М'ясо

Приготування шлуночків індички в мультиварці



М’ясо індички – високоживильний, цінний продукт, який вважається корисним, дієтичним. Завдяки своїм властивостям це джерело легко засвоюється білка і вітамінів, які можна вживати в їжу всім, в будь-якому віці.

блюдо з рисом подають на стіл

Шлуночки індички (як їх називають в народі «пупочки») улюблені багатьма, особливо в охолодженому вигляді. Приготувати можна на плиті, в духовці, але краще скористатися сучасною технікою. В мультиварці вони виходять особливо смачними. Є кілька варіантів, уявімо найпоширеніші способи.

Рецепт по-індійськи

Для приготування використовуються спеції, що особливо сподобається любителям східної і азіатської кухні. На 4 порції знадобиться:

  • морква середнього розміру – 1 шт .;
  • упаковка субпродуктів – 0,5 кг;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт .;
  • перець-чилі – 1 шт .;
  • сіль – 1 ч.л .;
  • спеції: каррі, шафран, перець чорний (червоний) – 1 ч.л .;
  • гвоздика – 2-3 шт .;
  • масло будь – 3 ст. л.

Як приготувати?

Технологія закладки продукцію дуже проста. Виконуємо наступні кроки.

  1. Додаємо на дно масло щоб шлуночки були м’якше.
  2. Ріжемо дрібно цибулю.
  3. Морква трьом на тертці,
  4. Укладаємо всі шарами, за ними -Дрібні нарізаний перець чилі.
  5. Шлунки промиваємо, очищаємо від плівок при необхідності.
  6. Зверху висипаємо спеції, сіль.
  7. Виставляємо режим гасіння на 1 ч.20 або 30 хвилин.
  8. Після приготування треба ретельно перемішати, остудити і страва готова.

Враховуйте, що рецепт розрахований на любителів екзотичної кухні. При обробленні перцю чилі будьте особливо обережні. При необхідності використовуйте рукавички.

Подавати субпродукти індички слід з відвареним рисом або овочами, приготованими в мультиварці в режимі «гасіння».

Рецепт «Желудочки індички з овочевим рагу»

Можна приготувати більш цікавий варіант з використанням томатів та інших плодів, овочів. Він сподобається тим, хто обожнює овочі, і є прихильником роздільного харчування.



Якщо готуєте взимку, то замість звичних овочів можна використовувати заморожені суміші з кукурудзою, горошком, цунікі, перцем. Влітку продаються свіжі овочі, і в сумішах немає необхідності.

Щоб приготувати, використовуючи цей рецепт необхідно:

  • кабачки молоді – 50 гр .;
  • капуста білокачанна – 200 гр .;
  • цибуля-ріпка – 50 гр .;
  • томати – 300 гр .;
  • морква – 100 гр .;
  • шлунки індички -250 гр .;
  • масло – 50 гр .;
  • сіль – 7 гр.

У прилад закладаємо:

  • масло;
  • очищені і промиті субпродукти, які попередньо оброблені у вигляді соломки;
  • нарізані кубиками овочі в будь-якому порядку;
  • сіль.

Ставимо режим «гасіння» відповідно до моделі і чекаємо результату.
ovochi-s-myasom-indeiki
Чудовий смак вразить любителів урізноманітнити меню. Рецепт обов’язково буде користуватися попитом, він здатний викликати захоплення у гурманів. М’ясо індички виходить ніжним, приємним на смак, особливо в поєднанні з овочами.

Якщо хочеться отримати більш дивовижне блюдо, то можна додати сметани або вершків. Правда, таке збільшить калорійність, про що треба пам’ятати.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.