Капкейк

Капкейкі з начинкою: рецепт з фото, покроково



Домочадців можна порадувати простим, але при цьому ніжним і смачним десертом.Іменно такими і є капкейкі з начинкою. Є дуже багато нескладних рецептів приготування капкейков з начинкою, які доповнюють покрокові фото. Розглянемо два найбільш цікавих і по-своєму унікальних.

Капкейкі з начинкою з фруктів

Капкейкі з начинкою з фруктів

Один з найпростіших варіантів приготування. Готова випічка виходить ароматною і повітряної. А доповнення у вигляді фруктів додасть соковитості і нових смакових ноток.

Складові:

  • 150 мл молока;
  • 150 г цукрового піску
  • 240 г борошна в / с;
  • 2 шт. яєць;
  • 110 г масла вершкового (топленого);
  • 50 мл вершків (20%);
  • ванільний екстракт;
  • 0,8 ч. Л. розпушувача;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • цедра половини лимона;
  • фрукти (начинка);
  • дрібка солі.

Для крему:

Важливо знати! У Росії стартувала нова федеральна програма для всіх жінок, які страждають від ожиріння і надмірної ваги «Я за здорове тіло!» В ході програми кожна росіянка зможе спробувати унікальний високоефективний жиросжигающий комплекс “Bee Slim” отримавши 1 баночку абсолютно безкоштовно. Комплекс допоможе за 14 днів в домашніх умовах позбутися від зайвої ваги!

Читати докладніше …

  • 200 г м’якого масла;
  • 275 г цукрової пудри;
  • 200 г вершкового сиру;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • ванілін;
  • дрібка солі.

приготування:

  1. Почнемо з крему. Розм’якшене масло збиваємо з цукровою пудрою, в процесі додаємо сир, а слідом за ним – сік цитрусового. Повинна вийти в результаті однорідна кремова маса.
  2. Тепер їм слід наповнити кондитерський мішок, щільно загорнути і відправити в холодильник.
  3. В якості начинки для капкейков беремо заморожені сливи. Можна за бажанням використовувати чорницю, смородину, вишню, полуницю.
  4. З’єднуємо вершкове масло з цукром, починаємо збивати. Як тільки солодкі кристалики розчинятися додати по черзі яйця, вершки, молоко і ванільний екстракт.
  5. Окремо просіюємо борошно, додаємо до неї сіль і розпушувач, перемішуємо. Відправляємо в яєчно-масляну суміш, ретельно розчиняємо грудочки.
  6. Для випікання використовуємо силіконові форми. Їх не потрібно змащувати маслом. Чайною ложкою розподіляємо готове тісто. Намагаємося не заповнювати більше половини форми.
  7. Зверху по центру кладемо начинку. Важливо сливи заздалегідь розморозити, відокремити від рідини. Інакше фрукт розтечеться по випічці і буде негарно. Накриваємо рештою тестом. Посередині робимо невелике заглиблення, щоб капкейкі при приготуванні сильно не піднімалися.
  8. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів, випікаємо близько 25-30 хвилин. У готової випічки повинна з’явитися золотава скоринка.
  9. Після обережно виймаємо з форм.
  10. Прикрашаємо за допомогою наповненого кремом кондитерського мішка, за бажанням ягодами і т.д. Приготовлені капкейкі з фруктовою начинкою з покрокового рецептом з фото поставити в холодильник. Крем погано тримає форму в теплі практично відразу починає розтікатися, правда, смак від цього не псується.

Шоколадно-кавові капкейки

Шоколадно-кавові капкейки

Ніжний неймовірно вишуканий десерт. При суворому дотриманні рецептури в домашніх умовах виглядає так, як ніби його готували в ресторані.

Складові:

  • 200 г борошна;
  • 40 г какао-порошку;
  • 100 г білого цукру;
  • 100 г коричневого цукру;
  • 115 г вершкового масла (розтопленого);
  • 1 шт. яйце;
  • 120 мл молока;
  • 120 мл натуральної кави (остиглого);
  • 1 ч. Л. розпушувача;
  • 0,5 ч. Л. соди;
  • 5 г солі;
  • 1,5 ч. Л. кави (розчинної).

Для крему:

  • 100 г масла (м’яке);
  • 300 г вершкового сиру (охолодженого);
  • 80 г цукрової пудри;
  • 1 ч. Л. шоколаду (розтопленого).

Для ганаша:

  • 100 г чорного шоколаду;
  • 50 мл молока.
  • Для прикрас:
  • 100 г шоколаду.

приготування:



  1. В першу чергу просіюємо сухі продукти. Все ретельно перемішуємо вінчиком.
  2. Злегка підтале при кімнатній температурі вершкове масло з’єднуємо з цукром, сіллю. Збиваємо близько 5 хвилин при високій потужності міксера до пишності.
  3. У процесі додаємо яйце, продовжуємо ще 2 хвилини. Знижуємо потужність кухонного агрегату до мінімуму, чергуючи, кладемо по частинах сухі і рідкі продукти, починаючи і закінчуючи борошном. Перед кожним інгредієнтом чекаємо, поки пристрій зробить масу однорідною.
  4. Готове тісто має бути пишним і гладким, дуже красивого шоколадного кольору.
  5. У спеціальну форму для випікання ставимо паперові капсули. Заповнюємо їх трохи більше половини.
  6. Відправляємо капкейкі в розігріту до 170 градусів духовку на 18-20 хвилин. Готовність перевіряємо за допомогою зубочистки. Випічку ще близько 5 хвилин охолоджуємо прямо в формі, потім обережно викладаємо на решітку. Даємо їм повністю охолонути.
  7. Готуємо ганаш для заповнення середини вироби. З’єднуємо шоколад з молоком і розігріваємо в мікрохвильовці з інтервалами по 10-15 секунд. Після кожного разу дістаємо і ретельно перемішуємо.
  8. Коли шоколад буде повністю розчинений, залишаємо начинку остигати при кімнатній температурі.
  9. А поки займемося приготуванням прикрас. Для цього топимо 100 г темного шоколаду в мікрохвильовій печі з тими ж інтервалами. Незабутній ретельно перемішувати.
  10. З паперу для випічки споруджуємо корнетик. Переливаємо в нього частину розтопленої солодощі, а з решти паперу вирізаємо сердечка.
  11. Зверху на пекарський лист кладемо одну фігурку і корнетиком малюємо на ній шоколадом. Потім обережно піддягаємо ножем і переносимо на суху поверхню.
  12. Що залишився шоколад виливаємо на цей же лист, розподіляємо ножем по поверхні. За бажанням посипаємо його волоськими горіхами або повітряним рисом в глазурі. Готову прикрасу відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин для повного застигання. Після відокремлюємо їх від паперу.
  13. Для приготування крему, з’єднуємо цукрову пудру з маслом, збиваємо до пишності. Тепер кидаємо туди сир, через 2 хвилини ложку шоколаду. Чим довше триває процес, тим м’якше виходить маса. Її готову закладаємо в кондитерський мішок і відправляємо на півгодини в холодильник.
  14. Остиглий ганаш переливаємо в окремий мішок. Серединки капкейков акуратно видаляємо лезом ножа або чайною ложкою. Простір, що звільнився заповнюємо сумішшю.
  15. Для викладання кремом бажано використовувати насадку «Відкрита зірка».
  16. В кінці посипаємо вподобаним прикрасами, вставляємо шоколадні фігурки.

Гарячі і дуже смачні шоколадно-кавові капкейкі з начинкою, приготовані з покрокового рецептом з фото, можна наминати за обидві щоки. Тим, хто, ніколи не готував такий десерт, його рецептура здається дуже складною. Але варто тільки почати і все піде як по маслу.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.