Домашні цукерки

Приготування цукерок з горіхами в домашніх умовах: найкращі рецепти



як приготувати грильяжні цукерки

Напевно, зовсім все люблять цукерки з волоським горіхом. Приготувати їх можна самостійно в домашніх умовах і вони вийдуть не менш смачними, ніж покупні і при цьому повністю натуральними.

Приготування грильяжних цукерок з волоськими горіхами в домашніх умовах

приготування цукерок

Цукровий сироп в сукупності з волоськими горіхами в домашніх умовах може перетворитися в дивовижні грильяжні цукерки без особливих трудовитрат. Крім того, що грильяж легко і швидко готується, так він ще й абсолютно безпечний для здоров’я, адже в ньому відсутні такі шкідники як консерванти і барвники. Для основи ми використовуємо горіхи (волоські), які вважаються корисними через високий вміст мікроелементів, біологічно активних речовин і лікувальних вітамінів в ядрах цих бобових.

Страви, в яких містяться волоські горіхи, приносять користь всім, особливо дітям малого віку і людям з ослабленим організмом. Ці горіхи додають родзинку до кожної страви, в якому їх використовують, відмінно доповнюють м’ясні страви, салати, соуси і різні десерти. При всіх плюсах волоських горіхів варто пам’ятати, що вони містити велику кількість калорій, тому не підходять тим, хто мріє про струнку фігуру.

Необхідні складові для грильяжних цукерок з волоськими горіхами:

  • ядра волоських горіхів – стакан;
  • цукровий пісок – 150 грам;
  • 50 мл води;
  • 1ст.л. соку лимона;

Поетапний рецепт приготування:

  • етап 1. Спочатку варто очистити горіхи від шкаралупи (волоські можна замінити фундуком або арахісом).
  • етап 2. Підготуйте воду, цукор. Вони знадобляться для приготування сиропу, який вариться на повільному вогні шість-сім хвилин. Якщо крапля сиропу, потрапляючи на блюдо не розтікається, то він вважається готовим.
  • етап 3. У ємність з сиропом висипати ядра волоських горіхів, додавши туди ж лимонний сік і ретельно перемішати, проварюючи на вогні хвилини 2-4. Дочекайтеся, поки маса з горіхів трохи застигне. Тепер підготуйте фольгу, змастивши її вершковим маслом і зверху викладайте суміш і охолодженої рукою разравняйте її по поверхні і залиште, щоб вона застигла.
  • етап 4. Коли грильяж охолоне, його можна розділити на маленькі квадратики або використовуючи формочки надати цукеркам певного візерунка. Цукерки стануть прекрасним доповненням до чаювання і припадуть до душі всім вашим гостям.

Фадж з шоколаду з фундуком

цукерки з горіхом

Складові:

  • 200 грам шоколаду (будь-якого кольору);
  • чайна ложка кориці;
  • 100 грам фундука (або інших горіхів);
  • 50 грам крекерів.

Фадж шоколадний – ніжна пряна помадка з шоколаду з фундуком, який всім обов’язково сподобається. Для приготування використовувалися солоні крекери, які відсутні в оригінальному рецепті.

Отже, сам рецепт:

  1. Підготуйте сковороду, розкладіть на ній горіхи і смажте, поки не потріскається шкірка, щоб посилити виразність смакових якостей. Після смаження Рехи по можливості потрібно очистити від лушпиння.
  2. На водяній бані топимо обраний шоколад і вливаємо до нього згущене молоко і мелену корицю (якщо хочете).
  3. Підготуйте форму. Кращим варіантом стане квадратна або прямокутна форма. Її потрібно покрити харчовою плівкою, а на дно укласти крекери (за бажанням). Тепер можна виливати шоколадну суміш у форму і рівномірно розподілити її, зверху знову крекерной шар і несильно вдавлюємо його. У тому випадку, якщо ви не використовуєте в рецепті крекери, то зверху фадж з шоколаду потрібно посипати морською сіллю великих розмірів.

Цукерки з горіхами (фундуком) і кокосом

трюфельні цукерки з горіхом

Складові:

  • згущене молоко – 100 мл;
  • стружка кокоса – 200гр;
  • фундук;
  • порошок какао (бажано Несквик)

Поетапний рецепт:

Для зручності комфортніше використовувати формочку з силікону, хоча можна сформувати їх і руками.
Приготуйте стружку кокоса (свіжа стружка буде набагато соковитіше купленої), горіхи (підсушений фундук) і молоко. Поспішаючи заливайте згущене молоко в стружку кокоса і замішують, поки маса не стане густою і з неї можна скачати цукерки. В серединку цукерок помістіть фундук і сформуйте цукерки в кулю і поставте їх в холодильник. Після їх можна посипати кокосовою стружкою або порошком какао.

Орехово-чернослівние цукерки

складові:

  • волоські горіхи – 100гр;
  • чорнослив – 200гр;
  • фундук – 100гр;
  • мигдаль – 100гр;
  • 2 ст.л. меду;

приготування

Горіхи підсушіть, смажити не варто. Чорнослив обдайте окропом і тримайте в ньому близько години. Горіхи докладний. Підсушіть чорнослив і перетворите його блендером в кашоподібну суміш. Засахарівшійся мед розтопіть в мікрохвильовій печі. Тепер помістіть всі складові в одну ємність і перемішайте, а потім можна катати цукерки. Після їх можна вмочити в кокосову стружку або какао (кому як подобається) і остудити в холодильнику.



Мигдальні цукерки в шоколаді

склад:

  • 200г мигдаля;
  • • 100г шоколаду;
  • порошок какао – 4-5 столових ложок;
  • столова ложка пудри цукру.

приготування:

Мигдаль підсушіть в печі, а шоколад розтопіть на водяній бані. Піднос застеліть пергаментом або фольгою і розсипте на нього товстим шаром какао. Горішки умочіть в топленому шоколаді, після цього умочіть в порошку какао і відправте в холодильник на півгодини. Використовуючи сито позбудьтеся від надмірної кількості какао. Такі цукерки необхідно тримати в папері в холодному місці.

Горіхові цукерки «Снікерс»

Тривалість готування: чверть години

склад:

  • сухе молоко – 300г;
  • порошок какао – 2 ст.л .;
  • тепле вершкове масло – 30г;
  • вершки -50 мл;
  • горіхи -400г;
  • склянка цукру.

рецепт:

Суміш цукру, вершків і какао довести до кипіння на повільному вогні, а після додайте розм’якшене масло, арахіс (попередньо обсмажити і очистити) і перемішайте після додавання сухого молока. Спочатку перемішайте ложкою, а коли суміш ущільнився, то можна вимішувати вручну. Піднос покрийте харчовою плівкою, а зверху сухими вершками. З своєрідного тесту сформуйте кульки. Розташуйте їх на підносі і накривши харчовою плівкою помістіть в холодильник на кілька годин.

Цукерки з горіхами з Каталонії

  • білий шоколад – 100г;
  • вершкове масло – 20грам;
  • фундук – 100г;
  • цукор – 50г;
  • молочний шоколад – 70грамм.

Рецепт приготування:

Горіхи необхідно подрібнити (можна в блендері або кавомолці). Цукор розтопити і додати в нього горіхи, перемішати, а потім розкласти на папері, щоб охолодити. Після того як суміш охолоне її потрібно перемолоти до стану крихти. Наступним етапом потрібно розтопити на водяній бані білий шоколад і по одній ложечці всипати в праліне суміш з масла з шоколадом, поки маса не загусне. Вручну скачайте цукерки, поклавши в середину кожної цілий горішок, а потім відправте в холод. Розтопіть молочний шоколад на водяній бані, умочіть кожну цукерку в ньому і поставте в холодильник на 15-20 хвилин.

Трюфелі з фундуком

трюфель

Складові:

  • темний шоколад – 150грамм;
  • вершки високої жирності (близько 35%) – 150 мл;
  • вершкове масло – 25грамм;
  • алкоголь (бренді, Кольяков або ром) – 2 столових ложки;
  • натуральний йогурт – 1 столова ложка;
  • фундук (або будь-які інші цілі горіхи за смаком);
  • какао для декору.

Рецепт приготування:

Важливо знати!

За даними міністерства охорони здоров’я, дієти сьогодні основні методи боротьби із зайвою вагою. Однак, кількість повних людей продовжує зростати! У зв’язку з цим, з’явилися “Bee Slim” – краплі для спалювання до 80% жиру. Розповідає, лікар вищої категорії, Саута Л.А …Читати далі…

Охолоджений шоколад натріть на тертці. В цей час змішайте вершки, коньяк (або інший алкоголь) і масло в невеликій ємності помішуйте на середньому вогні і доведіть до кипіння.

Невеликий цівкою залийте вершкову суміш в шоколад, а потім збийте блендером, влийте йогурт і повторно збийте. Після того як суміш охолоне, її слід накрити плівкою і помістити на ніч в холодильну камеру.

Вранці можна формувати цукерки. Візьміть шоколадну суміш, зробіть з неї кулю, в центр поставить горіх і обкатайте в какао-порошку. Перед подачею цукерки варто охолодити.

Смачного!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.