Капкейк

Капкейкі з начинкою: рецепт з фото в духовці



Капкейкі з начинкою є солодку випічку, яку можна урізноманітнити за своїм смаком. Мода на ласощі прийшла зовсім недавно, вже за короткий проміжок часу маленькі кекси стали популярними.

Жодне святковий захід неможливо уявити без десерту. Особливо солодощі чекають діти. Щоб порадувати малюків і пригостити їх чимось оригінальним, господаркам доводиться багато часу проводити на кухні. Капкейкі стануть відмінним вибором, оскільки готуються вони дуже швидко і з доступних інгредієнтів.

Капкейкі з начинкою по-домашньому

Капкейкі з начинкою по-домашньому

Кожна господиня хоче здивувати гостей і порадувати їх чимось особливим. Маленькі кекси чудово для цього підходять. Ознайомившись з рецептом з фото, покроково, можна приготувати капкейкі з начинкою.

На підготовку страви йде не більше години. Десерт можна готувати як для звичайної вечері, так і для святкового заходу.

Складові:

Для крему:

  • вершкове масло – 210 г;
  • цукрова пудра – 300 г;
  • жирний сир – 180 г;
  • лимон – 1/2 частина.

Для начинки:

  • заморожена малина – 100 г;
  • заморожена полуниця – 100 г;
  • цукор – 50 г.

Для тесту:

  • борошно – 260 г;
  • яйця – 2 шт .;
  • молоко – 160 мл;
  • вершки – 60 мл;
  • вершкове масло – 125 г;
  • цукор – 150 г;
  • розпушувач – 5 г;
  • сіль – щіпка.

приготування:

Зайнятися приготуванням крему. Вершкове масло дістати з холодильника заздалегідь, щоб воно стало кімнатної температури. З’єднати масло з цукром, збити міксером.

У загальну масу ввести цукрову пудру. Від кількості пудри залежить густота крему. Додати сир, лимонний сік. Все перемішати.

Підготувати кондитерський мішок, викласти в нього отриманий крем. Прибрати мішок в холодильник. Зайнятися приготуванням тесту. Підготувати глибоку миску, просіяти в неї борошно. Засипати розпушувач, сіль. Все перемішати.

Взяти ємність, розтерти вершкове масло з цукром. Повинна вийти однорідна маса. У загальну суміш вбити яйця. Перемішати масу за допомогою міксера. Залити молоко, вершки, змішати.

Отриману масу акуратно влити в посуд з борошном. Суміш постійно помішувати. Якщо тісто вийде рідким, не варто лякатися. Це додасть кексу ніжність, легкість. Приготувати начинку. Для цього будуть використовуватися заморожені ягоди. Крім того, можна брати згущене молоко, сметану, варення. Малину і полуницю обдати окропом, подрібнити, додати цукор. Ягідну масу перемішати.

Підготувати форми для випікання. Якщо будуть використані металеві формочки, їх потрібно змастити маслом. Силіконові форми промащувати нічим не потрібно.

На дно форми викласти трохи тесту, покласти ягідну начинку, додати тесту. Форми повинні бути заповнена на 2/3 частини. Розігріти духовку до 180 градусів, випікати блюдо протягом півгодини. Як тільки у кексів з’явиться золотава скоринка, духовку можна вимикати.

Після закінчення відведеного часу десерт витягти з духовки, дати трохи охолонути.

Прикрасити ласощі кремом. Для прикраси можна використовувати що завгодно: фігурки, кольорову глазур, шоколадні квіти, цукрові присипки. Кожна господиня зможе проявити фантазію і прикрасити десерт на свій розсуд.

Ласощі не тільки смачне, але і дуже красиве. Воно зможе привернути увагу на святковому столі. З такою випічкою навіть звичайний вечір стане трохи чарівним.

Капкейкі з ягідної начинкою

Капкейкі з ягідної начинкою

Капкейкі з ягідної начинкою можна приготувати за рецептом з фото, покроково. Дотримуючись рекомендації досвідчених кухарів, навіть молода господиня на власній кухні зможе створити приголомшливий десерт.



Таке ласощі не залишиться непоміченим. Воно смачне, корисне, поживне. Особливо припаде до душі дітям. Малюки з радістю спробують маленький кекс.

Складові:

  • молоко – 150 мл;
  • жирні вершки – 50 мл;
  • вершкове масло – 110 г;
  • цукор – 120 г;
  • борошно – 150 г;
  • яйця – 2 шт .;
  • сіль – щіпка;
  • розпушувач – 5 г;
  • лимонний сік – 20 г;
  • лимонна цедра – 10 г;
  • ваніль – на свій розсуд;
  • ягоди – 100 г.

приготування:

  1. Заздалегідь дістати з холодильника вершкове масло. Воно повинно бути кімнатної температури.
  2. Підготувати ємність. З’єднати в ній масло з цукром. Все перемішати.
  3. У загальну масу ввести яйця, молоко, вершки. Все змішати.
  4. Взяти окрему ємність, просіяти борошно.
  5. З’єднати борошно з сіллю і розпушувачем. Все ретельно перемішати.
  6. Суху і рідку суміш з’єднати, перемішати до отримання однорідної маси.
  7. Підготувати силіконові формочки. Залити на дно трохи тесту, викласти ягоди, зверху додати тесту. В якості начинки можна використовувати будь-які ягоди. Малина і вишня відмінно поєднуються. Малина відповідає за насолоду, вишня надає готовому блюду деяку кислинку.
  8. Не варто повністю заповнювати формочки, має залишатися трохи місця. Інакше тісто вийде за межі форми.
  9. Розігріти духовку до температури 200 градусів. Готувати випічку приблизно 30 хвилин.
  10. Як тільки кекси придбають золотистий відтінок, їх можна діставати з духовки. Відразу витягувати капкейкі з форми небажано. Вони повинні трохи охолонути.
  11. Залишилося лише ласощі прикрасити. В якості прикраси можна використовувати що завгодно. Глазур, шоколад, цукрова пудра зможуть стати прекрасним доповненням десерту.

Важливо знати!

За даними міністерства охорони здоров’я, дієти сьогодні основні методи боротьби із зайвою вагою. Однак, кількість повних людей продовжує зростати! У зв’язку з цим, з’явилися “Bee Slim” – краплі для спалювання до 80% жиру. Розповідає, лікар вищої категорії, Саута Л.А …Читати далі…

Рецепти з фото, покроково дозволяють приготувати капкейкі з начинкою навіть починає господині. Так процес готування стає цікавим і захоплюючим. Щоб десерт вийшов, як у досвідчених кухарів, варто прислухатися до рекомендацій фахівців.

Для приготування тіста необхідно використовувати тільки якісні інгредієнти. Борошні слід приділити особливу увагу. Вона повинна бути найвищої якості.

Маленькі кекси зможуть прикрасити будь-яке торжество. Змінюючи начинку, можна робити різноманітні страви. Від ласощі будуть в захваті як діти, так і батьки. Такий десерт стане родзинкою вечора, допоможе зібратися всій родині за загальним столом і провести час в хорошій компанії.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.