Домашні цукерки

Рецепт приготування цукерок з сухого молока в домашніх умовах



цукерки з сухого молока

Зараз багато людей харчуються здоровою їжею, або стають вегетаріанцями. Але є ті люди, які не можуть з’їсти щось вредненькое, серед яких знаходяться солодощі. Ніхто не говорить повністю виключити з раціону солодощі, їх можна замінити на корисні. У даній статті ми розповімо про те, як зробити цукерки з сухого молока.

Цукерки з сухого молока і какао рецепт

домашні цукерки рецепт

Молоко роблять густим, а потім його випарюють, за допомогою спеціального пристосування. У порошкоподібному молоці є всі необхідні речовини, як і в звичайному молоці. Такий продукт можна сміливо віднести до дієтичних солодощів.

Складові:

  • 1 стаканчик – порошкового молока;
  • 100 грам – вершкового масла;
  • 100 мілілітрів – води дистильованої;
  • 300 грам – цукру;
  • gо бажанням – порошок какао;
  • ½ чайна ложечка – меленого кардамону, ванілі і кориці.

Час приготування: 25 хвилин + час на застигання.

калорійність: 240 ккал.

Спосіб приготування:

Чисту воду наливаємо в каструльку середнього розміру і додаємо до неї цукор. Суміш повинна закипіти, при цьому необхідно розмішувати цукор.

Прохолодне масло вершкове нарізаємо кубиками і кладемо в каструльку. Масло має розчинитися, при цьому потрібно заважати суміш. Інгредієнти необхідно змішати в глибокій чашці.

Утворене тісто має бути м’яким і не пристає до рук. Після того як стан тесту буде задовільним, відправляємо його в холодильник на півгодинки. Так як тісто побували в прохолодному місці краще ліпиться, і без проблем можна формувати ласощі. Можна зробити кульки, або ж використовувати інші різноманітні формочки. Готові цукерки з сухого молока, необхідно розкласти на дошку, покриту пергаментом, а якщо вони добре застигли, то можна покласти в скляний посуд. Термін зберігання цих цукерок максимум тижня в холодильнику.

Цукерки з сухого молока і какао з горіхами

як приготувати цукерки

Коли людина дотримується дієти, ні дня не проходить, щоб не думати про солодощі. Але можна замінити солодощі на корисний варіант, і потім сміливо їсти і при це продовжувати худнути. Дуже корисно буде вживати ласощі з волоськими горіхами, до складу яких входять білки рослинні, вітаміни з поліненасиченими кислотами.

Складові:

  • 1 стаканчик – молока порошкового;
  • 110 мілілітрів – води кип’яченої;
  • 170 грам – масла топленого;
  • 150 грам – цукрового піску;
  • 100 грам – порошку какао;
  • gо 1 склянці – лісових і волоських горішків.

Необхідний час: 1 година 15 хвилин.

Важливо знати! У Росії стартувала нова федеральна програма для всіх жінок, які страждають від ожиріння і надмірної ваги «Я за здорове тіло!» В ході програми кожна росіянка зможе спробувати унікальний високоефективний жиросжигающий комплекс “Bee Slim” отримавши 1 баночку абсолютно безкоштовно. Комплекс допоможе за 14 днів в домашніх умовах позбутися від зайвої ваги!

Читати докладніше …

калорії: 300 ккал.

Спосіб приготування:

У скляній глибокій чашці змішуємо какао і молоко. У каструлю наливаємо масло топлене і воду, до них додаємо пісок цукровий. Готуємо на дуже маленькому вогнику, протягом 10 хвилинок, при цьому весь час потрібно заважати. Необхідно щоб цукор весь розчинився.

Після чого додаємо її тоненькою цівкою в какао-молочну суміш. Обережно і гарненько все перемішуємо до утворення одноманітною маси. Ми залишаємо остигати, а потім відносимо в холодильник. Тісто має охолоджуватися протягом 3-4 годин, але можна і витягнути його через півгодини. Але краще, щоб тісто в холодильнику знаходилося довше, так як потім з ним буде простіше ліпити різні фігурки. Від’єднуємо від тесту не великі шматочки, з яких в подальшому необхідно зробити корж і посередині покласти лісовий горішок.

Далі надаємо виноградному форму кулі так, щоб горішок НЕ визирав назовні. У кавомолці розмелюємо волоські горішки, до освіти потерті. У волоських крихтах обмакиваем все кульки. Зверху можна присипати какао. Якщо цукерки з сухого молока не все з’їли, то зберігати їх потрібно в закритому посуді в холодильнику. Зберігатися вони можуть довго, протягом декількох тижнів, але краще з’їсти протягом тижня, а потім готувати нову партію цукерок.

Цукерки з сухого молока і кураги

цукерки домашні

Десерт, приготований за цим рецептом, стане чудовою прикрасою вашого столу. Зробити це корисне і смачне ласощі не складно. Можна додавати не тільки арахіс, але і інші горішки, які вам подобаються. Можна внести в список своїх інгредієнтів чорнослив, фініки.

Складові:

  • 0,3-0,5 кілограм – порошкового молока;
  • 100 грам – цукру;
  • 1/3 стаканчика – холодної води;
  • 60 грам – вершкового масла;
  • 200 грам – сушеної кокосової м’якоті;
  • 80-90 гам – арахісу;
  • 2 столові ложечки – масла для смаження;
  • 100 грам – родзинок і кураги.

Необхідний час: 1,5 години.

калорійність: 280 ккал.

Спосіб приготування:

  1. Беремо каструльку і наливаємо в неї воду, і ставимо на невеликий вогник грітися. Нарізаємо масло шматочками і висипаємо в гарячу воду. Воно повинно повністю у воді розчинитися. Потім висипаємо туди пісок цукровий.
  2. Якщо додаєте фініки, то багато цукру сипати не потрібно, так як цукерки будуть занадто солодкі.
  3. Після розчинення цукру, необхідно всю суміш перелити в скляний посуд. І залишаємо остигати.
  4. Арахіс очищаємо і обсмажуємо з маслом. Якщо все-таки шкірка на горіхах залишилася, то після обсмажування її потрібно прибрати.
  5. Арахіс повинен бути подрібненим, за допомогою кавомолки або блендера.
  6. М’якоть кокосову ділимо навпіл, одну половину смажимо на сковорідці до появи золотистого відтінку.
  7. Ізюм з курагою залити окропом, далі дрібненько порізати ножем або блендером.
  8. Після того як сироп охолоне просіюємо в нього молоко. Тепер необхідно все змішати дерев’яною ложкою до однорідності. Суміш буде по густоті, як сметана.
  9. Прийшла черга додавати в тісто сухофрукти, арахіс і частина стружки кокосової, що не обсмажувалася. Після цього посудину з сумішшю ставимо в холодильник на 15 хвилинок.
  10. Далі з остигнула маси формуємо кульки, які потрібно вмочити в обсмаженої стружці. Ось і все цукерки з сухого молока готові, можна сміливо кликати гостей і пити чай.
    Якщо цукерки покласти в посуд і накрити її кришкою, то вони можуть так зберігається в холодильнику до 30 днів.

Снігові кульки з кокосовою стружкою

снігові кульки з кокосовою стружкою



Щоб відчути смак тропіків потрібно всього лише додати кокос в десерт. Цукерки з кокосом нагадують «Рафаелло».

Складові:

  • 100 грам – масла топленого;
  • 80 грам – цукрозамінника;
  • 30 мілілітрів – вершків;
  • 2,5 стаканчика – води;
  • 3-4 крапельки – ванильнойесенції;
  • 0,5 кілограм – молочної суміші;
  • 40 грам – стружки кокосового горіха.

Час приготування: 1 година.

калорії: 350 ккал.

Спосіб приготування:

  1. Потрібно воду з цукрозамінником нагріти на слабкому вогні. Коли цукрозамінник розчиниться додати топлене масло.
  2. Всі інгредієнти добре перемішати і прибрати з вогню. У миску перекладаємо суміш. Виливаємо тоненькою цівкою сироп гарячий і знову все заважаємо.
  3. Необхідно заважати до тих пір, поки в тесті не буде жодної грудочки.
  4. Висипаємо м’якоть кокосову і капаємо ваніль в тісто, можна додавати інші прянощі.
  5. Ласощі потрібно поставити в холодильник на 20 хвилинок, і тільки потім з нього формувати кульки.
  6. У кокосі можна вмочати кульки. Тепер можна сміливо себе побалувати смачними цукерками, або ж покласти їх на папір пергаментний і поставити в холодильник.
    Такі цукерки з сухого молока, красиво оформивши, можна використовувати як подарунок комусь.

Варіант приготування солодощів з сухого молока і згущеного молока

домашні цукерки з сухого молока

Цукор можна замінити за допомогою згущеного молока. Додавати в солодощі можна як варену так і звичайну згущенку.

Складові:

  • 70 грам – кешью;
  • 3 столові ложечки – сухого молока;
  • 4 столові ложечки – згущеного молока;
  • 3 столові ложечки – сушеної м’якоті кокоса.

Час на приготування: 20 хвилин.

калорійність: 390 калорій.

Спосіб приготування:

Згущене молоко і сухе молоко необхідно перемішати. Далі додаємо дрібно нарізані горішки кеш’ю.
Горішки бажано перемолоти в кавомолці, для того щоб не було великих шматочків, які можуть пошкодити зуби. Необхідно з отриманої суміші сформувати кульки. Змочуємо руки водою, щоб тісто не прилипало до них, і приступаємо до формування кульок. Занурюємо кожен кульку в стружку і потім ставимо їх в холодильник на 60 хвилинок, щоб застигли. Після того як цукерки з сухого молока затвердіють можна їх викладати на тарілочку і пити чай.

Цукерки з сухого молока рецепт по Дюканов

рецепт цукерки з сухого молока

Існують хороші дієти, які допоможуть скинути зайву вагу і зробити фігуру привабливою. Автором таких дієт є П’єр Дюка. Є правила харчування по Дюканов, які дозволяють вживати солодощі, але щоб вони гармоніювали з вимогами.

Складові:

  • 4 столові ложечки – сухого знежиреного молока;
  • 150 мілілітрів – молока знежиреного;
  • 4 таблетки – підсолоджувача, стійкого до термообробки.

Спосіб приготування:

Сухе молоко потрібно підігріти в каструльці на слабкому вогнику. Нагрівати його потрібно до тих пір, поки сухе молоко не стане коричневого відтінку. Вливаємо туди звичайне молоко.

Перетворюємо таблетки в порошок і висипаємо в каструльку до решти інгредієнтів. Всі продукти добре заважаємо. Далі отриману масу проціджуємо і виливаємо в формочки для льоду, і ставимо в холодильник.

Якщо потрібно щоб маса була гущі, то необхідно змінити трохи пропорцію і взяти 6 столових ложечок сухого молока на 100 мілілітрів звичайного молока.

Цукерки з сухого молока в домашніх умовах – корисні поради та хитрості

Можна проводити різні експерименти з продуктами, готуючи різні корисні десерти:

  1. Можна використовувати різні горішки, через які продукт буде більш поживним з особливим смаком.
  2. Краще додавати в такі ласощі мигдаль і фундук.
  3. З прянощів можна застосовувати цукор ванільний, есенцію ванілі, гвоздику, кардамон мелений, корицю, мускатний горіх мелений, цедру цитрусових, імбир.
  4. Як присипки зверху можна використовувати какао, пластівці вівсяні, насіння мелені, насіння кунжуту, кулінарні присипки, шоколадні стружки.
  5. Цукор можна не використовувати, якщо додавати замінники, різну глазур, мед.
  6. Сухе молоко при приготуванні цукерок, можна замінити сумішшю дитячого харчування.
  7. Щоб дізнатися кількість цукерок на виході, необхідно скласти кількість використаних продуктів. Якщо виходить багато цукерок, то можна поділити інгредієнти і зробити в два заходи.
  8. Зараз велика різноманітність рецептів цукерок. Але як економії свого часу можна готувати відразу по не многу кілька солодощів.

Кушая, ці цукерки з сухого молока, ми отримуємо море задоволень і при цьому не боїмося того, що наберемо зайву вагу. Після того як спробуєш приготувати цукерки з допомогою цих рецептів, то вони завжди будуть головними ласощами на столі.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.