Рецепт крему «Пломбір» для торта – стане в нагоді кожній господині, тому що ця начинка – відмінний варіант прошарку для будь-якого виду торта. Ніжний вершковий смак стане прикрасою навіть самого простенького коржа, ідеально його оживляти і подарує дивовижний смак.
Крем «Пломбір» для торта – основні рекомендації
Рецепт крему «Пломбір» для торта далеко не один, існує безліч різних способів його приготування. В основному він готується з використанням заварного крему і різних додаткових продуктів. Завдяки додаванню збитих вершків, крем виходить дуже пишним, як підтале морозиво. Можна зустріти рецепти, в яких використовують вершковий сир, можна зробити крем-пломбір для торта на сметані або згущеному молоці. У деяких випадках, щоб крем вийшов щільним, в нього додають розпущений желатин.
Рекомендації до приготування пломбірна крему для торта
- Вершки – збити їх потрібно до рясної піни, для цього вибирайте свіжий продукт з жирністю близько 30%. Важливо також і не перестаратися, оскільки натуральні коров’ячі вершки можуть расслоиться. З вершками рослинного походження такого не відбувається.
- Цукор – краще скористатися цукром-піском або цукровою пудрою, в залежності від рецепту. Не нехтуйте дозуванням з рецепта, тому що від кількості цукру залежить консистенція крему.
- Молоко – застосовують його, щоб заварити борошно. Підійде будь-яка жирність, а також сухе молоко і навіть згущене молоко.
- Вершкове масло – прийде крему особливу ніжність, м’якість і легкість. Найчастіше масло необхідно збити в окремій тарі, а після додати в інші інгредієнти. Щоб домогтися потрібного результату, потрібно почекати, коли масло розм’якшити.
Щоб крем для торта зі смаком пломбіру був ароматним, в нього додають ванілін. Крім цього, особливий присмак додають лікер, розтоплений шоколад, цедра, какао і кави.
Рецепт повітряного крем-пломбіру для торта
Це рецепт крему «Пломбір» для торта в його класичному варіанті. Підійде для будь-яких видів коржів, в тому числі дуже смачний виходить торт з цим кремом і ванільним бісквітом. Застосовується для приготування даної начинки картопляний або кукурудзяний крохмаль.
Складові:
- молоко – 2 склянки;
- цукор – 1 склянка;
- борошно – 2 ложки;
- крохмаль – 1 ложка;
- масло – 110 г;
- вершки – 160 мл;
- ванілін – 1 пакетик.
Спосіб приготування:
- Висипаємо в каструлю цукор-пісок, туди ж борошно і крохмаль. Цю суміш ретельно перемішуємо, щоб уникнути утворення грудочок.
- Цукор потрібно розбавити молоком і розмішати. Потім підігріваємо цей наш майбутній крем на вогні. Важливо регулярно помішувати, щоб не підгоріло. Під кінець потрібно заважати без перерв. Після того, як крем буде густіти і закипати, його потрібно відразу ж прибрати з плити. Дати масі охолонути.
- Збити вершки до міцних піків.
- В окремій тарі необхідно збити масло вершкове, злегка підтале і розм’якшене.
- Змішуємо всі складові крему. В міксер додаємо заварне молоко, потроху вливаємо вершкове масло і всипаємо ванілін.
- Наостанок додаємо збиті вершки. Разом з ними крем не потрібно посилено збивати, щоб залишити його повітряним, як підтале морозиво.
- Намазувати коржі можна відразу ж, або потримайте його пару годин в холодильнику, щоб він загус.
Як зробити пломбірна крем для торта з використанням яєчних жовтків?
Рецепт пломбірна крему для торта дуже насичений за смаком. Для його приготування використовують кукурудзяний або картопляний крохмаль. Жирність вершків повинна бути більше 33%.
Складові:
- крохмаль – 1500 г;
- цукор – 130 г;
- вершки – 250 мл;
- ванільний цукор;
- молоко – 280 мл;
- вершкове масло – 110 г;
- жовток – 4 штуки.
Спосіб приготування:
- Відокремити жовтки від білків і вилити в окрему тару, туди ж всипати крохмаль і цукор і збити ретельно за допомогою віночка.
- Довести до кипіння молоко і зняти його з плити.
- Додати поступово молоко в збиту попередньо суміш, помішуючи віночком, щоб не дати яйцю зваритися.
- Майбутній крем ставимо на вогонь, доводимо практично до кипіння. Потім прибираємо з плити, коли зауважимо, що маса відходить від стінок каструлі. Дати крему охолонути.
- Додатково потрібно збити вершкове масло.
- В окремій тарі збиваємо вершки підвищеної жирності.
- Змішуємо всі інгредієнти. Щоб крем вийшов однорідним і без грудочок, додаємо потроху крем в вершкове масло, а в самому кінці – збиті вершки.
- Додаємо в крем ванілін або щось подібне для аромату.
Як приготувати крем-пломбір для торта з використанням маскарпоне?
Рецепт цього пломбірна крему для торта відмінно підійде для будь-якого виду коржів, зробить їх особливо ніжними і смачними. Зробити ж його не складе труднощів, так що навіть новачкові в кулінарній справі буде це під силу.
Складові:
- цукрова пудра – 80 г;
- вершки – 220 мл;
- сир маскарпоне – 220 г;
- ванілін.
Спосіб приготування:
- В окремій мисці ретельно, до утворення густої піни, збиваємо вершки. Майте на увазі, що, якщо перестаратися, вершки згортаються і відділяється вода.
- В іншій тарі потрібно збити маскарпоне з цукровою пудрою. Необхідно, щоб суміш стала однорідною, як тільки цього досягли, всипте ванільного цукру.
- Змішуємо ці дві маси потихеньку у напрямку з низу вгору за допомогою спеціальної лопатки. Щоб крем залишився повітряним, не потрібно надто збовтувати його.
- Намазувати коржі можна відразу ж. Бажано готувати крем з таким розрахунком, щоб надовго не залишати його, тим більше в холодильнику.
Рецепт крем-пломбіру на сметані для торта
Цей рецепт крему «Пломбір» для торта зі сметаною не схожий на інші. Найчастіше основою для такої начинки виступає молоко, тут же застосовується сметана. Продукт повинен бути високої жирності – від 25%.
Складові:
- сметана – 600 г;
- вершкове масло – 280 г;
- яйця – 3 шт .;
- борошно – 4 ложки;
- цукор – 250 г;
- ванілін і цедра лимона.
Спосіб приготування пломбірна крему для торта на сметані
- В окрему ємність додаємо сметану, туди ж розбиваємо яйця і всипаємо цукор, а також борошно і ванільний цукор. За допомогою міксера ретельно збиваємо цю суміш протягом декількох хвилин. Туди ж додаємо трохи цедри лимона за смаком.
- Каструлю з кремом ставимо на водяну баню і, регулярно помішуючи, доводимо нашу начинку до густої консистенції, не даючи яйцям взятися окремими шматками.
- Заварений крем залишаємо охолонути.
- Заздалегідь зігріте і розм’якшене масло збиваємо за допомогою міксера приблизно 5 хвилин. Маса повинна стати більш об’ємною і світлою.
- Потім поступово додаємо масло до остигнула заваренной сметані. Крем для торта, як пломбір, готовий!
Як зробити крем-пломбір для торта з желатином?
Простий і легкий рецепт крему «Пломбір» для торта густої консистенції і приємного ніжного смаку. Для приготування цієї начинки беруть порошковий желатин.
Складові:
- желатин – 1,5 чайних ложки;
- згущене молоко – 3 ложки;
- вершки – 2 склянки;
- вода – 45 мл;
- цукрова пудра – 150 г;
- ванільний цукор.
Спосіб приготування
- Перш за все потрібно залити желатин водою кімнатної температури, щоб не утворилося грудочок.
- Вершки потрібно збити з додаванням цукрової пудри в густу піну, туди ж всипати ванільний цукор. Можна додати ароматизатор «Пломбір».
- Розчинений у воді желатин потрібно підігріти (в мікрохвильовці або на водяній бані). Важливо знати, що краще не допускати перегрівання, а довести до того стану, коли розійдуться всі згустки.
- Потроху вливаємо желатин до збитих вершків, збиваючи в цей же час суміш за допомогою міксера.
- В отриману масу додаємо згущене молоко і пару секунд збиваємо.
- Крем намазуємо на торт відразу, так як після холодильника він втратить свою легкість.
Як зробити пломбірна крем для торта в домашніх умовах з додаванням полуниці і маскарпоне?
Цей рецепт крему «Пломбір» для торта є дуже ніжним і неймовірно смачним. Маскарпоне можна замінити будь-яким іншим видом сиру. Замість полуниці теж можна використовувати малину, суницю і інші ягоди.
Важливо знати!
За даними міністерства охорони здоров’я, дієти сьогодні основні методи боротьби із зайвою вагою. Однак, кількість повних людей продовжує зростати! У зв’язку з цим, з’явилися “Bee Slim” – краплі для спалювання до 80% жиру. Розповідає, лікар вищої категорії, Саута Л.А …Читати далі…
Складові:
- вершки – 200 г;
- сир – 200 г;
- ягоди – 150 г; 4
- вершкове масло – 120 г;
- цукрова пудра – 170 г;
- ванілін – 1 щіпка;
- крохмаль – 1 чайна ложка.
Спосіб приготування:
- Ягоди ретельно вимити і подрібнюємо їх за допомогою сита або в блендері. Нам буде потрібно близько 150 г ягідного пюре. Додаємо в нього крохмаль.
- Ставимо полуничне пюре на водяну баню і проварюємо до густої консистенції, на кшталт киселю.
- Вершкове масло необхідно розм’якшити і збити протягом п’яти хвилин, потроху додаючи попередньо охолоджене пюре з ягід, а після туди ж потрібно ввести сир. Ретельно перемішуємо, але не збиваємо довго.
- В окрему ємність додаємо вершки і збиваємо до густої піни.
- Потроху всипаємо до збитих вершків цукрову пудру і ванільний цукру і збиваємо до тих пір, поки не вийде однорідна консистенція.
- Змішати всі маси лопаткою і крем зі смаком пломбіру готовий!
Рецепт крему «Пломбір» для торта – важливі тонкощі
- Щоб вершки збили без проблем, додайте їх в суху чисту ємність. І вершки, і тара повинні бути прохолодними.
- Щоб збити вершки, ні в якому разі не використовуйте блендер. Для цих цілей годиться або міксер, або віночок.
- Якщо виникли проблеми з заварюванням крему, спробуйте цукор замінити на пудру. Її дрібні частинки швидше розчиняються, роблячи крем більш повітряним і ніжним.
- Не варто намагатися розм’якшити вершкове масло на батареї, в мікрохвильовій печі або ж на водяній бані. Краще скористатися теркою або ножем, щоб подрібнити масло або заздалегідь витягти його з холодильника і дати підтанути.
- Якщо ви не знайшли сметану з підвищеною жирністю, візьміть звичайну. Просто загорніть її в марлю в кілька шарів і підвісьте на час. Зайва рідина у вигляді сироватки піде.
- Щоб в готовому кремі масло не відшаровується, додавайте всі інгредієнти в нього поступово і по чуть-чуть, збиваючи на кожному етапі.
Рецепт крему «Пломбір» для торта – це задоволеною простий спосіб приготувати щось дуже ніжне і повітряне для свого торта, зробити його дуже смачним і незвичайним.