М'ясо

Рецепти смачної свинячий рульки в пиві



Рулька – це частина свинячої туші, зокрема – окости. Всі господині прекрасно знають цей продукт і використовують його для приготування холодцю. Традиційна страва, яке дуже популярно особливо в холодну пору року. Воно ситне, смачне і поживне.
рулька свиняча
Але свиняча рулька може бути приготовлена ​​дуже цікавим способом. Блюдо вийде ароматним, соковитим, смачним і дещо незвичним. Саме мультиварка допоможе домогтися таких приголомшливих результатів і з банальної рульки приготувати справжній шедевр. А вся справа в пиві.

Рулька «Медовий захват»

Свинина в пиві завжди виходила смачною, соковитою, з пікантним смаком і неперевершеним ароматом. Для рульки, яка складається в основному з м’язової та сполучної тканини, такий рецепт приготування в мультиварці буде найкращим.
Свиняча рулька в пиві в мультиварці

складові

  • Рулька свиняча – 1 кг.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Пиво темне – 1 л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Запашний перець – 2-3 горошини
  • Сіль, перець – за смаком.

Для соусу:

  • Паприка – 1 ч. Л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.

приготування

    1. Рульку залити холодною водою і залишити на 2 години. По закінченні цього часу воду злити, продукт очистити ножем і знову залити водою, але вже гарячою, на 5-10 хвилин. Знову гарненько обскобливши і промити чистою водою. Обсушити паперовим рушником і відправити в чашу.
    2. Залити рульку пивом, додати лавровий лист і запашний перець.

Свиняча рулька в пиві в мультиварці

    1. Лук очистити і цілим відправити в чашу. Моркву почистити, нарізати великими шматками і теж відправити до м’яса.
    2. Часник очистити і цілі зубки відправити до вмісту в мультиварці.
    3. Закрити кришку і встановити режим «Гасіння» на 3 години.
    4. Після звукового сигналу відкрити кришку і дістати рульку. Дати їй повністю охолонути. Бульйон на пиві ні в якому разі не виливати – він знадобиться для соусу.

Свиняча рулька в пиві в мультиварці

  1. Поки холоне м’ясо, готуємо соус. Мед, перуку і гірчицю змішуємо з двома ложками пивного бульйону. Можна додати натуральні спеції для м’яса.
  2. Абсолютно холодну рульку натерти отриманим медовим соусом.
  3. З чаші вилити пивний бульйон і покласти туди «заправлену» рульку.
  4. Встановити в мультиварці режим «Випічка» і обсмажити м’ясо з усіх боків до рум’яної, карамельної скоринки.

Свиняча рулька в пиві в мультиварці
До столу подавати можна як гарячим, так і холодним. Для сервіровки треба нарізати м’ясо тонкими шматочками до кістки, але від неї не відокремлювати. Між отриманими скибочками помістіть слайси помідорів або перцю. Прикрасьте зеленню і скибочками лимона.

Смачна вечеря «Хмільна картопля з м’ясом»

Рулька в пиві може бути не тільки м’ясним блюдом, яке вимагає гарніру. Повноцінне другу страву, приготовану в мультиварці, буде до речі і в будні, і в свята.



складові

  • Рулька свиняча – 1-1.5 кг.
  • Пиво темне – 0.5 л.
  • Спеції для м’яса, сіль – за смаком
  • Аджика, гірчиця, часник – для маринаду
  • Картопля – 1 кг.

Свиняча рулька в пиві в мультиварці

приготування

    1. Рульку залити гарячою водою і залишити на деякий час, поки рідина не охолоне до такої температури, щоб рук не було гаряче.
    2. Продукт обскобливши і промити під проточною водою. Обсушити паперовим рушником.
    3. Аджику, гірчицю, спеції і сіль змішати в окремій ємності – для маринаду. Часник почистити і нарізати гострими шматочками.
    4. Шкіру і м’ясо злегка прорізати, роблячи поглиблення. У ці прорізи поміщаємо шматочки часнику. Рульку натираємо маринадом з усіх боків. Солі не шкодувати, тому що недосолена продукт буде прісним.
    5. Розміщуємо натерту заготовку в миску і заливаємо пивом. Даємо промаринуватися не менше 2-3 годин. Краще залишити на ніч.

Свиняча рулька в пиві в мультиварці

    1. В мультиварці встановлюємо режим «Гасіння» на 2 години і поміщаємо продукт, заливаючи пивним бульйоном.

Свиняча рулька в пиві в мультиварці

  1. Через годину після початку приготування закидаємо в чашу попередньо очищений цілий картопля. Закриваємо кришку і продовжуємо процес приготування до звукового сигналу.

Перед подачею на стіл на окремому блюді обробляв рульку – відрізаємо скибочки м’яса і розкладаємо їх поруч з кісткою. Якщо любите гостреньке – можна зробити часниковий соус і додатково подати аджику. Картопля викласти по краю блюда. Присипати дрібно нарубаної свіжою зеленню (можна використовувати морожену або суху).
Свиняча рулька в пиві в мультиварці
На додаток поставте на стіл салат зі свіжих овочів або соління. Пряні і гострі соуси, гірчиця – прекрасне доповнення до м’яса



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.