Весільний

Весільний торт з живими квітами: ідеї, рецепти з фото



Весільний торт з живими квітами – це тренд кулінарного сезону 2018 року. Він буде чудово виглядати на торжестві приуроченому до одруження. При цьому квіти будуть дійсно живими, а не штучними. За оформленням міні-букетів для торта можна звернутися до флориста або створити їх самостійно. Також досвідченими кондитерами розроблені варіанти зацукровування квітів для того, щоб зберегти їх красу на тривалий період. І останні вишукане рішення в оформленні – це створення солодких квітів, які будуть нагадувати справжні. Але головне правило, якого дотримуються кондитера – це мінімалізм в оформленні та розставляння акцентів на синьому, пастельному рожевому і червоних відтінках.

Шоколадний весільний торт з живими квітами

Шоколадний весільний торт з живими квітами

Весілля – це не привід відмовляти собі в улюблених ласощах на догоду гостям або класичних традицій. Всесвітньо відомі кулінари відсунули на задній план звичні весільні торти з кремовими квітами, замінивши їх живими. А також придумали безліч цікавих десертів з шоколадом. Приготувати такий торт можна в домашніх умовах. Досить озброїтися мішком з насадками і трохи попрактикуватися з кремом, щоб оформлення вийшло красивим і акуратним.

Інгредієнти для коржа:

  • масло вершкове – 540 г;
  • борошно пшеничне в / с – 540 г;
  • сметана жирна – 300 г;
  • какао-порошок – 80 г;
  • вода гаряча – 1 склянка;
  • кави в гранулах – 1 ст.л .;
  • цукор тростинний – 2 склянки;
  • яйце куряче – 6 шт .;
  • сіль кам’яна – ½ частина ч.л .;
  • розпушувач – 2 пакетика.

Інгредієнти для шоколадного крему Чіз:

  • шоколад чорний гіркий – 180 г;
  • вершки високої жирності – 150 мл;
  • масло вершкове 82,5% – 250 г;
  • пудра цукрова – 120 г;
  • какао-порошок – 2 ст.л .;
  • сир вершковий – 0, 5 кг.

Інгредієнти для декору:

Важливо знати! За даними міністерства охорони здоров’я, дієти, фізичні вправи, таблетки і ліпосакція є сьогодні основними методами боротьби із зайвою вагою, однак, судячи з того, що кількість повних людей продовжує зростати, жоден з них не відноситься до по-справжньому масовим і ефективним. Все змінилося, коли з’явилися “Bee Slim”, краплі для спалювання жиру. Розповідає, лікар вищої медичної категорії, дієтолог, Саута Леонід Олександрович ..читати детальніше …

  • шоколад чорний гіркий – 150 г;
  • масло рослинне холодного віджиму – 1 ст.л .;
  • живі червоні троянди – за смаком;
  • барвник кандурин – упаковка.

Приготування коржів:

  1. Включаємо духовку і виставляємо температурний режим 180 градусів. Поки готуємо тісто, вона встигне розігрітися. Це заощадить час.
  2. Щоб готовий корж вийшов м’яким і ніжним, потрібно просіяти борошно через велике сито, а потім через дрібне. Потім змішуємо її з розпушувачем і какао. Робимо це за допомогою віночка, піднімаючи повітряні продукти з дна до країв миски.
  3. Масло нарізаємо кубиками і додаємо до нього цукор і сіль. Збиваємо міксером на середній швидкості до однорідної маси.
  4. Чи не зупиняючи техніку вводимо сметану. Не потрібно додавати все відразу. Важливо вводити інгредієнти поступово, щоб не зіпсувати тісто.
  5. Переводимо міксер на повільний режим, додаємо яйця і збиваємо до однорідності.
  6. Потім вводимо шоколадну борошно в два прийоми, щоб запобігти утворенню грудок. Продовжуємо працювати міксером на мінімальній швидкості. Тісто для весільного торта з квітами стане тягучим і густим.
  7. Заливаємо кави закипілої водою і вливаємо в коричневу пасту. Змішуємо до однорідності.
  8. Поділяємо тісто на дві форми діаметром по 20 сантиметрів і ставимо в духовку на 50 хвилин. На готовність перевіряємо за допомогою зубочистки.

Приготування крему:

  1. Шоколад і вершки ставимо на водяну баню і ретельно вимішуємо по дну, поки все не розтане.
  2. Охолодити до кімнатної температури регулярно перемішуючи лопаткою.
  3. Масло нарізаємо на шматочки і збиваємо до білого на високій швидкості.
  4. Додаємо в два прийоми цукрову пудру. Перемішуємо.
  5. Вводимо какао і опрацьовуємо міксером до однорідності.
  6. Додаємо сир і ще раз збиваємо.
  7. Останньою вливаємо масляну глазур і знову проходимся міксером.
  8. Готовий крем прибираємо в холодильник на 2 години, щоб він краще застиг.

Оформлення торта:

  1. Відміряємо за допомогою лінійки пропорції і робимо мітки по всьому діаметру охололи коржів. За готовим ескізами зрізаємо верхівки.
  2. Торти виходять рівними і красивими за рахунок правильності розрізання коржів. Тому важливо розрізати їх круговими рухами по мітках. Тоді головне блюдо на столі у молодят буде красивим і рівним.
  3. Цукор заливаємо водою в пропорції 1: 1 і ставимо на повільний вогонь. Варимо сироп для просочення 40 хвилин. Охолоджуємо при кімнатній температурі і змащуємо їм половинку коржа за допомогою силіконової кисті. Для такого невеликого торта буде досить 1 склянки цукру.
  4. Кладемо половину коржа на спеціальну підкладку, яку можна замовити в інтернет-магазині або придбати в магазині для кондитерів. Проходимся шаром сиропу.
  5. Викладаємо крем і розтягуємо від середини до країв. Спочатку він буде розповзатися дуже повільно, але потім його вийде добре розподілити.
  6. Вирівнюємо лопаткою, щоб шар був рівномірним.
  7. Кладемо другу половинку коржа і злегка придавлюємо його по краях, щоб він рівно сіл на належне місце. Потім притискаємо долонею посередині майбутнього торта.
  8. Повторюємо з усіма коржами і покриваємо їх першим чорновим тонким шаром крему. Розрівнюємо, щоб не було різких переходів. Прибираємо в холодильник на годину, щоб все добре застигло і просочилося.
  9. Накладаємо другий шар крему на верхівку торта і ретельно розгладжуємо. Робимо те ж з боками, розподіляючи масу круговими рухами.
  10. Вирівнюємо шпателем, створюючи ідеально рівну поверхню.
  11. Якщо випадково знявся зайвий шматок крему, завжди можна додати його і заново розрівняти.
  12. Прибираємо торт в холодильник на 2 години, щоб все застигло.

Створення декору для торта:

  1. Шоколад розламуємо на квадрати. Топимо на водяній бані, постійно помішуючи по дну ложкою, щоб глазур не пригоріла.
  2. Додаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо.
  3. Наносимо глазур на поверхню торта за допомогою силіконової кисті. Мазки повинні бути хаотичними з нерівностями.
  4. Можна уявити, що граєте на поверхні крему в хрестики, але без нуликів.
  5. Аналогічним чином проходимся з боків так, щоб вони стали повністю зафарбовані глазур’ю.
  6. Прибираємо торт в холодильник на 30-40 хвилин, щоб шоколад застиг.
  7. Зрізаємо бутони троянд і очищаємо стебла від листя і колючок. Потім злегка проходимся ножем, знімаючи частково зелену частину там, де залишилися нерівності.
  8. Загортаємо ніжку живої квітки в харчову плівку. Повторюємо процедуру обробки і щільною обмотки.
  9. Набираємо золотий барвник на пухнасту кисть і розподіляємо поверх застиглого шоколаду, як би завдали пудру на обличчя.
  10. Проколюємо місце входження квітки дерев’яною шпажкою і вставляємо троянду.
  11. Таким же чином вставляємо ще два об’ємних квітки і завершуємо бутони.
  12. Додаємо живі декорації в бічну частину торта.
  13. Ось такий скромний, але витончений торт прикрасить святковий стіл. При бажанні його можна доповнити іншими цікавими декораціями.
  14. Представлені в рецепті коржі і крем є класичними. Вони використовуються для приготування будь-яких весільних тортів. Досить додати потрібний барвник в крем або виключити какао, якщо потрібен білий бісквіт. Подальші нюанси приготування багато в чому залежить від бажаного варіанту декорування.

Весільний торт з синіми кольорами

Весільний торт з синіми кольорами



Якщо хочеться привнести особливу родзинку в урочистий захід, можна зробити весілля в синьому стилі. Весільний торт з квітами з мастики або крему буде виглядати незвично і елегантно. Не обов’язково виготовляти декорації самостійно. Їх можна придбати в кондитерському магазині і просто розмістити на приготованому за класичним рецептом торті.

Якщо хочеться створити щось своє, краще не навантажувати і ласощі, яке буде подано додатково мастикою. Краще створити білий весільний торт з синіми кольорами з ніжного крему самостійно.

приготування:

  1. Готовий торт, обтягнутий мастикою, прикрашаємо декораціями за допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою. Можна намалювати візерунки або створити бісерні розсип по мастиці. Все залежить від індивідуальних переваг кондитера і майбутніх молодят.
  2. Створюємо троянди з масляного або будь-якого іншого крему за допомогою насадки з вузьким носиком.
  3. Докладаємо носик до мастики і малюємо розсип пелюсток. Для цього синій крем повинен лягати хвилями.
  4. Щоб створити троянду, потрібно за допомогою насадки малювати букву “С”, створюючи пелюстки до тих пір, поки квітка не стане об’ємним.
  5. Листочки для такого торта краще намалювати білим кольором, забувши про традиційний зелений. Для цього буде потрібно спеціальна насадка зі сплющеним носиком.
  6. Не зайвим буде додавання до синіх троянд розсипи інших квітів. Їх можна зробити самостійно або купити. Щоб вони виглядали ефектно, потрібно використовувати для промальовування маточки синій крем.
  7. Готовий торт перевершить всі очікування і буде актуальним на весіллі будь-якого року.

Американський весільний торт

Американський весільний торт

Кондитерська мода внесла корективи не тільки в декоруванні, але і додала тренд недбалості. Тепер, створюючи весільний торт з квітами і ягодами важливо не закривати шари бісквіта, залишаючи їх практично в первозданному вигляді. А верхівку дивного урочистого ласощі по моді 2018 прикрашають живими солодко пахнуть трояндами.

Щоб перейти до декорування, потрібно спекти класичний бісквіт і запастися тазиком ніжного крему з кондитерських вершків. Також буде потрібно спеціальний харчовий клей, яким ягоди будуть зчіплюватися при оздобленні торта.

приготування:

  1. З коржів зрізаємо верхівки, розрізаємо навпіл. Перша половина буде кремовою, а другу змащуємо будь-яким фруктовим або ягідним джемом за смаком.
  2. Перевертаємо корж, щоб обидві начинки з’єдналися.
  3. Притискаємо підкладкою і закріплюємо коржі спеціальними шпажками, щоб вони не роз’їжджалися під вагою інгредієнтів.
  4. Повторюємо процес мастила і закріплення, збираючи багатоярусний торт.
  5. Проходимся по ягодам цукровою глазур’ю, щоб зробити їх по-особливому гарними.
  6. Покриваємо їстівні прикраси кондитерських клеєм, зчіплюючи їх між собою.
  7. Викладаємо ягоди в лінію, щоб вони покривали коржі від заснування до верхівки, скріплюючи їх. Можна робити це не поспішаючи, так як він висихає не моментально і часу достатньо для того, щоб красиво прикрасити коржі.
  8. Прикрашаємо просвіти між ягодами листочками і гілочками красивою зелені, використовуючи для цього всі той же клей.
  9. Обрізаємо квіти і ставимо їх в спеціальну колбу для декорування тортів. Якщо не вдалося отримати такі пристосування, можна загорнути зелений стрижень квітки в харчову плівку.
  10. Робимо проколи в бісквіті спеціальної шпажкою і вставляємо в дірочки живий декор.
  11. Готовий торт перекладаємо на підставку. Таким же чином можна приготувати весільний торт з будь-якими фруктами і квітами. Для цього замість джему кладемо між бісквітами консервовані персики, ананаси або свіжі фрукти.
  12. Потім прикрашаємо за тим же принципом, що і ягодами. Торт вийде дуже ароматним, соковитим і смачним. Адже слідуючи європейській моді, головне – це не боятися експериментувати. Тому що будь-який торт, зроблений по новому тренду проведений неймовірний фурор серед гостей.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.