Весільний

Весільний торт червоний: рецепти з фото



Шикарний весільний торт червоний можна з легкістю приготувати в домашніх умовах, дотримуючись поетапні інструкції оформлення в фото. Цей колір ніколи не виходить з моди, завжди залишаючись в тренді. Віртуозні майстри кондитерської справи придумали безліч варіацій декорування головного весільного десерту, який розставить останні акценти свята молодят.

Весільний торт червоний з блискітками

Весільний торт червоний з блискітками

Щоб зробити вдома шедевр, будуть потрібні шоколадні бісквітні коржі і крем Чіз який вважається найсмачнішим, а значить завжди використовується для оформлення такого торта. Не зайвими будуть інструменти для роботи з мастикою і айсінгом. Все це можна придбати в інтернет-магазині для кондитерів.

приготування:

Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …

  1. Для весільного червоного торта в три яруси потрібно відповідну кількість коржів. Їх найкраще випікати в високих рознімних формах, а потім розрізати на 3-4 однакових коржа. Так бісквіт краще просочиться кремом, а торт НЕ буде сухим.
  2. Перед тим, як ділити коржі на частини, потрібно почекати близько години, щоб вони повністю охололи. Потім зробити попередню розмітку по всьому діаметру за допомогою лінійки, щоб надрізи були однаковими.
  3. В першу чергу потрібно зрізати верхівку, так як вона не стане в нагоді в приготуванні. Її можна з’їсти під час або після складання і декорування, вмочуючи в крем.
  4. Промащуємо перший корж шоколадним або білим кремом Чіз.
  5. Кладемо зверху другий, притискаємо долонею і потім покриваємо кремом. Повторюємо також з третім бісквітом.
  6. Таким чином підготуємо нижній ярус торта, а потім середній. Перший обтягнемо червоною мастикою і залишимо. Перейдемо до наступного, самому солодкого цукрового варіанту.
  7. Дістаємо червону мастику і добре розминаємо, щоб вона стала м’якше.
  8. Робочу поверхню і кондитерський пластилін попередньо посипаємо цукровою пудрою.
  9. Розкачуємо пласт середньої товщини, як для тесту на пельмені.
  10. Накладаємо лист на готовий середньої бічної кімнати для червоного весільного торта.
  11. Розрівнюємо все складки і притискаємо мастику, щоб вона лягла ідеально рівно. Поверхня їстівного пластиліну можна злегка присипати цукровою пудрою для полегшення роботи. Вона легко всмоктується в мастику, тому можна не боятися її використовувати. Головне – не переборщити з кількістю.
  12. Розрівнюємо за допомогою кондитерського прасування, щоб не було роздутих ділянок.
  13. Обрізаємо надлишки лопаткою по колу. Операцію проводимо не поспішаючи і акуратно, адже це можна зробити один раз.
  14. Утворену смужку відразу ж розминаємо на робочій поверхні і скочується в кулю. Потім обмазуємо мастику цукровим сиропом за допомогою кисті.
  15. Перекладаємо ярус на розкриту долоню і обсипаємо червоним кондитерським цукром. Готується він вкрай просто. Для цього звичайний тростинний або дорогий коричневий цукор змішується з гелевим барвником.
  16. Повторюємо процес мастила кремом і обтягування мастикою останнього третього ярусу і встановлюємо його на два готових. Придавлюємо, щоб вони щільно прилягали один до одного.
  17. На спеціальній формі готуємо гнучкий мереживний Айсінг. Знімаємо готові мережива і накладаємо їх на перший та третій ярус. Надлишки можна обрізати за допомогою звичайних ножиць.
  18. Набираємо білий крем Чіз в мішок і малюємо намистини по діаметру середнього ярусу торта.
  19. На верхньому поверсі малюємо лінію кондитерським клеєм і прикладаємо декорацію.Закрепляем ще одне сердечко на середньому рівні торта, а потім на нижньому.
  20. Додаємо весільний торт в червоному кольорі додаткові декорації у вигляді цукрових прикрас-куль або полуниці.

Нерідко кондитера готують такі весільні ласощі з фруктовою і ягідної начинкою. В такому випадку коржі змащуються джемом поверх крему і закріплюються за допомогою спеціальних паличок в середині бісквіта, щоб він не роз’їхався. Також можлива викладка соковитих ягідних або фруктових інгредієнтів всередину торта між шарами коржів.

Червоно-білий весільний торт з квітами

Червоно-білий весільний торт з квітами

Елегантний і неймовірно смачний біло червоний весільний торт оформляється за допомогою мастики та цукрових намистин різного діаметру. Коржі випікаються в високих формах, діляться на три коржа і змащуються ніжним сирним кремом Чіз. Для роботи з декоруванням будуть потрібні набір новачка і три кольори мастики. А щоб бісквіт не роз’їхався, його необхідно з’єднати, вставивши в середину дві або три скріплюють палички, які можна придбати разом з іншими інструментами для роботи.



Оформлення двох ярусів торта мастикою:

  • Обтягнутий червоним кондитерським пластиліном нижній ярус оформляємо за допомогою спеціального ромбообразний трафарету, пригладжуючи його праскою.
  • Лінійкою продавлюємо лінії за наміченим контуру, щоб вони стали більш чіткими.
  • Вмочуємо синтетичну кисть в звичайну кип’ячену воду і проходимся по точкам, що утворилися на перетині ліній.
  • Вставляємо великі намистини, злегка вдавлюючи їх всередину мастики.
  • Змащуємо водою нижню частину торта.
  • Викладаємо намистини в два або, за бажанням, в три ряди.
  • Повторюємо процес оформлення з другим ярусом.
  • Ставимо готовий другий торт на перший.
  • Оформляємо намистинами також, як і червоний.

Створення квіткового декору:

  1. Розкриваємо три кольори мастики і добре розминаємо кожен, як ніби готуємо тісто. Коли вона стане м’якою і готової до використання, приступаємо до ліплення.
  2. Створюємо білі і червоні кашки і зелені листочки. Потім формуємо троянди, які стануть відмінними декоративними елементами.
  3. Скачує невелику кульку мастики в трубочку, залишаючи верхівку товстої.
  4. Робимо надрізи для майбутніх пелюсток квітки.
  5. Витягуємо і сплющуємо їх пальцями так, немов працюємо зі звичайним пластиліном.
  6. Продавлюємо дірочку в середині квітки, щоб сформувати виїмку для маточки.
  7. Відриваємо невеликий шматочок білої мастики і скочується в трубочку з округлим кінчиком, який закладаємо всередину бутона.
  8. За таким принципом робимо білі і червоні квіти в необхідному для декорування кількості.
  9. Червоний шматочок скочується в трубочку, залишаючи товстими кінчики.
  10. Робимо надрізи кондитерським скальпелем.
  11. Складаємо отриманий декор буквою V. Створюємо обидва кольору декорацій.
  12. Зелену мастику скочується в кулю, а потім надаємо листоподібну форму.
  13. Робимо надрізи і укладаємо на килимок.
  14. Повторюємо створення листочків, сплющуючи і формуючи в красиві їстівні прикраси.
  15. Обтяжку торта змащуємо водою за допомогою синтетичної кисті і кріпимо квіти, розкладаючи їх в будь-якому зручному порядку.
  16. Троянди можна вставити живі, обрізавши більшу частину стебла і обернувши харчовою плівкою. Щоб він сів рівно, потрібно зробити прокол в місці вставки. Або ж можна виготовити троянди самостійно з мастики. Готові квіти також продаються в кондитерському магазині.

В особливому тренді в даний час залишаються червоні весільні торти з натуральними квітами, які зацукровують сиропом, ретельно промазуючи кожну пелюстку. Такий незвичайний торт європейського рівня стане наймоднішим і незабутнім.

Весільний торт Червоний оксамит

Весільний торт Червоний оксамит

Шикарний і неймовірно смачний весільний торт в червоно білому кольорі не залишить байдужим гостей, які прийшли на свято. Ексклюзивний і яскравий, він стане прикрасою святкового столу.

Складові:

  • борошно пшеничне в / с – 340 г;
  • цукор тростинний – 300 г;
  • какао-порошок – 1 ст.л .;
  • сіль морська – ½ частина ч.л .;
  • сода харчова – 1 ст.л .;
  • розпушувач – 2 ч.л .;
  • яйце куряче кімнатної температури – 3 шт .;
  • олія соняшникова холодного віджиму – 300 г;
  • кефір 3,2% – 200 мл;
  • вершки 33% – 80 мл;
  • гелевий барвник червоний – 2 ч.л .;
  • вершкове масло 82,5% – 100 г;
  • пудра цукрова – 100 г;
  • сир Філадельфія – 350 г.

Приготування коржів:

  1. Цікава особливість рецепта цього торта полягає в тому, що просівається не тільки борошно, а й все сипучі продукти. Після того, як головний інгредієнт будь-якого тесту наситився киснем, просіюємо через сито какао, сіль, розпушувач і соду.
  2. Повторюємо процес ще раз безпосередньо в чашу міксера. Потім додаємо цукор, вершки і кефір. Заправляємо маслом і вбиваємо всі яйця.
  3. Відразу додаємо барвник. Важливо використовувати саме такий варіант, а не сухий. Гелеві дають більш насичений червоний відтінок, перекриваючи колір какао.
  4. Збиваємо суміш на середній швидкості протягом 5 хвилин.
  5. Поки тісто настоюється, підготуємо роз’ємну форму діаметром 20 сантиметрів. Укладемо на дно пергаментний папір і подвернем краю вниз. Смажена боки невеликою кількістю масла.
  6. Ставимо форму на ваги і відміряє 630-660 грам тесту, щоб кожен корж мав однакову вагу. Випікаємо при температурі 160 градусів протягом 15-20 хвилин. На готовність перевіряємо за допомогою шпажки.
  7. Охолоджуємо коржі в формах, потім виймаємо і зрізаємо утворилися шапочки.
  8. М’якуш подрібнюємо руками, роблячи багато червоної крихти. Скоринки відправляємо в блендер, попередньо розламавши на шматочки. У підсумку вийде дрібна крихта, яку можна відразу змішати з уже готовою.

Приготування крему:

  1. Щоб маса вийшла білої, спочатку збиваємо м’яке масло на високій швидкості.
  2. Досипаємо до нього цукрову пудру і включаємо міксер ще на 2 хвилини.
  3. Додаємо сир і збиваємо 2-3 хвилини до однорідності.
  4. Перекладаємо весь крем в кондитерський мішок або звичайний целофановий пакет, де потрібно обрізати кут.
  5. Видавлюємо його на корж, малюючи спіраль закручується до середини. При цьому важливо відступити на 1 сантиметр від краю, не заповнюючи його. Злегка вирівнюємо крем за допомогою звичайної дерев’яної лопатки.
  6. Накриваємо другим коржем і кладемо зверху будь-яку кухонну дошку. Злегка придавлюємо, щоб вирівняти крем.
  7. Змащуємо боки і верхівку майбутнього торта тонким шаром залишився крему, щоб до нього добре прилипла посипання. Не обов’язково сильно вирівнювати основу, так як вона не буде помітна.
  8. Рясно присипаємо крем крихтою, злегка притискаючи руками, щоб вона добре прилипла.
  9. Гарний оксамитовий торт готовий до вживання. Якщо додати більшу кількість інгредієнтів і спекти два високих коржа у вигляді сердець, вийде дивовижний весільний торт, який буде ефектно виглядати на торжестві.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.