Фруктовий

Кокосовий крем для торта, рецепт з фото



Торти – це саме ті десерти, які користуються величезною популярністю на різних святах і урочистостях. Але щоб ласощі вийшло дійсно ніжним і смачним, для нього необхідно приготувати правильний крем. У даній статті ми докладніше розповімо, як зробити кокосовий крем для торта, за простими рецептами з фото крок за кроком, в домашніх умовах. Готова прошарок виходить неймовірно повітряної і ніжною, а стружка кокоса додасть торту незвичайний екзотичний смак і аромат.

Кремова маса на молоці з кокосом

Кокосовий крем для торта

продукти:

  • молоко 2,5% – 510 мл;
  • крупа манна – 3 ложки;
  • цукровий пісок – 145 грам;
  • масло вершкове – 125 грам;
  • борошно 1 сорту – 3 ложки;
  • стружка кокоса – 210 грам;
  • цукор ванільний – 12 грам.

Приготування:

  1. Отже, щоб приготувати кокосовий крем для торта, необхідно взяти пару стаканів молока, дана кількість наливають в каструлю, а потім доводять до кипіння на середньому вогні. Як тільки молочна основа закипить, до неї поступово додають цукровий пісок, а також цукор з ваніліном. Варять склад до тих пір, поки крупинки цукру не розчиняться.
  2. Після цього вогонь зменшують до мінімуму, і додають до складу вершкове масло, якщо цього продукту вдома немає, можна замінити його вершками, в такому випадку береться 410 мілілітрів продукту. Все повторно перемішують і доводять до моменту кипіння.
  3. Тим часом береться три ложки борошна і крупи манної, продукти змішують в окремій ємності, після чого поступово всипають в молочну масу. Перемішувати молочну основу краще віночком, щоб уникнути утворення грудочок в готовому кремі. Такий склад варять до повного приготування крупи манної, а потім знімають крем з вогню.
  4. Якщо маса вийшла занадто густий, після охолодження в неї можна налити залишки молока і збити все блендером. Кремова маса відправляється знову на плиту, і вариться, після закипання, протягом п’яти хвилин. У киплячий склад насипають двісті грамів стружки, якщо хочеться отримати більш кокосову суміш, то кількість стружки дозволено трохи збільшити. Суміш обов’язково постійно перемішують, щоб стружка не осів на дно ємності.
  5. Такому кокосовому крему для торта, за вказаною рецептом, дають деякий час охолонути, а потім його повторно збивають, для додання масі пишності. Готовим складом покривають легені бісквітні коржі торта. Якщо це необхідно, то крем відправляють на зберігання в камеру холодильника. Зберігається такий склад не більше п’яти годин.

Крем на основі молока з крохмалем і стружкою кокоса

Кокосовий крем для торта

Складові:

  • стружка з кокоса – 230 грам;
  • пудра з цукру – 395 грам;
  • молоко високої жирності – 1,3 літра;
  • борошно 1 сорту – 10 ложок;
  • масло м’яке вершкове – 610 грам;
  • крохмаль картопляний – 2 ложки.

Приготування:

  1. За кількістю зазначених продуктів можна зрозуміти, що готового крему повинно вийти досить багато, з цієї причини варто заздалегідь підготувати ємність для зберігання готового продукту. Для приготування береться крохмаль і борошно, дані продукти перемішують між собою в окремій чаші. Потім, до вказаних інгредієнтів, наливають молоко і перемішують все віночком.
  2. Масі дають постояти близько п’ятнадцяти хвилин, після чого ємність ставлять на вогонь і залишають варитися до моменту закипання. Як тільки склад закипить, до нього всипають цукрову пудру, і добре перемішують крем. Варять молочну масу п’ять хвилин, щоб пудра добре розчинилася.
  3. Як тільки цей процес буде завершено, у ще гарячу основу вводять стружку з кокоса, а потім все перемішують, і дають складу час охолонути. Як тільки крем охолоне, його збивають за допомогою міксера до густоти. Після охолодження в кремовий склад вводять м’яке вершкове масло і повторно все збивають. Відправляють кремову суміш в камеру холодильника на сорок хвилин.

Кремова основа з кокосового молока

Кокосовий крем для торта



Складові:

  • холодну кокосове молоко – 1 банка;
  • пудра з цукру – 2 ложки;
  • ванільний екстракт – 3 краплі.

Приготування:

  1. Для того щоб зробити кокосовий крем для торта, по даним рецептом з фото, необхідно добре охолодити банку кокосового молока. Продукт повинен бути витриманий в камері холодильнику не менше однієї доби, щоб готовий склад вийшов необхідної консистенції.
  2. Також, для збивання, використовують виключно холодні інструменти, з цієї причини чашку і віночок доведеться на кілька годин прибрати в холодильник. Якщо процес буде виконуватися міксером, то його насадки поміщають в камеру на десять хвилин. Це дуже важливо, щоб основа могла зберегти свою густу текстуру.
  3. Тим часом з холодильника дістають молоко кокосове, банку відкривають, а потім зливають рідкий склад, залишаючи при цьому густий осад. Саме густий осад і буде необхідний для того, щоб зробити кремову масу. Рідина не повинна перемішуватися з осадом, тому процес зливу виробляють з особливою обережністю.
  4. Залишки кокосового молока перекладають за допомогою ложки з охолоджену чашу, одразу після цього починають процес збивання кремовою суміші. Робити це необхідно протягом трьох хвилин, за цей період маса придбає легкість. Збивати таку суміш необхідно поступово і рівно, щоб в суміші не утворювалися грудочки. Далі, до такого складу поступово всипають цукрову пудру і додають кілька крапель ванільного екстракту. Процес збивання не припиняють, щоб інгредієнти добре перемішалися.
  5. Кремова маса повинна бути використана відразу після приготування, такий склад не підлягає зберіганню. Якщо кокосової суміші вийшло занадто багато, то частина її можна використовувати для заправки фруктового салату. Даний крем використовується не тільки для приготування тортів, а й для начинки тістечок.
  6. Якщо ж коржі ще не пропеклися, а кремова маса готова, можна просто прибрати основу в холодильник, а перед використанням збити віночком. При бажанні, есенція може бути замінена простим ваніліном. На додаток до основи додають ложку какао, щоб вийшов кокосово-шоколадний крем, яким, в наслідок, прикрашають десерт.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.