт з горіхами в мультиварці

вершкова помадка в мультиварці рецепт

Складові:

  • 100 мл – вершків (33%);
  • 150 г – цукру;
  • 50 г – згущеного молока;
  • 80 г – горішків (смажений арахіс);
  • 1 ч. Л. – цукру ванільного.

Спосіб приготування:

Цукор ванільний, молоко згущене, вершки, звичайний цукор добре заважаємо. Суміш, яка вийшла переміщаємо в чашу мультиварки. Виставляємо режим «Випічка» на 20 хвилинок. Готувати потрібно з закритою кришкою (120 С). При збільшенні інгредієнтів для отримання великої кількості цукерок, слід пам’ятати про те, що маса може втекти через клапан. Після 10 хвилинок відкриваємо кришку і заважаємо масу. І продовжуємо готувати до сигналу мультиварки. До кінця готування маса змінює своє забарвлення на коричневу. Горішки чистимо, дрібненько нарізаємо і висипаємо в масу, заважаємо. Після цього суміш перекладаємо в формочки. Краще готувати помадку три рази по 20 хвилинок, так як вона тоді вийде більш темною і смачною. Цукерки помадка в домашніх умовах готові, можна накривати солодкий стіл.

Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …

Цитрусова помадка цукерки рецепт

Складові:

  • 1 шт – апельсина;
  • ¼ шт – лимона;
  • 100 г – цукру;
  • 60-70 г – вершкового масла;
  • 1 шт – куряче яйце.

Спосіб приготування:

  1. Знімаємо цедру з лимона і апельсина. Далі віджимаємо сік з фруктів. Режим шматочками цедру, ложем її в сік, і варимо 5-7 хвилинок на слабкому вогнику. Потім отриманий відвар проціджують в посуд з металу, потім вносимо туди цукор і масло вершкове. Готуємо до повного розчинення масла і цукру. Як суміш закипить, то потрібно її прибрати з вогню.
  2. Далі збиваємо яйце в піну густу, в неї вливаємо потроху 2 столові ложечки не киплячою гарячого сиропу. При цьому потрібно весь час збивати цю суміш. Яєчну суміш тоненькою цівкою вливаємо в киплячий гарячий сироп, весь час, збиваючи вінчиком. Готуємо на слабкому вогнику до загустіння, не перестаючи заважати.
  3. Отримана маса повинна бути схожа зі згущеним молоком. Щоб маса охолола її необхідно помістити в холодильник, де вона ще більше загусне. Щоб отримати ще більш густу суміш потрібно в момент збивання яйця додати борошно або крохмаль. Ласощі готові, можна сідати пити чай.

Ванільна помадка з горіхами і цукатами

вершкова помадка рецепт

Складові:

  • 100 мл – вершків (33%);
  • 150 г – пудри цукрової;
  • 10 г – цукру ванільного;
  • 50 г – вареного згущеного молока;
  • 1 щіпка – солі;
  • 40 г – мигдалю;
  • 40 г – горішків кешью;
  • 40 г – цукатів.

Спосіб приготування:

  1. Занурюємо в окріп мигдаль на 10-15 хвилинок, потім перекладаємо в холодну воду. Прибираємо з мигдалю шкірку.
  2. На сухій сковороді обсмажуємо кешью і мигдаль протягом 5-7 хвилинок, весь час необхідно заважати. Нам знадобиться, глибока каструлька з щільним дном, в яку потрібно налити вершки, молоко варене згущене, додамо туди ж пудру цукрову, сіль і цукор.
  3. Гарненько все змішуємо і поміщаємо на не великий вогник. Після того як маса закипить, необхідно готувати ще 25-35 хвилинок, при цьому не забуваємо заважати. Після 20-30 хвилинок маса стане молочно-кремового відтінку, а ближче до кінця готування буде ставати гущі і зовні стане погожа на іриску.
  4. Потім потрібно перевірити, чи готова наша помадка, для цього капаємо трохи отриманої маси в крижану воду і формуємо кульку, якщо він не липне до рук, значить, вона готова.
  5. Далі прибираємо каструлю з печі, висипаємо в неї горішки та цукати і знову добре перемішуємо.
  6. Потім поміщаємо наші цукерки помадки в силіконову формочку, розрівнюємо і знеславлює остигати, а потім прибираємо в холодильник на 20 хвилинок.

Шоколадна помадка цукерки рецепт

помадка шоколадна рецепт

Складові:

  • молоко – 4 ст. л .;
  • цукор – 4 ст. л .;
  • какао-порошок – 2 ст. л .;
  • масло м’яке вершкове – 50 г.

Спосіб приготування:

шоколадна помадка рецепт

Необхідно підігріти какао, молоко і цукор до утворення густої консистенції. Остуджують і збиваємо з маслом. Тепер можна продукт поливати помадкою.

Помадка молочна

Складові:

  • цукор – 200 г;
  • молоко – 100 мл;
  • молоко сухе – 100 мл;
  • звичайний білий шоколад – 50 г;
  • фундук – 100 г;
  • масло вершкове, щоб змащувати формочку – 15 м

Спосіб приготування:

У посудину алюмінієву поміщаємо цукор і молоко сухе. Все добре заважаємо.
Вливаємо звичайне молоко. Знову заважаємо, щоб не було грудочок. Готуємо на маленькому вогнику. Протягом 7-8 хвилинок заважаємо, щоб суміш не пристала до дна, і доводимо до закипання. До вже використаним інгредієнтів приєднуємо шоколад. Знову все перемішуємо, щоб все розчинилося. Прибираємо шкірку з горішків, обсмажуємо і додаємо в суміш. Все заважаємо, і перекладаємо суміш в формочку силіконову (пластмасовий піднос), змащену маслом вершковим. Розміщуємо в холодному місці і тільки, потім дістаємо з форми. Розрізаємо на шматочки і можна пити чай.



Помадка з кокосом і вершковим сиром

Складові:

  • 2,5 ст. ложечки – м’якого масла вершкового;
  • 2,5 ст. ложечки – натертого сиру вершкового (творог з вершків);
  • 1 ст. ложечка – настою яблучного (2-3 крапельки есенції яблучної);
  • 3 ст. ложечки – стружки кокосової;
  • 7,5 ст. ложечки – молока сухого;
  • 1/4 ч. Ложечки – натертого горіха мускатного.

Спосіб приготування:

Сир (творог) змішуємо з маслом вершковим, вливаємо настій (масло) яблучне і збиваємо міксером до утворення пишного крему. На сухій сковорідці трохи підсмажуємо стружку кокосову, і висипаємо її в крем і все інгредієнти добре заважаємо. Далі вносимо молоко сухе і замішуємо тісто руками. З тіста формуємо середнього розміру кульки, обсипаємо їх мускатним меленим горіхом, перекладаємо в формочки паперові і накриваємо святковий стіл. Термін зберігання помадки близько чотирьох діб в холодильнику в щільно закритій ємності.

Помадка з сухого молока з фініками

помадка з фісташками рецепт

Складові:

  • 5 ст. ложечок м’якого вершкового масла;
  • 3 ст. ложечки – пюре фінікове;
  • 1/2 ч. Ложечки – кардамону меленого;
  • 1/4 ч. Ложечки – перцю меленого білого;
  • 1,5 стаканчика – молока сухого знежиреного.

Спосіб приготування:

Перекручуємо фініки м’якенькі через м’ясорубку і з утвореної суміші формуємо пюре. Далі збиваємо в крем пюре фінікове з маслом вершковим. Потім в цю суміш висипаємо молоко сухе, кардамон мелений, перець мелений і замішуємо руками тісто. Потім з тіста формуємо кульки приблизно як горіх волоський, обертаємо їх в обгортки паперові і ставимо в холодильник в щільно закритій ємності. Помадку подають до столу після її охолодження, приблизно після 15-20 хвилинок.

Помадка з сухого молока «Барфі»

Складові:

  • 1/2 стаканчика – цукру;
  • 1 стаканчик – води;
  • 3 ст. ложечки – масла вершкового топленого (розм’якшеного);
  • 7,5 ст. ложечки – молока сухого нежирного;
  • 2 ст. ложечки – дрібно нарізаних горішків (лісові, волоські) або сухофруктів,
  • 2-3 ст. ложечки – мигдалю (фісташок) розділених на дві частини.

Спосіб приготування:

  1. У каструльку з товстими стінками наливаємо води і підсипає цукор, готуємо на середньому вогнику, заважаючи до розчинення цукру. Потім вогонь додаємо і готуємо прі не сильному кипінні близько 8 хвилинок, потім прибираємо каструльку з вогню і ставимо на 10 хвилинок остигати до 45С.
  2. Після цього висипаємо 1 столову ложечку топленого (вершкового) масла, не перестаючи заважати, висипаємо тоненькою цівкою молоко сухе. Далі готуємо на невеликому вогнику, протягом 4-5 хвилинок, не перестаючи заважати і соскребать суміш зі стінок і дна каструльки.
  3. Як тільки суміш стане густою, прибираємо каструльку з вогню. У масло, що залишилося, висипаємо дрібно нарізані горішки або різні сухофрукти і гарненько все заважаємо. Далі дерев’яною лопаткою викладаємо помадку на деко, обмазаний маслом. Формуємо помадку розміщуємо по всій поверхні дека з товщиною в 2 см і декоруємо його часточками горішків, притискаючи їх в суміш на рівній відстані. Потім даємо ласощів повністю охолонути, і нарізаємо шматочками середнього розміру. Зберігається цукерка помадка в щільно закритій ємності в холодильнику, а до столу подають охолодженою або трохи теплою.

Помадка з сухого молока з фісташками

Складові:

  • 1/2 стаканчика – цукру;
  • 1 стаканчик – води;
  • 3 ст. ложечки – масла вершкового топленого (розм’якшеного);
  • 1/4 ч. Ложечки – кардамону меленого;
  • 3 ст. ложечки – дрібно нарізаних фісташок;
  • 1,5 стаканчика – молока сухого;
  • 1 ч. Ложка – води рожевої (рожеве масло 1-2 крапельки);
  • 2 крапельки – барвника зеленого харчового;
  • 3 ст. ложечки – почищених фісташок.

Спосіб приготування:

Зробимо сироп цукровий як в рецепті, написаному вище, і дамо йому охолонути. Вливаємо 1 столову ложечку масла, висипаємо кардамон і дрібно нарізані фісташки, потім весь час заважаємо, додаємо молоко сухе цівкою. Після чого готуємо на середньому вогнику, не забуваємо заважати, протягом 4-5 хвилинок. Після загустіння суміші, відскрібатися її зі стінок каструлі, прибираємо з вогню, вносимо залишки масла, рожеву воду, барвник харчовий і гарненько все заважаємо. Потім викладаємо суміш на деко, змащене маслом. Помадку розміщуємо по всій поверхні дека з товщиною 2-2,5 см, зверху прикрашаємо часточками фісташок, потім режим на квадратики середнього розміру. Тепер нарешті можна насолоджуватися чаюванням з вкусняшками.

Молочна помадка цукерки рецепт по-татарськи

Складові:

  • цукор – 1 кг;
  • молоко – 1,5 стаканчика.

Спосіб приготування:

Кип’ятимо молоко, потім робимо помадку, додаючи цукор, заважаючи, близько 20-30 хвилинок. Дізнатися готовність помадки можна за допомогою опускання якоїсь кількості суміші в холодну воду, якщо сформувався кулька твердий, то значить ласощі готові. Перекладаємо суміш на деко шаром в 2см завтовшки, даємо охолонути і розрізаємо на шматочки різної форми.

Помадка цукерки рецепт з горохової муки

Складові:

  • 350-400 г – масла вершкового;
  • 2 стаканчика – Путова горохової муки;
  • 1 стаканчик – молока;
  • 1 стаканчик – води;
  • 1,25 стаканчика – цукру;
  • 2 ст. ложечки – стружки кокосової;
  • 1 ст. ложечка – дрібно нарізаних горішків кешью.

Спосіб приготування:

У каструльці з товстими стінками необхідно розтопити масло вершкове. Додаємо туди горохову просіяне борошно, заважаємо, готуємо на слабкому вогнику, протягом 15 хвилинок до тих пір поки борошно придбає світло-коричневий відтінок. В іншу каструльку наливаємо воду і молоко, вносимо цукор і робимо сироп до утворення тягучість. Далі висипаємо горішки і стружку кокосову, перемішуємо, акуратно виливаємо сироп в борошно. Готуємо на слабкому вогнику, заважаючи, поки суміш не загусне. Прибираємо каструльку з вогню, залишаємо остигати, перекладаємо на блюдо і формуємо форму квадрата в 2-2,5 товщиною. Після того як помадка стане твердою, розрізаємо її на шматочки, декоруємо часточками горішка кешью і можна пити чай.

Кизилові помадка цукерки рецепт

Складові:

  • 10 ст. ложечок – цукру;
  • 3/4 стаканчика – води;
  • 1-2 ст. ложечки – варення кизилового;
  • 1 ч. Ложка – сиропу вишневого;
  • 10 крапельок – кислоти лимонної.

Спосіб приготування:

  1. Цукор поміщаємо в каструльку і заливаємо гарячою водою, заважаємо до розчинення цукру. Краї каструльку протираємо мокрою марлею від налиплого цукру, ставимо каструльку на великий вогник, чекаємо, коли закипить, прибираємо піну, накриваємо кришкою і готуємо до проби на кульку твердий.
  2. Кислоту лимонну, розведену в 1 чайній ложечці гарячої води, додаємо в суміш за 2-3 хвилини до кінця готування. Сироп швидко охолоджуємо, поставивши його в холодну воду. Після чого збиваємо його дерев’яною ложкою протягом 10-20 хвилинок, до утворення білої маси.
  3. Потім розминаємо помадку, нагріваємо до 45-55С, вносимо сироп вишневого і кизилового варення, заважаємо все гарненько, викладаємо на деко шаром в 1,5-2 см завтовшки, вирівнюємо поверхню і залишаємо остигати. Тепер можемо помадку нарізати на кубики середнього розміру і починати пити чай.

Помадка шоколадна

помадка рецепт шоколадна

Складові:

  • 10 столових ложечок – цукру;
  • 3/4 стаканчика – води;
  • 10-12 крапельок – кислоти лимонної,
  • 50 г – шоколаду чорного (1 ч. Ложка какао).

Спосіб приготування:

Готуємо, охолоджуємо і збиваємо сироп цукровий за рецептом написаного вище. Далі в суміш вносимо потертий шоколад або какао, заважаємо все гарненько, нагріваємо до 45-55С. Далі помадку перекладаємо на деко в 2см завтовшки, поверхня робимо рівною. Потім залишаємо остигати, потім розрізаємо на шматочки середнього розміру різної форми. Можна тепер насолоджуватися солодощами з чашкою чаю.

Помадка кавова або чайна

Складові:

  • 10 ст. ложечок – цукру;
  • 3/4 стаканчика – води;
  • 10-12 крапельок – кислоти лимонної,
  • 1 ст. ложечка – лікеру кавового (2 ст. ложечки – кава міцного, або 1 ч. ложка – чаю міцного).

Спосіб приготування:

Готуємо сироп по рецепту «Помадка кизилові». Далі в суміш вливаємо лікер кавовий, кава (чай), заважаємо все і нагріваємо до 45-55С. Помадку шаром перекладаємо на деко в 2см завтовшки, даємо їй охолонути, потім розрізаємо на шматочки середнього розміру і подаємо на стіл, наливаємо чай і можна кликати гостей.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.