Домашні цукерки

Рецепт цукерок «Пташине молоко» в домашніх умовах



рецептів цукерок пташине молоко в домашніх умовах

«Пташине молоко» – ласощі знайоме кожному з дитинства. І хоча вважається, що жінки великі ласуни, чоловіки теж дуже люблять це лакомство.Не секрет, що від солодкого і шоколаду, зокрема, виробляється гормон радості – серотонін. Тому іноді просто з’ївши улюблену солодкість, відчуваєш прилив сил і поліпшення настроенія.Чтоби ви і ваші домочадці завжди були задоволені і радісні, пропонуємо нижче кілька простих рецептів цукерок пташине молоко в домашніх умовах. Звичайно, ці цукерки можна купити в кожному кондитерському магазині, але так приємно це зробити самостійно, тим більше, що вдома вони вийдуть ще смачніше, адже приготовлені з любов’ю.

цукерки пташине молоко

Ці ласощі родом з Польщі, і виготовляти його почали ще в далекому 1936 році. І в кінці 60-х з’явилося в СРСР, відразу завоювавши серця.

Апетитні цукерки «Пташине молоко» в домашніх умовах

Щоб приготувати цукерки «Пташине молоко» в домашніх умовах вам знадобитися відмінний настрій, найкращі інгредієнти і спеціальні форми. Цей рецепт простий у виконанні і доступний. Ви без зусиль зможете порадувати своїх рідних смачним домашнім ласощами.

склад:

  • чорний шоколад – 200 грамів;
  • лимонна кислота – на кінчику ножа;
  • яєчні білки – 3 шт .;
  • цукор – 180 грамів;
  • жирна згущене молоко – 150 грамів;
  • якісний желатин – 20 грамів (одна пачка);
  • свіже вершкове масло – 20 грамів.

приготування:

цукерки пташине молоко рецепт

Беремо яйця, і відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки виделкою або вінчиком і виливаємо в більшу ємність. Туди ж потроху всипаємо трохи лимонної кислоти (приблизно на кінчику ножа). В іншій ємності попередньо потрібно замочити желатин у воді і дати йому набрякнути. Після цього розм’якшує в блендері вершкове масло і змішуємо зі згущеним молоком. Ставимо ємність з желатином на слабкий вогонь, всипаємо туди цукор і починаємо його розтоплювати, але стежте за тим, щоб суміш не закипіла – це зіпсує десерт. З цієї причини, як варіант, можна використовувати цукрову пудру замість цукру, адже вона краще розчиняється і дасть утворитися грудочок.

Важливо знати! У Росії стартувала нова федеральна програма для всіх жінок, які страждають від ожиріння і надмірної ваги «Я за здорове тіло!» В ході програми кожна росіянка зможе спробувати унікальний високоефективний жиросжигающий комплекс “Bee Slim” отримавши 1 баночку абсолютно безкоштовно. Комплекс допоможе за 14 днів в домашніх умовах позбутися від зайвої ваги!

Читати докладніше …

На наступному етапі приготування цукерок «Пташине молоко» в домашніх умовах з’єднуємо трохи охолоджений желатин і яєчні білки. При цьому, не забуваючи постійно помішувати, вводимо суміш з масла зі згущеним молоком. Розливаємо масу за спеціальними формами. Ставимо майбутні цукерки «Пташине молоко» застигати в холодильник приблизно на годину. Цього часу має вистачити.

Тепер займемося глазур’ю. Розтоплюємо шоколад на водяній бані, даємо йому трохи охолонути. Дістаємо застигле суфле, і мачає кожне в теплому шоколаді. Викладаємо на фольгу або пергаментний папір. Цю смакоту можна прикрасити кокосовою стружкою, подрібненими горішками та іншими улюбленими способами. Цукерки «Пташине молоко» відмінно гармонують з чаєм або кавою.



Рецепт цукерок «Пташине молоко» в домашніх умовах для малюків

Не секрет, що більшість сучасних мам не схвалюють вживання солодкого для своїх діток, а адже їм так хочеться цукерок. Для таких, що піклуються про здоров’я своїх чад мам є спеціальний рецепт цукерок «Пташине молоко» в домашніх умовах. Приємним бонусом буде те, що на приготування цього чудового десерту знадобитися не більше 30 хвилин.

цукерки пташине молоко будинку

склад:
  • морозиво (Пломбір) – 250 грамів;
  • сухе дитяче харчування (Малюк) – одна упаковка;
  • цукор – за смаком;
  • какао-порошок.

приготування:

Витягуємо пломбір з стаканчика (якщо брали в ньому) і нарізаємо невеликими шматочками. В окремій ємності змішуємо його з дитячим харчуванням. Після цього формуємо з цієї суміші кульки середнього розміру і рясно обвалюють їх в какао. Утворені цукерки поміщаємо в холодильник поки вони застигнуть. Ось «Пташине молоко» для маленьких любителів солодкого і готово. Цей простий рецепт відмінно підійде молодим мамам і працюючим господаркам.

Рецепт цукерок «Пташине молоко» в домашніх умовах з соком

У класичному рецепті цієї солодощі використовується шоколад, яйця, згущене молоко і т.д. Ми хочемо запропонувати альтернативний варіант для любителів поекспериментувати – «Пташине молоко» з соком. Багатьом він здасться дивним, але це неймовірно смачно.

пташине молоко цукерки

склад:
  • желатин – одна столова ложка;
  • фруктовий сік (на ваш смак) – дві склянки;
  • концентроване пастеризоване молоко – банку;
  • чорний шоколад – одна плитка;
  • не жирний сметана – три столові ложки;
  • цукор – за бажанням.

приготування:

Починаємо з начинки. Для цього в склянці соку замочуємо столову ложку желатину. Ми залишаємо його розбухати приблизно на годину. По закінченню цього часу, виливаємо залишки соку до набряклому желатину і ставимо на маленький вогонь. Варимо, постійно помішуючи. Проварюємо до повного розчинення желатину, не доводячи до кипіння. Відставляємо трохи охолонути. Потім додаємо в цю суміш молоко і гарненько збиваємо, щоб утворилася піна. Тепер розливаємо весь вміст за формами, ставимо на 5-6 годин в холодильник. Тут головне не ставити в морозилку і дуже холодну секцію холодильника, так як цукерки не повинні перемерзнути. Адже потім в теплі вони почнуть виділяти воду і втратять «товарний вигляд».

Коли цукерки охололи, дістаємо їх і викладаємо на будь-яку зручну поверхню. Розтоплюємо на водяній бані шоколад, додаємо до нього три ложки сметани, і перемішуємо поки не утвориться однорідна маса. Тепер мачає кожну цукерку в глазурі, і даємо трохи їй застигнути. Все, наші цукерки «Пташине молоко» в домашніх умовах готові.

Взявши на озброєння ці нескладні рецепти, можна взагалі перестати купувати цукерки в магазині. Адже домашнє завжди краще, смачніше і корисніше.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.