Для дівчинки

Торт Єдиноріг: рецепт з фото покроковий



Приготувати торт Єдиноріг можна різними способами. В якості прикраси кондитера використовують маршмеллоу, мастику і різнобарвний крем, витончений в унікальності оформлення. Але більшість рецептів досить прості, тому можливі до приготування в домашніх умовах. Щоб створити гарний торт, як з картинки, потрібно запастися терпінням і придбати необхідний кондитерський інвентар.

Піксельний торт Єдиноріг

Піксельний торт Єдиноріг

Дивовижний торт з єдинорогом для дівчинки не зажадає особливих навичок оформлювача. Щоб створити шедевр кулінарії, потрібно проявити трохи фантазії і підійти до створення шоколадного торта з творчої сторони.

Інгредієнти для коржа:

  • вершкове масло – 200 г;
  • цукор тростинний – 200 г;
  • яйце куряче – 4 шт .;
  • борошно пшеничне в / с – 180 г;
  • какао-порошок – 75 г;
  • розпушувач – 1 пакетик;
  • сіль кам’яна – 1 щіпка.

Інгредієнти для крему:

  • вершкове масло – 800 г;
  • цукрова пудра – 400 г;
  • сирний сир – 600 г;
  • харчові барвники різних кольорів;
  • рожева і чорна пастила – для прикраси.

Приготування коржа і основи для єдинорога:

Включаємо духовку і виставляємо температуру 170 градусів. Яйця збиваємо за допомогою міксера. Коли вони почнуть покриватися бульбашками, додаємо цукор. Продовжуємо працювати міксером на високій швидкості, поки маса не збільшиться в об’ємі.

Яйця змішати з цукром

Вводимо попередньо просіяне борошно, змішане з какао, розпушувачем і сіллю. Збиваємо на повільній швидкості.

Збити яйця

Масло нарізаємо кубиками і додаємо в напівготове тісто. Проходимся міксером, щоб всі інгредієнти змішалися.

Викладаємо готове тісто в деко і вирівнюємо лопаткою. Ставимо випікатися на 20-25 хвилин. На готовність перевіряємо сірником або зубочисткою.

Тісто викласти на деко

Ріжемо готовий корж на чотири прямокутники різної величини.

Складаємо зі шматочків торт у вигляді єдинорога.

Викласти форму елінорога

Найбільша частина стане тілом єдинорога, середній перетвориться в голову. Два залишилися маленьких шматочка оформляємо як копита.

Приготування крему:

Масло змішуємо з пудрою на середній швидкості міксера.

Додаємо до жовтої масі сирний сир. Потрібно, щоб він був кімнатної температури.

Додати сирний сир

Відкладаємо ⅕ частина крему, фарбуємо в червоний колір або рожевий відтінок. Ми залишаємо частину білого кольору для подальшого оформлення.

змішати

Жовтий крем без додаткової підфарбовування укладаємо в кондитерський мішок і починаємо оформлення торта.

Прикрасити торт кремом

Рожевим малюємо мордочку і копита.

намалювати мордочку

Офарблюємо залишився крем в яскраві кольори, кладемо в кондитерські мішки меншого розміру. Малюємо хвилеподібними лініями хвіст і гриву. Торт з єдинорогом для дівчинки практично готовий.

Проходимся по барвистим лініях лопаткою, роблячи їх більш плоскими.

Пастилу розрізаємо на смужки і скручуємо ріг. Таким же чином робимо вухо і очі, щоб казковий торт «Єдиноріг» виглядав красивим і цікавим.

Але якщо не вдалося створити їх за допомогою пастили, завжди можна озброїтися насадкою для кондитерського мішка поменше і намалювати додаткові деталі кремом.

Оформляємо кімнату в стилі дня народження і ставимо торт Єдиноріг на чільне столу.

Торт Единорожки з мастики і крему

Торт Единорожки з мастики і крему

Витончений торт з єдинорогом буде ефектно виглядати на святковому столі. Улюблений дівчатками персонаж з мультфільмів та казок перетворить торжество в фантастичне запам’ятовуються дійство.

Інгредієнти для коржа:

  • масло вершкове – 340 г;
  • тростинний цукор – 400 г;
  • яйце куряче – 6 шт .;
  • йогурт з полуничним смаком – 200 мл;
  • лимон – 2 шт .;
  • борошно пшеничне в / с – 470 г;
  • розпушувач – 20 м

Інгредієнти для прикрас:

  • біла мастика – 100 г;
  • цукрова пудра – 1 ст.л .;
  • горілка – 25 мл;
  • золотий кандурин (барвник) – 1 ч.л.

Інгредієнти для крему (прошарок торта):

  • цукор-пісок – 1 склянка;
  • вода – 100 мл;
  • шоколад білий – 120 г;
  • полуниця будь-яка – 100 г;
  • тростинний цукор – 2 ст.л .;
  • сир вершковий – 360 г;
  • масло вершкове 82,3% – 60 г;
  • цукрова пудра – 120 г.

Інгредієнти для крему Чіз:

  • сир вершковий – 700 г;
  • пудра цукрова – 200 г;
  • масло вершкове – 450 г;
  • різнокольорові барвники.

Приготування коржів:

Борошно змішати з розпушувачем за допомогою віночка.

М’яке масло збиваємо з цукром до білого кольору міксером на середній швидкості.

Вводимо яйця, додаючи їх порційно і ретельно збиваючи.

Лимони розрізаємо навпіл, витягуємо чайною ложкою цедру. Додаємо до жирної масі йогурт і цедру. Продовжуємо збивати до однорідності.

Додаємо борошно в два етапи, кожен раз збиваючи тісто міксером.

Розділимо тісто на дві рівні порції і розподілимо в форми для випічки. Роз’ємний коло для приготування коржів повинен досягати 20 сантиметрів в діаметрі.

Випікаємо 60 хвилин при температурі 180 градусів.

Готові коржі охолоджуємо на кухні, а потім загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 6-8 годин.

Приготування прикрас:



Відрізаємо шматок білої мастики і розгортаємо руками в довгу смужку. Складаємо в формі підкови, а потім переплітаємо, як косичку, притримуючи пальцями краю і скручуючи, взявшись за основу дуги.

торт Єдиноріг

Зайву частину обрізаємо гострим ножем і відкладаємо в сторону.

Нанизуємо мастику на дерев’яну шпажку, як шашлик, поєднуючи краю, щоб ріг не розкрутився назад в підкову.

Склеюємо деталі роги звичайною водою, ретельно опрацьовуючи пензлем.

Розкачуємо невеликий шматочок мастики і вирізаємо по 2 кола більшого і меншого діаметру за допомогою спеціальних кондитерських форм або чайної чашки і склянки.

Кладемо кружечки більшого діаметру один на одного і відрізаємо місяця за допомогою форми. Аналогічно робимо з колами меншого діаметру. Має вийти чотири овальних шматочка мастики в формі листочка Потім проходимся по великим пензлем, змоченою у звичайній воді, і накладаємо на них менші.

Підстава меншої частини знову змащуємо і обжимаємо навколо шпажки, формуючи вушка для майбутнього Единорожки. Даємо мастиці застигнути протягом 6-8 годин.

Дістаємо готові вироби з холодильника. Змішуємо золотий барвник з горілкою і фарбуємо заготовки за допомогою кисті.

Приготування крему і сиропу для прошарку:

Полуницю нарізаємо на шматочки і пересипаємо цукром. Варимо на повільному вогні, постійно перемішуючи без додавання води.

порізати полуницю

У гарячому вигляді перетираємо ягоди через сито за допомогою столової ложки. Ретельно перемішуємо готове пюре.

перетерти ягоди

Шоколад ламаємо на часточки, топимо на водяній бані і змішуємо з полуничною масою.

Сир, пудру і масло збиваємо до однорідності за допомогою міксера. Додаємо готовий джем з шоколадом і ще раз проходимся по крему міксером на маленькій швидкості.

Змішуємо цукор-пісок з питною водою і варимо на повільному вогні протягом 40 хвилин, регулярно перемішуючи по дну. Ми залишаємо охолоджуватися.

Формування торта:

Відміряємо місце зрізу за допомогою лінійки і ножа. Потім знімаємо з справжніми коржів верхівки. Спочатку проходимся лезом по намічених прорізах, а потім заглиблюємося до середини.

Потім робимо нові виміри, щоб рівномірно розрізати обидва коржа на дві однакові половинки. Розрізаємо за тим же принципом, як і при зніманні верхівки. Чотири коржа викладаємо на робочу поверхню.

Просочуємо корж сиропом, рівномірно розподіляючи його за допомогою силіконової кисті. Потім викладаємо невелику кількість крему і розгладжує лопаткою. Викладаємо наступний корж, просочуємо і змащуємо.

Повторюємо процес формування торта «Единорожки» для дівчинки, ретельно промазуючи передостанній корж, який стане завершальним.

Розмазує надлишки крему з боків, оформляючи їх за допомогою лопатки і прибираємо заготовку в холодильник на 2 години.

Завершальний етап оформлення торта:

Готуємо крем Чіз. Для цього збиваємо м’яке масло до однорідної пасти. Додаємо пудру і повторюємо процес змішування інгредієнтів за допомогою міксера. Потім кладемо в напівготовий крем сир і ще раз збиваємо.

Перед тим, як зробити торт Єдиноріг неймовірно красивим, важливо нанести чорновий варіант крему, сформувавши перший шар. Прибираємо заготовку в холодильник на 1 годину.

Дістаємо торт і наносимо чистовий варіант крему. Потім оформляємо його за допомогою кондитерського шпателя, вирівнюючи всі нерівності. Там де крему знято занадто багато, можна додати додатковий шар за допомогою лопатки. А потім знову пройтися шпателем. Вирівнявши боки, переходимо до верхівки торта.

Важливо знати!

У Росії стартувала нова федеральна програма для жінок, бажаючих схуднути «Я за здорове тіло!» Ви можете отримати 1 баночку жиросжигающего комплексу “Bee Slim” абсолютно безкоштовно.

Схуднути за 14 днів …

Розкладаємо залишився крем по чашах і фарбуємо в різні кольори. Закладаємо черзі в одноразовий кондитерський мішок.

Малюємо антилопу очі за допомогою дерев’яної шпажки. Набираємо на кисть чорний барвник і заповнюємо їм готовий трафарет на кремі.

Наносимо перший візерунок між бровами казкової конячки. Потім наносимо його в довільному порядку, щоб додати яскравості гриві, здійснюючи кругові рухи мішком, утворюючи на торті завитки.

Коли піде нова колірна гамма, починаємо видавлювати крем, опускаючи і піднімаючи носик насадки. З новим відтінком повторюємо такі ж рухи, заповнюючи просвіти між завитками і білим кремом.

Коли грива чарівного єдинорога оформлена, вставляємо ріг і вушка. Ставимо торт в холодильник до приходу гостей.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.