Шикарний весільний торт червоний можна з легкістю приготувати в домашніх умовах, дотримуючись поетапні інструкції оформлення в фото. Цей колір ніколи не виходить з моди, завжди залишаючись в тренді. Віртуозні майстри кондитерської справи придумали безліч варіацій декорування головного весільного десерту, який розставить останні акценти свята молодят.
Весільний торт червоний з блискітками
Щоб зробити вдома шедевр, будуть потрібні шоколадні бісквітні коржі і крем Чіз який вважається найсмачнішим, а значить завжди використовується для оформлення такого торта. Не зайвими будуть інструменти для роботи з мастикою і айсінгом. Все це можна придбати в інтернет-магазині для кондитерів.
приготування:
Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …
- Для весільного червоного торта в три яруси потрібно відповідну кількість коржів. Їх найкраще випікати в високих рознімних формах, а потім розрізати на 3-4 однакових коржа. Так бісквіт краще просочиться кремом, а торт НЕ буде сухим.
- Перед тим, як ділити коржі на частини, потрібно почекати близько години, щоб вони повністю охололи. Потім зробити попередню розмітку по всьому діаметру за допомогою лінійки, щоб надрізи були однаковими.
- В першу чергу потрібно зрізати верхівку, так як вона не стане в нагоді в приготуванні. Її можна з’їсти під час або після складання і декорування, вмочуючи в крем.
- Промащуємо перший корж шоколадним або білим кремом Чіз.
- Кладемо зверху другий, притискаємо долонею і потім покриваємо кремом. Повторюємо також з третім бісквітом.
- Таким чином підготуємо нижній ярус торта, а потім середній. Перший обтягнемо червоною мастикою і залишимо. Перейдемо до наступного, самому солодкого цукрового варіанту.
- Дістаємо червону мастику і добре розминаємо, щоб вона стала м’якше.
- Робочу поверхню і кондитерський пластилін попередньо посипаємо цукровою пудрою.
- Розкачуємо пласт середньої товщини, як для тесту на пельмені.
- Накладаємо лист на готовий середньої бічної кімнати для червоного весільного торта.
- Розрівнюємо все складки і притискаємо мастику, щоб вона лягла ідеально рівно. Поверхня їстівного пластиліну можна злегка присипати цукровою пудрою для полегшення роботи. Вона легко всмоктується в мастику, тому можна не боятися її використовувати. Головне – не переборщити з кількістю.
- Розрівнюємо за допомогою кондитерського прасування, щоб не було роздутих ділянок.
- Обрізаємо надлишки лопаткою по колу. Операцію проводимо не поспішаючи і акуратно, адже це можна зробити один раз.
- Утворену смужку відразу ж розминаємо на робочій поверхні і скочується в кулю. Потім обмазуємо мастику цукровим сиропом за допомогою кисті.
- Перекладаємо ярус на розкриту долоню і обсипаємо червоним кондитерським цукром. Готується він вкрай просто. Для цього звичайний тростинний або дорогий коричневий цукор змішується з гелевим барвником.
- Повторюємо процес мастила кремом і обтягування мастикою останнього третього ярусу і встановлюємо його на два готових. Придавлюємо, щоб вони щільно прилягали один до одного.
- На спеціальній формі готуємо гнучкий мереживний Айсінг. Знімаємо готові мережива і накладаємо їх на перший та третій ярус. Надлишки можна обрізати за допомогою звичайних ножиць.
- Набираємо білий крем Чіз в мішок і малюємо намистини по діаметру середнього ярусу торта.
- На верхньому поверсі малюємо лінію кондитерським клеєм і прикладаємо декорацію.Закрепляем ще одне сердечко на середньому рівні торта, а потім на нижньому.
- Додаємо весільний торт в червоному кольорі додаткові декорації у вигляді цукрових прикрас-куль або полуниці.
Нерідко кондитера готують такі весільні ласощі з фруктовою і ягідної начинкою. В такому випадку коржі змащуються джемом поверх крему і закріплюються за допомогою спеціальних паличок в середині бісквіта, щоб він не роз’їхався. Також можлива викладка соковитих ягідних або фруктових інгредієнтів всередину торта між шарами коржів.
Червоно-білий весільний торт з квітами
Елегантний і неймовірно смачний біло червоний весільний торт оформляється за допомогою мастики та цукрових намистин різного діаметру. Коржі випікаються в високих формах, діляться на три коржа і змащуються ніжним сирним кремом Чіз. Для роботи з декоруванням будуть потрібні набір новачка і три кольори мастики. А щоб бісквіт не роз’їхався, його необхідно з’єднати, вставивши в середину дві або три скріплюють палички, які можна придбати разом з іншими інструментами для роботи.
Оформлення двох ярусів торта мастикою:
- Обтягнутий червоним кондитерським пластиліном нижній ярус оформляємо за допомогою спеціального ромбообразний трафарету, пригладжуючи його праскою.
- Лінійкою продавлюємо лінії за наміченим контуру, щоб вони стали більш чіткими.
- Вмочуємо синтетичну кисть в звичайну кип’ячену воду і проходимся по точкам, що утворилися на перетині ліній.
- Вставляємо великі намистини, злегка вдавлюючи їх всередину мастики.
- Змащуємо водою нижню частину торта.
- Викладаємо намистини в два або, за бажанням, в три ряди.
- Повторюємо процес оформлення з другим ярусом.
- Ставимо готовий другий торт на перший.
- Оформляємо намистинами також, як і червоний.
Створення квіткового декору:
- Розкриваємо три кольори мастики і добре розминаємо кожен, як ніби готуємо тісто. Коли вона стане м’якою і готової до використання, приступаємо до ліплення.
- Створюємо білі і червоні кашки і зелені листочки. Потім формуємо троянди, які стануть відмінними декоративними елементами.
- Скачує невелику кульку мастики в трубочку, залишаючи верхівку товстої.
- Робимо надрізи для майбутніх пелюсток квітки.
- Витягуємо і сплющуємо їх пальцями так, немов працюємо зі звичайним пластиліном.
- Продавлюємо дірочку в середині квітки, щоб сформувати виїмку для маточки.
- Відриваємо невеликий шматочок білої мастики і скочується в трубочку з округлим кінчиком, який закладаємо всередину бутона.
- За таким принципом робимо білі і червоні квіти в необхідному для декорування кількості.
- Червоний шматочок скочується в трубочку, залишаючи товстими кінчики.
- Робимо надрізи кондитерським скальпелем.
- Складаємо отриманий декор буквою V. Створюємо обидва кольору декорацій.
- Зелену мастику скочується в кулю, а потім надаємо листоподібну форму.
- Робимо надрізи і укладаємо на килимок.
- Повторюємо створення листочків, сплющуючи і формуючи в красиві їстівні прикраси.
- Обтяжку торта змащуємо водою за допомогою синтетичної кисті і кріпимо квіти, розкладаючи їх в будь-якому зручному порядку.
- Троянди можна вставити живі, обрізавши більшу частину стебла і обернувши харчовою плівкою. Щоб він сів рівно, потрібно зробити прокол в місці вставки. Або ж можна виготовити троянди самостійно з мастики. Готові квіти також продаються в кондитерському магазині.
В особливому тренді в даний час залишаються червоні весільні торти з натуральними квітами, які зацукровують сиропом, ретельно промазуючи кожну пелюстку. Такий незвичайний торт європейського рівня стане наймоднішим і незабутнім.
Весільний торт Червоний оксамит
Шикарний і неймовірно смачний весільний торт в червоно білому кольорі не залишить байдужим гостей, які прийшли на свято. Ексклюзивний і яскравий, він стане прикрасою святкового столу.
Складові:
- борошно пшеничне в / с – 340 г;
- цукор тростинний – 300 г;
- какао-порошок – 1 ст.л .;
- сіль морська – ½ частина ч.л .;
- сода харчова – 1 ст.л .;
- розпушувач – 2 ч.л .;
- яйце куряче кімнатної температури – 3 шт .;
- олія соняшникова холодного віджиму – 300 г;
- кефір 3,2% – 200 мл;
- вершки 33% – 80 мл;
- гелевий барвник червоний – 2 ч.л .;
- вершкове масло 82,5% – 100 г;
- пудра цукрова – 100 г;
- сир Філадельфія – 350 г.
Приготування коржів:
- Цікава особливість рецепта цього торта полягає в тому, що просівається не тільки борошно, а й все сипучі продукти. Після того, як головний інгредієнт будь-якого тесту наситився киснем, просіюємо через сито какао, сіль, розпушувач і соду.
- Повторюємо процес ще раз безпосередньо в чашу міксера. Потім додаємо цукор, вершки і кефір. Заправляємо маслом і вбиваємо всі яйця.
- Відразу додаємо барвник. Важливо використовувати саме такий варіант, а не сухий. Гелеві дають більш насичений червоний відтінок, перекриваючи колір какао.
- Збиваємо суміш на середній швидкості протягом 5 хвилин.
- Поки тісто настоюється, підготуємо роз’ємну форму діаметром 20 сантиметрів. Укладемо на дно пергаментний папір і подвернем краю вниз. Смажена боки невеликою кількістю масла.
- Ставимо форму на ваги і відміряє 630-660 грам тесту, щоб кожен корж мав однакову вагу. Випікаємо при температурі 160 градусів протягом 15-20 хвилин. На готовність перевіряємо за допомогою шпажки.
- Охолоджуємо коржі в формах, потім виймаємо і зрізаємо утворилися шапочки.
- М’якуш подрібнюємо руками, роблячи багато червоної крихти. Скоринки відправляємо в блендер, попередньо розламавши на шматочки. У підсумку вийде дрібна крихта, яку можна відразу змішати з уже готовою.
Приготування крему:
- Щоб маса вийшла білої, спочатку збиваємо м’яке масло на високій швидкості.
- Досипаємо до нього цукрову пудру і включаємо міксер ще на 2 хвилини.
- Додаємо сир і збиваємо 2-3 хвилини до однорідності.
- Перекладаємо весь крем в кондитерський мішок або звичайний целофановий пакет, де потрібно обрізати кут.
- Видавлюємо його на корж, малюючи спіраль закручується до середини. При цьому важливо відступити на 1 сантиметр від краю, не заповнюючи його. Злегка вирівнюємо крем за допомогою звичайної дерев’яної лопатки.
- Накриваємо другим коржем і кладемо зверху будь-яку кухонну дошку. Злегка придавлюємо, щоб вирівняти крем.
- Змащуємо боки і верхівку майбутнього торта тонким шаром залишився крему, щоб до нього добре прилипла посипання. Не обов’язково сильно вирівнювати основу, так як вона не буде помітна.
- Рясно присипаємо крем крихтою, злегка притискаючи руками, щоб вона добре прилипла.
- Гарний оксамитовий торт готовий до вживання. Якщо додати більшу кількість інгредієнтів і спекти два високих коржа у вигляді сердець, вийде дивовижний весільний торт, який буде ефектно виглядати на торжестві.