Для дівчинки

Торт на 11 років дівчинці на День народження: рецепт приготування з фото



Торт на 11 років дівчинці повинен бути не просто смачним, але і барвистим, красивим, з цікавим дизайном – таким, щоб свято запам’яталося дитині надовго. Можна замовити барвисті десерти у кондитерів – це найбільш простий варіант. Однак при бажанні ви можете самостійно приготувати святковий торт. Розглянемо найцікавіші ідеї.

Торт на 11 років дівчинці з марципаном і варенням

Торт на 11 років дівчинці з марципаном і варенням

Торт для дівчинки 11 років під назвою «Принцеса» сподобається своєю легкістю, ніжним смаком і красивим виконанням. Цей десерт зі збитими вершками і ванільними кремом готується нескладно, тому його можна порекомендувати початківцям кондитерам. Якщо складні дизайни, робота з мастикою поки вам не під силу, то зверніть увагу на цей рецепт.

Складові:

Для прошарку:

  • варення ягідне для прошарку 100 г;
  • крем вершковий;
  • желатин листовий 2 шт .;
  • вершки жирні 250 мл;
  • цукрова пудра 2 ст. л.

Для бісквіта:

  • борошно 60 г;
  • картопляний крохмаль 60 г;
  • цукор 150 г;
  • яйця 4 шт .;
  • розпушувач 2 ч. л.

Для покриття:

  • марципан зелений в розкатаних листі 300 г;
  • масло вершкове 70 г;
  • цукрова пудра 2 ст. л.

Для заварного крему:

  • молоко 300 мл
  • кукурудзяний крохмаль 2 ст. л.
  • яйце 1 шт .;
  • цукор 4 ст. л .;
  • лимонна цедра 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Для початку необхідно випекти бісквіт. На першому кроці збиваємо яйця з цукром, змішуємо з борошном, розпушувачем, крохмалем. Бісквіт випікаємо до готовності при температурі 175 градусів. Після того, як готовий бісквіт охолов, його необхідно розрізати на три шари – це і будуть коржі, з яких ми будемо формувати наше кондитерський виріб.
  2. Приступаємо до приготування заварного крему. Для цього в гаряче молоко втручаємося крохмаль і яйце, цедру. При постійному помішуванні доводимо до загустіння.
  3. Далі робимо вершковий крем, для чого желатин розчиняємо в гарячій воді, в нього додаємо збиті вершки з пудрою, і отриману суміш збиваємо.
  4. Починаємо формувати торт. Перший корж покриваємо варенням – підійде будь-який ягідне, слідом – заварним кремом. Накриваємо другим коржем, на нього розподіляємо вершковий крем. Третій корж покриваємо тонким шаром масляного крему (масло, збите з цукровою пудрою). Цим же кремом покриваємо боки вироби.
  5. Накриваємо розкатаним листом марципану круглої форми. Можна зробити його і самостійно, для чого необхідна марципанова маса, в яку додається харчовий барвник (досить буквально декількох крапель). Масу вимішуємо як тісто, розгортаємо її у формі кола, і нею накриваємо наш виріб. Маса повинна бути пластичною, щоб вона ідеально накрила торт. Але якщо вона не дуже пластична, то нічого страшного – покриття буде з хвилями, що теж виглядає красиво.
  6. Присипаємо пудрою.
  7. Торт для дівчинки 11 років на день народження готовий. Прикрашаємо його трояндочкою з марципану.

Торт «Барбі» з мастикою

Торт «Барбі» з мастикою

Торт для дівчинки 11 років в стилі «Барбі» викличе непідробний захват у юної іменинниці. Це кондитерський виріб в рожевому кольорі виконується у вигляді сукні для ляльки Барбі. Цей десерт готується нескладно з коржів, проте потрібна робота з мастикою.

Важливо знати! У Росії стартувала нова федеральна програма для всіх жінок, які страждають від ожиріння і надмірної ваги «Я за здорове тіло!» В ході програми кожна росіянка зможе спробувати унікальний високоефективний жиросжигающий комплекс “Bee Slim” отримавши 1 баночку абсолютно безкоштовно. Комплекс допоможе за 14 днів в домашніх умовах позбутися від зайвої ваги!

Читати докладніше …

Складові:

  • коржі готові 4 шт;
  • крем 500 г;
  • мастика 400 м

Спосіб приготування:

  1. У коржах вирізається отвір, в яке буде встановлюватися лялька. Простежте за тим, щоб отвір був не надто великим, інакше лялька не буде триматися.
  2. Перший бісквіт промащується кремом. Потім йде наступний бісквіт, який також промащується. На третьому бісквіті ножем робиться скіс, необхідний для формування сукні. Виріб рясно з усіх боків обмазується кремом.
  3. Кладемо в холодильник на годину для просочення.
  4. Мастику розгортаємо, з неї вирізаємо фігуру, яка буде грати роль оборок на плаття. Оббирання розгортаємо дерев’яною паличкою, щоб зробити її тоншою. Нарізаємо на частини, і викладаємо оборки на торт.
  5. Потім приступаємо до рожевої мастиці. Її розгортають, одягаємо на торт. Ляльку обертаємо харчовою плівкою, робимо їй корсет з рожевою мастики. З білої мастики вирізаємо верхній ярус спідниці. Ляльку встановлюємо в виріб.
  6. Надягаємо третій ярус спідниці.
  7. Знімаємо з Барбі харчову плівку, яка закриває її верхню частину.
  8. Торт на день народження дівчинці 11 років готовий!
  9. При бажанні його можна декорувати трояндочками.

Торт «Гаррі Поттер»

Торт «Гаррі Поттер»

Багато дітей люблять «Гаррі Поттера». Якщо ваша дочка захоплюється цією книгою, то порадуйте її ласощами з чарівним дизайном. Торти дівчинці на 11 років складні тим, що прикраси та малюнки вимагають часу і вправності. Але результат і захоплення дитини того варті!

Складові:

Для бісквіта:



  • борошно 3 склянки;
  • цукор 2,5 склянки;
  • молоко 1,5 склянки;
  • какао-порошок 8 ст. л .;
  • сода 1 ч. л .;
  • розпушувач 2 ч. л .;
  • сіль 1 ч. л .;
  • ванілін 2 г;
  • масло рослинне 2/3 г;
  • яйця 3 шт.

Для крему:

  • вершки 500 мл;
  • згущене молоко 1 шт .;
  • шоколадна паста 3 ст. л.
  • безе 100 г;
  • желатин в пластинах 14 г;
  • горіхи 100 г.

Для прикрас:

  • масло вершкове 200 г;
  • цукрова пудра 14 г;
  • марципан 150 г;
  • цукрова паста 300 г;
  • окріп 1,5 склянки.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування бісквіта змішуємо молоко, рослинне масло і яйця в одній ємності, в іншій – борошно, какао, розпушувач, соду, сіль, ванілін, цукор.
  2. Обидві маси змішуємо в однорідну суміш, додаємо окріп і збиваємо.
  3. Випікаємо три коржа при температурі 180 градусів 20 хвилин.
  4. Далі необхідно приготувати два різних крему, для чого вершки обробимо на дві частини. Першу змішуємо з шоколадним кремом, другу – зі згущеним молоком (дві частини) і горіхами.
  5. Желатин розчиняємо гарячій воді, охолоджуємо, вводимо в крем.
  6. Формуємо виріб: перший корж Промазуємо шоколадним кремом, далі викладаємо шматочками безе, потім корж, змащений карамельним кремом.
  7. Накриваємо третім коржем.
  8. Ставимо в холодильник на годину.
  9. Робимо крем з масла, що залишилася згущеного молока і пудри.
  10. Змащуємо виріб.
  11. Торт дівчинці 11 років готовий. Залишилося мастикою викласти малюнок Гаррі Поттера на мітлі. Для багатьох початківців кондитерів складність представляє саме цей етап – малюнки на мастиці. Найбільш простий спосіб – аплікація. Для цього заздалегідь підготуйте потрібний малюнок, вирізавши його з паперу. Паперовий малюнок прикладіть до мастики, обведіть його стеком, прорисуйте деталі (або наріжте малюнок на елементи, і обведіть їх). Після цього залишається тільки розфарбувати зображення.

Торт «Мишка на Півночі» з праліновим кремом

Торт «Мишка на Півночі» з праліновим кремом

Торти на день народження 11 років дівчинці з фігурками тваринок дуже красиві і святковий. Будь-яка дитина буде в захваті від такого ласощі. Найчастіше такі торти для дівчаток 11 років готують на основі мастики, але виліплює фігурки – досить складна справа. Зробимо торт на 11 років дівчинці без мастики.

Складові:

  • мука 2.5 склянки;
  • сметана 1 склянка;
  • цукор 1 склянка;
  • вершкове масло 2 ст. л .;
  • какао-порошок 3 ч. л .;
  • сода харчова 0.5 ч. л .;

Для крему:

  • сметана 2 склянки;
  • цукор 1 склянка;
  • горіхи за смаком.

Для пралінового крему:

  • вершкове масло 100 г;
  • згущене молоко 100 м

Для праліновою начинки:

  • цукор 2 ст. л .;
  • какао-порошок 1 ч. л .;
  • волоські горіхи 1 ст. л .;
  • мигдальні горіхи 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Горіхи обсмажте до золотистого кольору.
  2. У ємності змішайте цукор і горіхи, поставте на слабкий вогонь і прогрівайте, поки цукор і горішки не “зчепляться».
  3. Зацукровані горіхи залиште охолоджуватися.
  4. Подрібніть в кавомолці або м’ясорубці, в кінці додайте какао.
  5. Вийшла пралінова маса, яку можна зберігати в сухому місці в банку.
  6. Для приготування тіста розтопіть вершкове масло, перемішайте його з цукром, сметаною і содою. Потім всипте борошно, замішати тісто. Тісто розподілити на дві рівні частини, одну з яких змішайте з какао. Потім обидві частини тесту розділіть ще на три частини для формування коржів. Тісто не розгортайте, а викладіть у форму і розтягніть руками. Випікайте коржі при 200 градусах протягом 6-8 хвилин.
  7. Торт на 11 років дівчинці, який ми робимо, містить два види крему. Спочатку зробимо сметанний, для чого збиваємо сметану з цукром.
  8. Кожен з шести коржів, які ми випекли, необхідно змастити кремом і присипати горішками. Потім формуємо торт, чергуючи коржі.
  9. Виріб залиште в холодильнику на ніч для просочення.
  10. Зробіть масляний крем, змішавши згущене молоко з вершковим маслом. У крем додаємо заготовлену заздалегідь пралінової маси (приблизно дві столові ложки). Це масою покриваємо весь торт. Прикрасити десерт можна малюнком північного ведмедя з кокосової стружки і розтопленого шоколаду.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.