Випічка

Кращі рецепти приготування смачного заливного пирога з цибулею і яйцем в домашніх умовах



рецепт пирога з яйцем

Складові:

  • 0,300 кілограм – сметани;
  • 0,150 кілограм – вершкового масла;
  • 0,280-0,300 кілограм – борошна;
  • 6 штучок – курячих яєць;
  • 1,5 чайної ложечки – розпушувача;
  • ½ чайної ложечки – солі та цукру;
  • Пучечок – зеленої цибулі;

Спосіб приготування заливного пирога з цибулею і яйцем в духовці:

Замість сметани можна використовувати йогурт і кефір.

  1. Робимо начинку: відварюємо яйця (4 штучки), охолоджуємо, чистимо і дрібно ріжемо. Вимиваємо цибуля зелена, дрібненько ріжемо, трохи присаливаем. Трохи можна висипати перчика змолоти чорного. У мисочці з’єднуємо порізані цибулю зелений і яйця.
  2. Робимо тісто: до сметані висипаємо цукор і сіль. Заважаємо. Масло вершкове розтоплюємо. Яйця збиваємо (2 штучки). По черзі влити в сметану яйця і масло розтоплене. Розпушувач з’єднуємо з борошном і висипаємо в сметанним суміш. Гарненько заважаємо до однорідності. Тісто має бути як густа каша. Маслом вершковим обмащуємо формочку для запікання. При необхідності на дно можна посипати сухарі панірувальні. Виливаємо частина тесту в формочку. Обережно викладаємо начинку з яєць і цибулі. Поверх начинки виливаємо решту тіста, рівномірно розподіляючи його. Відправляємо пиріг в духову шафу (200 С) на 35 хвилинок, до появи скоринки рум’яної. Ми залишаємо заливний пиріг з цибулею і яйцем остигати, потім перекладаємо його на тарілочку.

Заливний пиріг з цибулею і яйцем на кефірі

рецепти пирога з зеленою цибулею і яйцем

Готується заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем по даним рецептом швидко. Не потрібно чекати коли підніметься тісто, так як в рецепт не входять дріжджі. Це дуже вигідно для тих людей, які не люблять возиться з тестом дріжджовим.

складові

  • борошно – 0,270 кілограм;
  • кефір – 0,4 л;
  • 2 штучки – яєць;
  • варені яйця – 5 штучок;
  • сіль і цукор – 0,5 ч. ложечки;
  • масло вершкове – 70 грам;
  • маргарин – 2 столові ложечки;
  • розпушувач – 1 чн. ложечка;
  • цибуля зелена – 200 грам;
  • молоко – 1 столова ложка;
  • жовток – 1 штучка.

Спосіб приготування заливного пирога з яйцями і зеленою цибулею на кефірі:

  1. Робимо начинку. Нарізаємо цибулю у великій кількості. Відварюємо яйця в підсоленій воді. Ми залишаємо остигати, чистимо, нарізаємо кубиками. З’єднуємо яйця з цибулею. Солимо і перчимо.
    Щоб начинка не розпадалася необхідно влити в неї олію соняшникову. Заважаємо гарненько.
  2. Робимо тісто: в мисочці з’єднуємо яйця, сіль і цукор, заважаємо. Виливаємо кефір, заважаємо. Висипаємо розпушувач і борошно просіяне. На початку висипаємо половину. Виливаємо залишки розтопленого масла. Заважаємо. Висипаємо іншу частину борошна, заважаємо. Тісто має бути як на оладки. Обмащуємо маслом формочку, при рознімною формочке використовуємо папір кулінарну. Для того щоб з рознімної формочки не витікало тісто необхідно дно зовні прикрити фольгою.
  3. Рівненько вливаємо частина тесту в формочку, потім кладемо начинку, і знову тісто. Трохи Струсніть, щоб прибрати зайве повітря. Ставимо пиріг в духову шафу (200 С) на 40-50 хвилинок. За допомогою зубочистки перевіряємо чи готовий пиріг. За 10 хвилинок до кінця готування обмазуємо пиріг для отримання рум’янцю. З’єднуємо жовток і молоко, можна обмазати одним яйцем. Ми залишаємо на не довгі час остигати в формочке, після чого витягаємо на тарілочку пиріг.

Заливний пиріг з цибулею і яйцем рецепт в мультиварці

Можна готувати різноманітні страви в мультиварці. У ній можна готувати апетитні пироги з ягодами і фруктами, а також закусочні вироби займуть відповідні місце серед відомих рецептів на дому. Також можна зробити заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем в мультиварці. Простота і різноманітність рецептів дозволить вам вирішиться на сміливі вчинки в приготуванні того чи іншого пирога. У цій статті ви зможете знайти рецепт класичного пирога з цибулею і яйцем в мультиварці. Перш ніж приступати до готування пирога зробимо начинку.

Складові:

пиріг інгредієнти з цибулею і яйцем

  • 10 штучок – яєць;
  • 7 столових ложечок – борошна;
  • 0,5 ч. Ложечки – солі та соди;
  • 200 грам – сметани;
  • 1 пучечок – цибулі зеленого;
  • 1 столова ложка – майонезу.

Спосіб приготування заливного пирога з цибулею і яйцем на майонезі:

Відварюємо яйця (6 штучок). Готуємо тісто. До збитих яєць висипаємо сіль.

Потім в борошно просіяне додаємо соду і всипаємо до яєчної суміші. При бажанні доповнюємо суміш цукром (1 столова ложка). Готуємо начинку: очищаємо відварені яйця, ріжемо на кубики, дрібненько ріжемо цибулю зелений. Гарненько все заважаємо. Мисочку мультиварки обробляємо маслом (кукурудзяним, соняшниковою, вершковим, оливковою). Переливаємо частина тесту в мисочку мультиварки, потім поверх тесту поміщаємо начинку, вирівнюємо, щоб товщина шару була однаковою. Потім вливаємо залишки тіста.

Закриваємо мультиварку, ставимо режим «Випічка» і готуємо протягом 50 хвилинок. Коли виріб приготується, обережно перевертаємо його на іншу сторону і залишаємо, готується близько 7-10 хвилинок. Це потрібно для того, щоб підрум’янилася поверхню пирога. Витягуємо приготований пиріг з мультиварки. Ми залишаємо остигати, а потім можна його нарізати на шматочки.

Такий пиріг можна вживати як в холодному стані, так і в теплом. До супу пиріг буде те, що треба. Від рецепта будете в захваті не тільки ви, але і ваші гості.

Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем в мультиварці

приготування пирога з цибулею

Такий заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем можна готувати незалежно від пори року. Влітку і навесні для приготування пирога можна збирати врожай цибулі зеленого. Порадуйте рідних і близьких пирогом з цибулею і яйцем в мультиварці. До цибулі можна додавати різну зелень. Додамо кріп і петрушку, базиліка гілочку, завдяки якій пиріг придбає пікантний присмак. У приготуванні такий пиріг не змусить себе чекати, просто необхідно дочекатися поки все інгредієнти добре пропекутся.

Складові:

  • 2 стаканчика – кефіру;
  • 2 штучки – яєць;
  • 1 чн. лож.- соди;
  • 1 столова ложка – цукру;
  • 4 столових ложечок – соняшникової олії;
  • 0,250 кілограм – борошна;

начинка:

  • 4 штучки – варених яєць;
  • 1 пучечок – цибулі зеленого і кропу;
  • 1 штучка – цибулі ріпчастої;
  • 100 грам – сиру твердого;
  • 1 столова ложка – олії соняшникової.

Спосіб приготування заливного пирога з зеленою цибулею і яйцем на кефірі:

  1. Робимо начинку: дрібно ріжемо цибулю зелений і кріп. Відварюємо яйця. Підсмажуємо подрібнену цибулю ріпчасту в режимі «Жарка» протягом 5 хвилинок в маслі соняшниковій. Чистимо яйця, дрібненько нарізаємо і висипаємо їх до цибулі з зеленню. Присолюємо начинку, за бажанням можна скористатися спеціями. Базилік нарізаємо і також висипаємо його в начинку. Кубиками середнього розміру нарізаємо окремо сир. Ось і начинка готова, тепер можна готувати тісто.
  2. Вилочкою вимішуємо яйця, висипаємо цукор, масло, сіль і соду. Все добре заважаємо. Вливаємо в яєчну суміш кефір. Тісто покриється пухирцями, через те, що сода з кефіром вступила в реакцію. За допомогою дрібного сита просіюємо борошно. Частинами висипаємо борошно в рідку суміш, заважаємо. Тісто буде зарідка, як для оладок.
  3. Мисочку мультиварки обмазуємо маслом або ж іншим жиром, вливаємо частина тесту. Потім поміщаємо начинку. Інгредієнти начинки можуть потонути, нічого страшного. Першим шаром начинки буде зелень, далі яйця і сирні кубики. Зверху сирних кубиків вливаємо залишки тіста. Прикриваємо кришечку мультиварки. Готуємо в режимі «Випічка» протягом 50 хвилинок. Після чого пиріг повинен постояти в мультиварці 10 хвилинок, для охолодження. Щоб пиріг залишився цілим при добуванні, вам знадобитися ємність для приготування на пару страв.
  4. Для пирога можна застосовувати різний декор. Майонезом можна виконати малюнок у вигляді сіточки і присипати дрібненько порізаним кропом. При розрізуванні пиріг буде трохи вологим, це так і повинно бути.

Як приготувати заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем в мультиварці

пиріг приготування рецепти

Мало часу на приготування чогось смачненького, тоді вам на допомогу прийде мультиварка. А для економії часу можна в магазині придбати тісто листкове і зробити заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем. На його приготування у вас піде 40 хвилинок.

Складові:

  • 2 пучечка – цибулі зеленого;
  • 5 штучок – яєць;
  • 2 листи – тесту листкового без дріжджів;
  • 150 грам – сиру «Пармезан»;
  • 1 столова ложка – молока;
  • Трохи – перцю і солі.

Спосіб приготування заливного пирога з цибулею і яйцями:

Дрібненько нарізаємо цибулю. Розморожуємо тісто. Починаємо готувати начинку. Змішуємо в мисочки яйця з натертим сиром, доповнюємо сіллю і спеціями. Заважаємо начинку.

Потрібно тісто розкачати у вигляді двох однакових гуртків, які в подальшому повинні поміститися в формочку. У мисочку мультиварки поміщаємо кулінарний папір, викладаємо на неї тесту шар, поверх нього поміщаємо рівний шар начинки так щоб вона не виходила на краю. Далі ложем інший тесту шар і притискаємо краю шарів. У мисочці середнього розміру з’єднуємо молоко з жовтком, висипаємо трохи солі. Цією сумішшю покриваємо поверхню пирога і накриваємо кришкою. Готуємо в режимі «Випічка» протягом одного годинки. Після його приготування щитка відразу, залиште його на 10 хвилинок, щоб він охолов. Після чого виймаємо пиріг на тарілочку.

Рисовий заливний пиріг на сметані з яйцем і зеленою цибулею в мультиварці

пиріг з цибулею і яйцем рецепти



За допомогою мультиварки можна заощадити час і швиденько приготувати пиріг. Цей варіант прям порятунок, якщо у вас більше не залишилося сил готувати. Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем в мультиварці НЕ підгорить, найголовніше помістити в неї потрібний продукти, включити певний режим, встановити час і вона все зробить сама.

Складові:

  • 3 штучки – яєць;
  • 1 упаковка – сметани;
  • 100 грам – рису;
  • 4 столових ложечок – олії соняшникової;
  • 1 столова ложка – пасти томатної;
  • 1 чн. лож. – розпушувача;
  • 1 стаканчик – борошна;
  • 1 пучечок великий – цибулі зеленого;
  • Зубчик часнику;
  • Трохи – спецій і солі.

Спосіб приготування заливного пирога з яйцями і зеленою цибулею:

Відварюємо яйця і рис. Рис потрібно попередньо відварювати, вибравши режим «Рис» або «Каша». Ріжемо кубиками яйця, подрібнюємо цибулю і часник.

Об’єднуємо цибулю, рис, часник і яйця, заважаємо. Борошно потрібно просіяти, висипаємо розпушувач, заважаємо.
В іншій мисочці змішуємо яйце з пастою томатної, вливаємо олію соняшникову. Для цієї мети краще скористатися міксером. Змішуючи інгредієнти, потрібно частинами висипати борошно. Об’єднуємо всі продукти, в результаті вийде тісто рідке схоже на сметану. Мисочку мультиварки обмазуємо маслом. У неї вливаємо частина тесту, потім викладаємо начинку, і прикриваємо все-якою іншою частиною тіста. Закриваємо кришечку мультиварки.

Встановлюємо режим «Випічка» і готуємо протягом 50 хвилинок. Після приготування пирога його поверхню покриваємо маслом вершковим і обережно виймаємо і перевертаємо пиріг. І ще готуємо в тому ж режимі протягом 20 хвилинок. Пиріг вийде рівномірно пропечений з скоринкою золотистої. Перед подачею до столу пиріг повинен охолонути протягом 10 хвилинок в мультиварці.

Рецепт заливного пирога з цибулею і яйцем, плавленим сиром в мультиварці

Такий заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем подають не тільки гарячим, але і холодним. В обох випадках він буде дуже апетитним. Відрізані шматочки пирога довго не стають черствими. Складові:

Для тесту:

  • 500 мілілітрів – молока;
  • 1 кілограм – борошна;
  • 1,5 пакета по 11 грам – дріжджів сухих;
  • 5 столових ложечок – олії соняшникової;
  • 3 столові ложечки – цукру;
  • 1 чайна ложечка – солі;

начинка:

  • 1 пучечок великий – цибулі зеленого;
  • 2 штучки – сиру плавленого;
  • 4 штучки – яєць + ще одне яйце для поверхні пирога;
  • 70 грам – рису;
  • 4 столові ложечки – сметани;
  • Трохи – перцю і солі.

Спосіб приготування заливного пирога з цибулею і яйцем на сметані:

Готуємо тісто дріжджове. Цукор і дріжджі висипаємо в тепле молоко. Заважаємо і на 20 хвилинок залишаємо. За цей період часу дріжджі повинні піднятися. Для приготування одного пирога, необхідно кількість всіх продуктів зменшити. У суміш дріжджову висипаємо трохи солі, олія соняшникова і борошно просіяне. Гарненько заважаємо і на 40-45 хвилинок залишаємо тісто в тепленьке містечку. Тісто має піднятися в два рази. Тепер робимо начинку. Відварюємо яйця і рис. Дрібненько нарізати сирок плавлений або його можна потерти на тертці з великою фракцією.

Подрібнюємо також цибулю. Змішуємо дрібненько порізані яйця з іншими компонентами, висипаємо перець, сметану і сіль. З тіста треба розкачати шар у вигляді кола, щоб вона розмістилася в мисочку мультиварки. Мисочку мультиварки обмазуємо маслом, в неї поміщаємо шар тіста, робимо бортики. Потім поміщаємо на тісто начинку, і накриваємо іншим шаром тіста. Притискаємо краю шарів. Ми залишаємо пиріг в мисочці мультиварки, щоб він піднявся. Далі поверхню його обмазуємо яйцем. Прикриваємо кришечку мультиварки, і натискаємо на кнопочку «Випічка» і готуємо протягом однієї години. Для того щоб пиріг рівномірно пропікся, необхідно після того, як закінчиться час готування, його перевернути. І продовжити готувати ще 20 хвилинок.

Грибний заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем рецепт в мультиварці

заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем

Смак стане цікавіше, якщо начинку пирога доповнити грибочками. Нижче розповімо про рецепт пирога з грибочками, цибулею і яйцями в мультиварці.

Складові:

  • 100 грам – печериць свіжих;
  • 2 штучки – картоплі;
  • 1штучка – цибулі;
  • 2 штучки – яєць;
  • 2 столові ложечки – олії соняшникової;
  • Трохи – солі;

Для тесту:

  • 0,5 стаканчика – молока (води);
  • 30 грам – дріжджів;
  • 3 штучки – яєць;
  • 1,5 стаканчика – борошна;
  • 2 столові ложечки – олії рафінованої;
  • 1 чайна ложечка – солі і цукру.

Спосіб приготування заливного пирога з зеленою цибулею:

Очищаємо картоплю і цибулю, режим кубиками великого розміру. Вимиваємо грибочки, ріжемо великими шматочками.

Відварюємо яйця, після чого їх необхідно дрібненько порізати. Грибочки обсмажуємо в маслі соняшниковій в мисочці мультиварки в режимі «Жарка» протягом 7 хвилинок.

Приступаємо до готування тесту: з’єднуємо дріжджі з цукром, вливаємо, в невеликій кількості воду (2 столові ложечки), заважаємо і покриваємо рушничком. Мисочку з дріжджовий сумішшю переносимо в тепленьке містечко, і залишаємо для того, щоб пінка піднялася. В отриману суміш висипаємо продукти все, але не ложем туди поки борошно. Її необхідно просіяти, а потім частинами висипати в суміш. 30 хвилинок тісто має постояти в місці тепленьке, накрите рушником.

Після того як тісто підніметься висипаємо залишки борошна, замішуємо тісто. Його потрібно поділити на дві половини, які в подальшому розгортає у вигляді кіл. Один кухлів повинен бути трохи більше іншої. Мисочку мультиварки обмазуємо маслом, і поміщаємо перший шар тіста, той, що більшого розміру. Потім начинку: яйце, цибуля з грибочками. Присипаємо, зеленню свіжої, сіллю і спеціями. Потім начинку накриваємо знову тестом. Краї шарів притискаємо обережно. Поверхня пирога промазуємо яйцем. Пиріг повинен ще 15 хвилинок побути в мультиварці, для його піднімання. Активуємо кнопочку «Випічка» в мультиварці, і готуємо протягом 60 хвилинок.

Для отримання підрум’яненою скоринки, для цього необхідно обережно перевернути його і готувати ще 15 хвилинок. Після охолодження пирога, можна починати різати на шматочки.

Швидкий заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем

Важливо знати!

За даними міністерства охорони здоров’я, дієти сьогодні основні методи боротьби із зайвою вагою. Однак, кількість повних людей продовжує зростати! У зв’язку з цим, з’явилися “Bee Slim” – краплі для спалювання до 80% жиру. Розповідає, лікар вищої категорії, Саута Л.А …Читати далі…

пиріг

Інгредієнти (на 4 порції):

  • 9 штучок – яєць курячих;
  • 1 пучечок – зеленої цибулі;
  • 50 грам – вершкового масла;
  • 6 столових ложечок – пшеничного борошна;
  • 0,200 кілограмм- сметани;
  • 2 столові ложечки – майонезу;
  • Трохи – солі і перчика змолоти чорного;
  • 1 чайна ложечка – розпушувача.

Спосіб приготування заливного пирога з зеленою цибулею і яйцем на майонезі:

Відварюємо яйця (5 штучок), після чого прибираємо з них шкаралупу. Цибуля зелена ретельно вимити під водою. Далі його дрібненько нарізаємо і підсмажуємо дві хвилини. Лук можна використовувати і в великій кількості для цього пирога. Чи не великими кубиками нарізаємо яйця, поміщаємо їх в мисочку, висипаємо туди ж цибуля обсмажений зелений, заважаємо, доповнюємо отриману суміш сіллю і перцем. Чи можемо приступати до готування тесту. Обробляємо міксером в мисочці яйця (4 штучки) з сіллю (0,5 чн. Ложечки).

Вливаємо майонез і сметану, гарненько заважаємо, можна за допомогою віночка. Висипаємо борошно і розпушувач, знову заважаємо тісто до однорідності. Форму для випікання обмазуємо маслом і в неї поміщаємо частина тесту, потім рівний шар начинки, і накриваємо це все залишками тіста. Відправляємо заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем в духову шафу (180 С) і готуємо протягом 25-30 хвилинок. Пиріг відразу після приготування можна нарізати на шматочки.

Пироги заливні готуються швидко, просто і смачно. Вони підійдуть тим людям, які не сильно люблять працювати з тестом. Зараз є велика різноманітність рецептів заливних пирогів. Але заливний пиріг з цибулею і яйцями виходить найсмачнішим, це звичайно моя думка, але раджу кожен з рецептів приготувати і вибрати те, що вам до душі. Тісто у таких кулінарних виробів виходить апетитним і ніжним.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.