Весільний

Весільний торт своїми руками: рецепти з фото



Як же цікаво готуватися до весільного торжества, багато моментів належить врахувати. Не можна забувати про святкові десертах. Якщо є бажання приготувати весільний торт своїми руками в домашніх умовах, зробити це можна без праці.

Рецепти тортів різноманітні. В першу чергу необхідно визначитися з формою. Це можуть бути багатоярусні вежі, серця, фігури молодят. Прикраса десерту також залежить від особистих переваг. Можна звернути увагу на стрічки, намиста, фігурки, різнокольорову глазур.

Завдяки власній фантазії вдасться створити приголомшливе ласощі і порадувати всіх гостей смачною випічкою.

Триярусний торт на весілля

триярусний торт

Весільний торт своїми руками в домашніх умовах приготувати досить складно, особливо якщо десерт має кілька ярусів. Початківцям господиням варто набратися досвіду, щоб приступати до приготування такого десерту. Однак, якщо хочеться здивувати всіх гостей своїми кулінарними навиками, варто скористатися готовим рецептом. З його допомогою вдасться створити неймовірний десерт.

Для приготування торта необхідно вибирати тільки якісні інгредієнти. Від цього залежить зовнішній вигляд ласощі, його смак. За кілька днів до весільного торжества слід зробити бісквітну заготовку, а перед святом зібрати торт і зайнятися його прикрасою.

Складові:

Для тесту:

  • яйця – 18 шт .;
  • розпушувач – 1 пакетик;
  • ванілін – 1 пакетик;
  • цукор – 500 г;
  • борошно – 1 кг.

Для крему:

  • вершкове масло – 1 кг;
  • сметана – 700 г;
  • цукрова пудра – 700 г;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • лимонний сік – 5 м

Для мастики:

  • згущене молоко – 1 банка;
  • коньяк – 5 г;
  • сухе молоко – 150 г;
  • цукрова пудра – 150 г;
  • лимонний сік – 3 краплі;
  • харчовий барвник – на свій розсуд.

приготування:

Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …

Рецепт дозволяє приготувати весільний торт в домашніх умовах. Зайнятися приготуванням коржів. Розділити інгредієнти на 3 частини. Для початку варто випікати великий корж, потім 2 поменше.

З’єднати яйця з цукром, ввести розпушувач, ванільний цукор. Невеликими порціями засипати борошно, добре помішуючи. Маса повинна бути схожа на густу сметану. Розігріти духовку до 180 градусів. Підготувати 3 форми різного розміру. Заповнити кожну тестом. Після випікання коржі потрібно охолодити, розрізати на кілька частин.

Зайнятися приготуванням крему. Розтерти вершкове масло зі сметаною, додати цукрову пудру, ванілін. За допомогою міксера збити масу до однорідного состоянія.3

Промазати коржі сиропом, приготованим з води і цукру. Підготувати блюдо, викласти коржі, промазати їх кремом.

Щоб десерт не розвалився, його потрібно скріпити за допомогою трубочок від соку. Поставити випічку в холодильник на кілька годин. Залишилося ласощі прикрасити. Мастика дуже популярна для прикраси весільних тортів. Запропонований рецепт також передбачає використання цього матеріалу. Приготувати мастику. Змішати цукрову пудру, сухе молоко, згущене молоко, коньяк, сік, барвник. Все перемішати.

Отриману масу викласти в харчову плівку, прибрати в холодильник на 60 хвилин. Після закінчення відведеного часу мастику розкачати, обернути нею кожен ярус випічки.

Прийшов час зайнятися прикрасою десерту. З мастики можна зробити незвичайні фігурки. В якості прикраси відмінно підійдуть живі квіти, пелюстки.

Весільний торт своїми руками «Наречена»

Весільний торт своїми руками «Наречена»

Простий в приготуванні і дуже смачний десерт, сподобається молодятам і запрошеним гостям. Особливу увагу варто приділити прикрасі. У їх якості будуть квіти, приготовлені з крему. Рецепт весільного торта досить простий. Завдяки крему зі сметани і йогурту, блюдо виходить ніжним, повітряним.

Складові:

Для коржів:

  • яйця – 2 шт .;
  • борошно – 200 г;
  • цукор – 200 г;
  • мед – 50 г;
  • маргарин – 100 г;
  • сода – 20 м

Для крему:

  • сметана – 400 г;
  • цукрова пудра – 200 мл;
  • йогурт – 500 г;
  • варення – 50 г.

Для шоколадної глазурі:

  • гіркий шоколад – 50 г;
  • вершкове масло – 20 г.

Для прикрас:

  • цукрова пудра – 200 мл;
  • мастика – 50 г;
  • яєчні білки – 2 шт.

приготування:



  1. Підготувати продукти для приготування весільного торта в домашніх умовах. Заздалегідь дістати маргарин з холодильника, він повинен бути кімнатної температури.
  2. Взяти глибоку миску, вбити яйця, засипати цукор, ввести мед, маргарин. Все перемішати.
  3. Помістити ємність з вмістом на водяну баню, розігріти. Повинна вийти однорідна маса. Погасити соду оцтом, ввести в загальну масу. Розмішувати до появи пухирців.
  4. Зняти миску з плити, засипати борошно, замісити тісто.
  5. Дати тісту трохи охолонути. Розрізати його на 12 частин.
  6. Кожну частину розкачати в млинець, пекти в духовці. Для приготування бажано використовувати 3 дека. Це дозволить заощадити час.
  7. Спекти 12 коржів і 2 невеликі коржі з обрізків.
  8. Дати коржам трохи охолонути. Тим часом зайнятися приготуванням крему. Перемішати йогурт з варенням.
  9. З’єднати сметану з цукровою пудрою.
  10. Промазати коржі. Один шар змастити йогуртом з варенням, інший шар – сметанним кремом.
  11. Зверху викласти маленькі коржі, залити йогуртом.
  12. Прибрати десерт в холодильник для просочення.
  13. Приготувати весільний торт своїми руками в домашніх умовах нескладно. Залишилося лише підготувати прикраси. Для цього потрібно зробити білі квіти.
  14. З жовтої мастики зробити приплющений кульку, насадити його на вологу зубочистку, дати засохнути.
  15. З білої мастики розкачати пласт, за допомогою формочки вирізати пелюстки. Із зеленої мастики вирізати листочки.
  16. Отримані квітки насадити на зубочистку, надати певну форму. Квіткам потрібно дати трохи часу для застигання.
  17. Тим часом розтопити шоколад і вершкове масло на водяній бані.
  18. Зверху торт полити шоколадом, вирівняти поверхню.
  19. Приготувати збитий білок. Для цього потрібно відокремити білки від жовтків, збити білки, додаючи цукрову пудру.
  20. Перемістити масу на водяну баню. Збивати до стійких піків.
  21. Отриманим кремом промазати боки десерту.
  22. Встановити квіточки.
  23. Ласощі виходить смачним і дуже красивим. Десерт зможе зайняти почесне місце на святковому столі.

Торт «Пісочне спокуса»

Торт «Пісочне спокуса»

Якщо є бажання приготувати весільний торт своїми руками в домашніх умовах, цей рецепт стане справжньою знахідкою. Зробити його зможе навіть починаюча господиня. Результат нікого не залишить байдужим. М’який, пісочний десерт стане прикрасою святкового столу. Варене згущене молоко додасть страві неповторний аромат.

Складові:

  • вершкове масло – 400 г;
  • цукор – 200 г;
  • яйця – 4 шт .;
  • сіль – 3 г;
  • сода – 20 г;
  • ванілін – 10 г;
  • лимон – 1 шт .;
  • борошно – 1 кг;
  • варене згущене молоко – 4 банки;
  • брусниця – 700 г.

приготування:

  1. З’єднати вершкове масло з цукром, добре збити.
  2. У масу вбити яйця, ще раз збити.
  3. Ввести сіль, соду, ванілін. Все перемішати.
  4. З лимона вичавити сік, залити його в загальну суміш. Все добре перемішати.
  5. Поступово засипати борошно, постійно помішуючи.
  6. Має вийти пісочне тісто, не прилипає до рук і посуді. Якщо маса прилипає, необхідно додати ще борошна.
  7. Щоб зробити весільні торти в домашніх умовах, тісто потрібно охолодити. Для цього слід підготувати дошку, присипати її борошном, укласти масу, поставити в морозильну камеру на 45 хвилин.
  8. Після закінчення відведеного часу тісто витягти з холодильника, розділити на 10 однакових частин.
  9. Одну частину залишити, інші покласти в холодильник.
  10. Шматок розім’яти, сформувати круглий коржик, розкачати коло завтовшки 2 мм.
  11. Підготувати деко, присипати його борошном.
  12. За допомогою ножа викласти млинець на деко, випікати в духовці при температурному режимі 180 градусів не більше 3 хвилин.
  13. Взяти варене згущене молоко, вона повинна бути густою.
  14. Готовий корж викласти на стіл, промазати згущеним молоком.
  15. Зверху висипати ягоди. Можна використовувати будь-які ягоди, але кислі надають готовій страві деяку родзинку. Зі згущеним молоком відмінно поєднуються брусниця, журавлина.
  16. Щоб приготувати весільний торт за цим рецептом в домашніх умовах, необхідно те ж саме зробити і з іншими коржами. В результаті вийде десерт.
  17. Останній корж промащувати згущеним молоком не потрібно.
  18. Щоб коржі просочилися, випічку необхідно поставити під гніт на 4 години.
  19. Після закінчення відведеного часу боки торта вирівняти, обмазати згущеним молоком.
  20. Зверху десерт також промазати згущеним молоком, прикрасити шоколадом, ягодами, пісочної крихтою.
  21. Залишилося лише дочекатися моменту, щоб спробувати шматочок дивного десерту.

Замовити торт на весілля можна в кондитерській. Рецепти різноманітні, вибрати один з них складно. Однак, десерт, приготований своїми руками, вийде особливим. Запрошені гості зможуть скуштувати шматочок ласощів, відчувши, яку любов в нього вклала молода господиня.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.